Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפולות הנעה ישנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתה פנדה אחת לא יודע אם היא עדיין קיימת!

היו מספר טנדרים פיז'ו 504 וכן מספר טרנספורטרים.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

כן,יובאו כמה פנדות 4X4 על ידי חברת מקורות,שהיתה "אחראית" לייבואן של הפיג'ו 504 דאנג'ל,שהיה טנדר כפול הנעה.הפנדה 4X4 נקראה "SISLEY'' והיא השתמשה במנוע 956 סמ"ק (במקום ה903 סמ"ק)שנלקח מהאוטוביאנקי עלית,על מנת להתגבר על המשקל העודף.משנת 86 עשתה הפנדה שימוש במנועי "פייר",וגירסת ה 4X4 קיבלה אותו בגירסת 50 כ"ס במקום 45 כ"ס,ממנוע 1.0.המכונית היתה מוגבההת,והיתה לה אפילו עבירות די טובה.למיטב זיכרוני כל הפנדות 4X4 שיובאו היו משנת 87.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וכמובן שאסור לשכוח את הסובארו ליאונה לדורותיה,שהציעה אופצייה להנעה כפולה עוד ב 72,והיתה למעשה מכונית הנעה כפולה(עממית,לפחות)הראשונה בעולם.נכון שלאודי קווטרו היתה גם הנעה כפולה,אולם ייעודה היתה חיזוק אחיזת הכביש ולא יכולת שטח,בדיוק כמו באימפרזה טורבו או במיצובישי לאנסר איוו8.אגב קטנות,גם לג'אסטי היתה גירסת הנעה כפולה.

פורסם

ה 4/505 היתה כל כך "נהדרת" עד כי הסירו ממנה את ה 4X4...

פג'ו לא רצו להיכנס לפיתוח יקר, אז הם הפילו את הפיתוח וההרכבה על חברה אחרת (לא זוכר את שמה)...

התוצאה היתה זועתית...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הגולף לא ניקראה סינכרו אלה "קאנטרי",והיה לה מנוע 1.8 שפיתח 90 כ"ס.סינכרו ניקראו הטרנספורטר והפאסאט סטיישן.אגב טרנספורטר,עם קצת דימיון אפשר לראות בה סובארו הפוכה...

פורסם

אגב

גולף קאנטרי כזאת נמכרה לפני מספר חודשים במגרש ברחובות, אולי היא עדיין שם, ברח' הנשיא הראשון פינת הרצל.

הסינכרו, טרנספורטר, אם זכרוני איננו מטעני, ה4X4 היה משתנה אוטומטית בהתאם לתנאי הדרך.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

לטרנספורטר סינכרו היה הילוך כוח אחד בודד,ודיפרנציאל מרכזי שהיה אפשרות לנעול אותו ידנית על ידי מתג.גם ה T4 הוצעה בגירסת סינכרו,אולם הקסם של הישנה אבד...

פורסם

אפרופו סינכרו יש אחת למכירה [טרנספורטר]מסוף שנות השמונים נראית טוב

האם שוה ללכת על רכב כזה ?האם יש לו סחירות בשוק אם ארצה למכור בעוד מספר שנים ?ולסיום מה טווח המחיר?

פורסם
מישהו יודע אם יובאה לארץ הפנדה 4X4 הישנה?

כנ"ל לגבי ה 405 4X4

ראיתי את הפנדה בשבוע שעבר בנתב"ג - היא בצבע בורדו עם מיגון בצבע צהוב, מאוד חמודה.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שנה שעברה הייתי בקרית יובל בירושלים בזמן השלג הגדול.

לאחר שנפסק השלג התחילו לצאת כל ה- 4X4 לרחובות.

המון ג'יפים וסובארו, מעט אאודי, ופנדה 4X4 כחולה אחת...

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...