Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש סיפור כמו שלך , גר בבית פרטי ,

בכל חודשי הקיץ ובכל תנאי שיש מזג אוויר טוב ,הילדים של השכנים 3 במספר קטנים ונמרצים , רצים בגינה עושים רעש צרחות ,

מאוד הפריע בהתחלה אבל לא עד כדי להעיר לשכנים כי ילדים זה ילדים , חבר סיפר לי שקנה טרמפולינה בהנחה דרך אחד המועדנים שאנו חברים בו , מחיר מפתה וסיפר שכל יום נותן לילדים חצי שעה של קפיצות והילדים חוזרים סחוטים והולכים לישון יופי יופי ,

סחבק הציע לשכן ואישתו שראה "במקרה" על מחיר מציאה וכמה חשוב שילדים יהיו עסוקים בספורט , בקיצור נרכשה הטרמפולינה , כמובן שעזרתי להרכיב ומאז כל יום חצי שעה של רעש של קפיצות ואז לישון :wink:

מאז אני מבסוט וגם השכנה :twisted:

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא חושב שהבנת אותי.

וזה בכלל לא המקרה שקורה אצלי.

אני מדבר על ילדים בוגרים שמודעים למה שהם עושים ואני גם מתאר הורים שיודעים שהמעשים של הילדים מפריעים לאחר.

אני שואל עוד פעם מה הבעיה לגשת לילד בן 7-8 ולהגיד לו להפסיק לצרוח בלי הפסקה?

הבעיה שלך היא שאתה חושב שילדים בני 7-8 הם בוגרים. הם לא. הם עדיין ילדים שמשתוללים ואין מה לעשות, צריכים לפצות על הזמן הרגוע יחסית שהם בגן/בי"ס. זה מה יש. עובדה שממרומי גיל 32 עדיין לא הבנת את זה, או את זה שאם אתה במקום מסויים לפרק זמן קצר זה לא אומר שכדאי לך לשרוף גשרים, אז גיל כרונולוגי זה כנראה לא הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
דניאל,

RK לדעתי הבין אותך מצויין. כמעט כל הורה כאן הבין אותך מצויין.

תבין, אנחנו לא חושבים שמצב בו מגיעים ילדים ב 09:00 בבוקר ומייצרים קקפוניה בלתי נסבלת עד 18:00 היא מצב תקין.

אני בטוח שכל ההורים כאן יודעים היטב לרסן את הילדים שלהם.

אני רק לא בטוח שאתה מבין את ההבדלים בין ילדים שמשחקים וזה נורמלי, לבין ילדים מפרקים את הבית וזה לא נורמלי.

רוצה לידך ילדים עם חינוך אירופאי - סע לאירופה.

אולי לא הסברתי את עצמי נכון.

אני אנסה להרחיב ולפרט יותר.

הילדים רצים בלי הפסקה גם בבית וגם בחדר מדרגות, טורקים את הפלדלת בכוח הרבה מאוד פעמים, בועטים בדלתות, צועקים וצורחים בלי הפסקה.

לפי דעתך זה מצב נורמאלי? לפי דעתך זה משחק רגיל שלא מחייב את ההורים להתערב?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

היי,

אני לא הורה אבל אני חייב להגיב על התגובה הזאת, אתה שוכח שהם ילדים, יש לי ילדים מעט יותר 'בעיתיים' משלך בבניין, נכון זה לפעמים מעצבן,

אבל הם עדין ילדים, אני לא יודע איזו התנהגות אתה מצפה מילד בן 7, אבל אני מצפה שירוץ ויצרח.

כל עוד לא הורס משהו, למה צריך להפריע לי?

גם אמרת שזה כמה שעות בסופ''ש, תן להם להנות אצל סבא וסבתא, ותן לסבא וסבתא להנות מהם.

רועי

פורסם

דניאל, הם לא ההורים. הם סבא וסבתא. כמות ההשפעה שלהם קטנה יותר, וגם כמות האנרגיה שלהם, כפונקציה של גיל. אתה יכול לנסות לדבר אתם, או עם ההורים, אבל בגדול - אין לך באמת משהו שיבטיח תוצאה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תשובות באדום סקסי.

הילדים רצים בלי הפסקה גם בבית וגם בחדר מדרגות - תקין.

טורקים את הפלדלת בכוח הרבה מאוד פעמים, בועטים בדלתות - לא תקין, אפשר להעיר אבל עדיין להיות מוכן למעידות פה ושם.

