Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו RS 200 EDC Cup - התרשמות קצרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נעדן את זה ל"לא עונה על הציפיות הגדולות".

בכל מקרה, עצם העובדה שהבנתי למה אתם מתכוונים גם בתחושתכם [למרות שאצל אלעד קשה היה לא להבין] מעידה על הכתיבה של שלושתכם. שאפו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ייתכן שמדובר פשוט בהיגוי אחורי פסיבי? היה נפוץ בדורות קודמים של הקליאו, ובהנעות קדמיות בכלל.

מה אתה אומר...

באיזה דורות בדיוק?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

סקירה יפה RK וכל היתר, יחד עם זאת קשה שלא להתאכזב מהטרנספורמציה הזאת שהקליאו ספורט עברה ממכונית שלפני 15 שנה היתה פצצת אדרנלין טהור ל"עוד" מכונית ספורטיבית לא מרגשת מדי.

חן, התבלבלת בין הקליאו לצרפתיות אחרות, למשל פז'ו 306 ואחותה הפחות יפה, סיטרואן ZX.

לקליאו מעולם לא היה היגוי אחורי פסיבי.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

מאכזב לקרוא.

נו, מה עדיף? 3 דלתות ידנית או 5 אוטומאטית/רובוטית?

העמדתם את הביצועים (כולל דלק) והברקסים והנוחות במבחן לא הוגן - 4 נוסעים...וגם מזג אוויר קיצוני יחסית לרעה.

די הכשלתם את המכונית בתנאים האלו.

צמיג כל כך נמוך כשמועמס עליו כזה משקל, בוודאי שהופך את החוויה למווברצת מצד אחד ומתקשרת מהצד השני.

עדיין מדובר במכונית קטנה יחסית שאני מניח שמרבית הזמן תנהג לבד או נהג+1. היה שווה לתת לה הזדמנות להפגין עצמה גם בתנאים כאלו.

לגבי רעש - איך מערכת הסאונד? מתגברת על הרעשים?

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

במרבית הזמן היו ברכב נהג+1.

לגבי מערכת השמע - בגלל שלא בחנתי אותה לעומק, אני אומר בזהירות שהיא אינה מצטיינת. ראשית, אחד הדברים הראשונים שעשיתי לאחר שהתחלתי לנהוג זה לבטל את פונקציית ה-GPS שלה, שכן כל אימת שהיא מזהה תנועה במהירות גבוהה מהמותר, היא משמיעה צליל אזהרה מעצבן. לא שחלילה מישהו מאיתנו עבר על המהירות המותרת.

חוץ מזה, התפעול שלה תו"כ נהיגה אינו אינטואיטיבי (לפחות עבורי), ומצריך התעסקות רבה מידי.

את הבלוטות' דווקא מאוד בדקתי, והוא אחד הגרועים שיצא לי להכיר: איכות השמע עבור שני הצדדים לקויה, אין סיכוי שמי שמדבר מהמושב האחורי יישמע ומשום מה בזמן שיחת טלפון הוא מפעיל אך ורק את הרמקול שצמוד למושב הנהג. בשלב מסוים העברתי שיחה לרמקול הפנימי של הטלפון (נקסוס 5), והפלא ופלא: פתאום איכות השיחה השתפרה לאין ערוך!

לא קשור ספציפית לרכב הנבחן: לצרפתים יש תחביב מוזר - במקום כפתורי שליטה במערכת השמע כמקובל, הם נדבקו לאיזה מנוף תפעול שממוקם על עמוד ההגה בשעה 4. הדבר הזה חסר תועלת, מכיון שהוא מוסתר מעיני הנהג מאחורי ההגה ואם באמת רוצים להשתמש בו, צריך ללמוד בע"פ מה עושה כל כפתור שנמצא על המנוף הזה או פשוט ללחוץ על כל כפתור ולבדוק מה הוא עושה. כמובן שעל תאורה שלו בחשיכה אין מה לדבר. אכן, הנדסה צרפתית במיטבה!

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה. נותר הטעם החמצמץ.

פורסם

מה שעוד יותר מאכזב זה שכל ההבדל בין RS רגילה ל-CUP מסתכם במידת צמיגים גדולה יותר, הנמכת המרכב לא זוכר בכמה מ"מ והקשחת השילדה ב-15% (אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד בכלל ניתן לכמת את קשיחות השילדה באחוזים). זהו. אני אפילו לא מדבר על דברים יותר מהותיים כמו בלמים או שינוי תוכנה למנוע, שכמו שכבר הבנתם הם זהים במדויק למה שנמצא ב-RS הרגילה - אפילו על סמל של CUP הם התקמצנו...

למעשה, הדרך היחידה לזהות שמדובר ב-CUP היא לפתוח את רישיון הרכב ולקרוא מה כתוב בו. עצוב משהו. מילא זאת היתה RS, לפחות ככה היתה ציפיה שה-CUP תפצה על כל החולשות או לפחות על המהותיות שבהן. אבל ברגע שמבינים שזאת גירסת הקצה ושאין משהו מעבר, ושתמורת פאר היצירה הזה תיאלצו לתחוב את היד לכיס ולשלש ממנו 200 אלף מרשרשין... יש פה בעיה קשה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לכמת באחוזים,אפשר ע"י מלוי שמן (שמן או גז)בולמים יותר סמיך בדרגות סמיכות הנוזל,יותר פשוט ממה

שחושבים. וסגסוגת פחות גמישה לקפיצים של הרכב.

פורסם

בהתחשב במחיר פולו gti, המחיר הזה לא מחובר למציאות.

אתם בטוחים שזה 200?

במחיר הזה, יש אלטרנטיבות מצויינות.

פורסם

מהסקירה שלכם עולה שמדובר סה"כ ברכב לא רע, יודע לבצע היכן שצריך, בעל הנדסת אנוש לוקה בחסר ורמת גימור לא תואמת לתג המחיר.

נראה לי שהבעיה האמיתית היא התמחור כי מי שהולך על קליאו ספורט דור 4 עושה זאת עם פשרה מודעת בתחום הדינמי לצורך שימושיות. הבעיה היא שבכמה עשרות אלפי ₪ יש פולו gti שנותנת מענה לפשרה כזו כנראה לא פחות טוב מהקליאו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נהנתי לקרוא את הסקירות, מהן הבנתי שזו פשוט קליאו בגרסת SPORTLINE, זאת לא RS ובטח שלא CUP.

קשה להגדיר מהי נשמה של רכב, אבל מהביקורות של כולכן הבנתי שפשוט אין לה את זה. גם אם השלדה היא הטובה ביותר בסגמנט, היעדר כוח במקומות הנכונים והעדר החלפת הילוכים נוחה, בלמים שאי אפשר לסמוך עליהם לאורך זמן ואפילו ההערה הקטנה של אלעד על הקושי לראות את הסל"ד והמהירות ולקמט אותם במהירות בזמן אמת, כל זה מרגיש פשוט חצי אפוי וללא מספיק מחשבה עד הסוף. למרות שזו הגרסה הכי קיצונית של הקליאו (יש גם את ה220 אבל היא פחות רלוונטית לארץ), היא לא מרגישה כמו גרסת קצה אמיתית שרנוספורט יודעים לייצר.

נותר רק להתפלל שהם לא ילכו בכיוון הזה עם המגאן RS החדשה שתוצג בעתיד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קשה להגדיר מהי נשמה של רכב, אבל מהביקורות של כולכן הבנתי שפשוט אין לה את זה

LOL.

יחסית לתג "קליאו ספורט קאפ", הביקורות כאן באמת פושרות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...