Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת - קדחתם, הברגתם, הרכבתם וכדומה, והצטבר לכלוך, חלקיקי עץ/אבן וכדומה על המקדחים/ביטים. כיצד אתם מנקים אותם על מנת למנוע חלודה/לשמור עליהם?

ממה שקראתי ההמלצות נעות מניקוי עם מטלית רכה ויבשה + לחץ אוויר + טפטוף WD40 לסיום ועד להשריה במים מעורבבים בחומץ וייבוש.

האם השיטה של המטלית/לחץ אוויר/WD40 מספיק לשמירה על הציוד/מיותרת?

מדובר כמובן בשימוש אחת לתקופה, ולא שימוש יומיומי.

תודה.

פורסם

בין שימוש לשימוש אני שומר אותם בצנצנת מיוחדת עם מים שערבבתי בהם 5 כפות מלח.

לפני שימוש מנגב ובסוף מנגב ומחזיר.

שומר עליהם מההשפעות ההרסניות של החמצן שעלול לגרום להם להחליד.

פורסם

לא עושה להם כלום. מקסימיום יקבלו שכבת תחמוצת דקה שתרד בשימוש הראשון (ויש י מקדחים שעומדים ככה יותר מ 10 שנים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני נוהג לנקות מקדחים ושאר כלי חיתוך לפני איחסונם בבנזין לבן ומברשת פשוטה. יש לי צנצנת גדולה של בנזין לבן שבו אני טובל את כלי החיתוך לכמה שניות וזהו.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל במהלך הקדיחה מצמידים שואב אבק למקום הקדיחה זה מונע את הלכלוך לרצפה וגם ניקוי שלב ראשון לכלי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בחיים לא חשבתי על ניקוי כלי עבודה, ביטים וכו'

זה כלי עבודה, שיעבדו!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מברשת.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

במקרה הטוב פעם בכמה שנים אני שופך תכולת ארגז כלים שלם על הרצפה, שואב אותו עם שואב ומחזיר את הכלים פנים

כולל ביטים, מקדחים, מברגים מסורים ועוד כל כך הרבה כלים ש: א. שכחתי שיש לי, ב. אף פעם לא נכנסים חזרה ככה שהארגז נסגר! (אז איך לעזזל הסתדרתם שם כל כך הרבה זמן יחד עד שהפרעתי לכם?!)

אחרי זה שואבים את הרצפה.

תודה ושלום.

אם באמת החלטתי להתפרע אני אקח את כל ארבעת ארגזי הכלים שלי, אשפוך את כולם יחד ואאזן חזרה את התכולה בין הארגזים...

אבל נראה לי שזו עדות שכבר חורגת מהטרד ועוברת לפורום שפסיכיאטר מנהל אותו אז אני אפסיק לפני שאני מפליל עצמי יותר מזה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור, אם אחרי השאיבה אתה מחזיר לארגז ביטים ומסמרים אז הגיע הזמן לקנות שואב חדש.

פורסם

לא עקבת אחרי התהליך, מרוקנים את הארגז - שואבים את הארגז (אין ביטים בסביבה)

מחזרים את כל הכלים לארגז הנקי (הכל יחסי, לא להגזים)

את הלכלוך שהם השאירו על הרצפה - שואבים (שוב אין ביטים בסביבה)

זהו, מספיק נקי.

ובתור מהנדס מעשי לא נתת הסבר איך כלים שהיו בסבבה קודם בבלאגן בארגז כלים עכשיו לא מוכנים להכנס כולם יחד כשהם מסודרים חזרה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ברגע ששפכת אותם על הרצפה כמובן שהם גדלים וגם מתרבים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אצלי כלי הנגרות משומנים מתוך הרגל, ולעיתים נדירות

צריך לגרד באופן פיזי שרף שהתקשה עליהם,

אבל ביטים מודרניים שאינם פלדת פחמן? מעולם לא טרחתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ובתור מהנדס מעשי לא נתת הסבר איך כלים שהיו בסבבה קודם בבלאגן בארגז כלים עכשיו לא מוכנים להכנס כולם יחד כשהם מסודרים חזרה...

ראית מה קורה לפוליאוריטן מוקצף כשאתה מוציא אותו מהאריזה בה היה דחוס?

• תוכן חדש...