צועקים וצורחים בלי הפסקה - חצי קאלצ', תגדיר צורחים. סתם "האאאאאא" במשך שבע שעות זה לא משהו סביר, אבל אם הם באים לסבא וסבתא למטרת משחק פעם בשבוע וצועקים מהתרגשות תוך כדי משחק, למה צפית?

בפעם השלישית, גש לשכנים עם מחווה של שלום, תסביר בדיוק מה מפריע לך ולמה אתה חייב דווקא את השעות האלו ותמצאו יחד פתרון.

עד שלא תעשה זאת, תמשיך לסבול.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
דניאל, הם לא ההורים. הם סבא וסבתא. כמות ההשפעה שלהם קטנה יותר, וגם כמות האנרגיה שלהם, כפונקציה של גיל. אתה יכול לנסות לדבר אתם, או עם ההורים, אבל בגדול - אין לך באמת משהו שיבטיח תוצאה.

באותו זמן שהילדים משתגעים בבית ההורים יושבים אם סבא וסבתא במרפסת ושותים קפה...

פורסם

ואתה מה, המפקד שלהם בצבא? רוצה לתזז אותם? או סתם מחנך את העולם?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תשובות באדום סקסי.

בפעם השלישית, גש לשכנים עם מחווה של שלום, תסביר בדיוק מה מפריע לך ולמה אתה חייב דווקא את השעות האלו ותמצאו יחד פתרון.

עד שלא תעשה זאת, תמשיך לסבול.

תודה! לפחות מישהו אחד הבין את המצב!

והילדים באמת צורחים כמו שתיארת האאאאאאאא, אולי זה משחק חדש....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שים לך מוזיקת רקע כשאתה לומד, זה יסיח את דעתך מרעשים פתאומיים שמפסיקים את הריכוז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואתה מה, המפקד שלהם בצבא? רוצה לתזז אותם? או סתם מחנך את העולם?

תגיד אתה בטוח הבנת שאני גר בבית משותף עם אנשים שאמורים להיות נורמטיבים ושיכולים להעיר לילדים שלהם?

אתה חושב שאני גר ליד כלוב עם שימפנזים שמבינים רק כוח ושרק החזק שורד?

פורסם

אם הם היו גדולים יותר בעשר שנים אתה הייתה מתלונן יותר .

קריוקי עד השעות הקטנות של הלילה, חברות של הבנים , ואמצעי מניעה זרוקים מהחלון על המרפסת שלך .

:evil:

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

לא, אני חושב שאם מעצבן אותך שהילדים צורחים והסבים שותים קפה ולא עושים את מה שאתה מצפה, יש לך בעיה. אני גם חושב שאם אתה בונה יותר מדי על יכולת הציות, בוודאי לאורך זמן, של ילד בן 7, ויהי זה הילד הכי נורמטיבי שבעולם, אתה חי בסרט.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הילדים רצים בלי הפסקה

גם בבית - תקין

וגם בחדר מדרגות - שטח ציבורי - גבולי

טורקים את הפלדלת בכוח הרבה מאוד פעמים - גבולי

בועטים בדלתות, - באיזה דלתות?

צועקים וצורחים בלי הפסקה. - איפה? בבית או במרחב הציבורי?

לפי דעתך זה מצב נורמאלי? לפי דעתך זה משחק רגיל שלא מחייב את ההורים להתערב?

במקום שתלך לדבר עם בעל הבית, לך דבר עם השכנים. לא מהתנשאות כמו שנראה שהיתה כאן בהתחלה, אלא בגובה העיניים. תסביר מה מפריע לך כשאתה מבין מה הגבולות.

יש הורים, גם לא מאנשי השוקולד שרואים את הילדים שלהם מתפרעים ומשתוללים וזה מזיז להם את קצה הביצה. אני לא מסכים עם הגישה הזו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
במקום שתלך לדבר עם בעל הבית, לך דבר עם השכנים. לא מהתנשאות כמו שנראה שהיתה כאן בהתחלה, אלא בגובה העיניים. תסביר מה מפריע לך כשאתה מבין מה הגבולות.

יש הורים, גם לא מאנשי השוקולד שרואים את הילדים שלהם מתפרעים ומשתוללים וזה מזיז להם את קצה הביצה. אני לא מסכים עם הגישה הזו.

תודה על העצה.

• תוכן חדש...