Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נלקח לבדיקה ממגרש בחיפה לאחר שהמנהל התחייב אישית על גיר מנוע ושילדה,הבדיקה הראתה פגיעה בשלדה והבודק אמר שהבדיקה היא ברמת חומרה בינונית שכנראה האוטו עבר תאונה כי הוחלף מכסה מנוע אך בטופס רשם שהפגיעה ברמה נמוכה,בכל מקרה יש פגיעה ועוד הרבה דברים אחרים

האוטו שנת 2011 יד 1 מליסינג עבר 80 אלף....כבר חשבתי שהיום זה היום בו אקנה לבסוף אוטו,אני אישית חושב שהבדיקה על הפנים,מה אתם אומרים ?

IMG_20150906_134531.jpg

IMG_20150906_134540.jpg

IMG_20150906_134651.jpg

פורסם

אני אישית לא הייתי רוכש מחברות כאלו.

במידה וקניית הרכב לא דחופה ולחוצה לך ( עניין של חיים ומוות?) הייתי מחכה וממשיך לחפש בסבלנות.

פורסם

"סימני פגיעה קורת אורך ימנית"-קצה שלדה. סלמתק תמשיך הלאה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צריך להיות חמור כדי להתחייב על משהו בבדיקה. לא מבין את הנוהג המטופש הזה.

המוכר התחייב שאין פגיעת שלדה וכאן רשום שחור על גבי לבן כי יש פגיעה בקצה השלדה. אהבל.

עם זאת, לא הייתי מתרגש מהפגיעה הזו וזאת בשל מבנה הרכב המודרני בו קצות השלדה שלו נמצאות ממש מילימטרים ספורים מחלקו הפנימי של הטמבון. גם מכת חנייה סתמית יכולה לעשות כיפוף קל שעלול להתפרש בבדיקת הרכב כ"קצה שלדה".

זה בהחלט משחק לטובתך מבחינת המיקוח על המחיר ומצריך נבירה יסודית יותר להבין מה חומרתה האמיתית של הפגיעה, על אחת אם נאמר לך כי הוחלפו חלקי פח ברכב.

מצד שני ממש לא קשה למצוא יונדאי i10 במצב חדש, לא בטוח שהייתי מתאבד על זו דווקא.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

דיברתי עם המנהל הוא לא מוכן לרדת יותר במחיר הדבר היחידי שהוא מוכן לעשות זה את כל שאר התיקונים...לא קשה למצוא כזאת במצב טוב פשוט המחיר היה אטרקטיבי לא מצאתי משהוא דומה(29 אלף),מה אתם אומרים על הפיאט פנדה 2011 בהשוואה לi10 ? לפי ביקורות באירופה אין העדפה לאחת מהם,לעומת זאת בארץ יש העדפה ליונדאי

עריכה אחרונה על ידי nikitapoly
פורסם

הפנדה חיסכונית עם אמינות טובה,לי הייתה כזאת במשך 3 שנים,בגירסה האוטומטית היא תהיה חיסכונית יותר עקב גיר רובוטי,מצד שני הוא פחות נעים בעיר מאשר הגיר ביונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לך מה להבהל מהקצה שילדה

יש המון רכבים שיש להם קצה שילדה בקורת צד הרכב ולרוב כיפוך קל שם נקרא בבדיקה "קצה שילדה" אבל זה מכה שיכולה להגרם ממדרכה / חניה וזה לא פוגע בבטיחות הרכב.

אבל כל עניין לגופו תבדוק ותבקש מהבוחן שיראה לך את הקצה שילדה הזאת.

פורסם

זה לא פוגע בבטיחות הרכב,אבל בעתיד כשארצה למכור את האוטו יהיה קשה מאוד/אצטרך לרדת הרבה במחיר,זה מרתיע

בכל מקרה מכה של חניה זה לא,האוטו עבר תאונה אומנם לא קשה אבל עבר,בכל מקרה יש לאוטו הזה כל כך הרבה בעיות אחרות שגם לא רשומות בטופס כמו חלקי פלסטיק חסרים מתחת לדשבורד,ופלסטיקה חופשית מתחת להגה (שכל זה הם הבטיחו לסדר) לא נראה לי זה אוטו שמור.

• תוכן חדש...