Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שנתקלתי במקרה של בחור שלקח את הקיה קרניבל שלו לרפד רכב בירושלים, הרפד חיבר בין שני המושבים בשורה השלישית בכך שסגר את הרווח עם עץ ובד,הוסיף חגורה נוספת והרכב עבר שינוי ברישיון מ6+1 ל7+1.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש להבדיל בין המקרים.

בקרניבל נוסף מקום ישיבה וברכב של פות"ש אין אפשרות כזו. הוא רוצה להפוך ספסל של 3 ל-4, ולזאת משרד התחבורה/אגף הרישוי לא יתן לכך יד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תאורטית זה אותו דבר.

פעם בחלק מהרישיונות היה כתוב רק את מספר המקומות ליד הנהג.

היית חייב לחגור כמספר החגורות, ולשבת ישיבה מלאה על הספסל, וכמובן לא לחרוג ממספר הנוסעים לפי הרישיון.

ז"א שאם ארבעה ילדים יושבים בנוחות מאחורה ורק שלושה חגורים, זה היה חוקי.

אני לא יודע אם זה עדיין תקף, ובכל מקרה מי שלוקח ילד לא חגור הוא פסיכי.

אבל, אין מניעה חוקית להפוך ספסל של שלושה מבוגרים לספסל של ארבע ילדים.

כל הנאמר כמובן בטל אל מול ההגיון הכסתחני של פיקידוני משרד הרישוי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

...ובכל מקרה מי שלוקח ילד לא חגור הוא פסיכי.

1. אני מסכים איתך בכל ליבי.

2. איך שהתובנות על דברים מסויימים הופכות מנורמה ל'פסיכי' בשלושה עשורים. אני מניח שכשגדלת, מעולם לא חגרו אותך בחגורת בטיחות במושב האחורי. גם אותי לא. גם אם היו רוצים זה היה בלתי אפשרי, כי לא היו חגורות בטיחות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איך שהתובנות על דברים מסויימים הופכות מנורמה ל'פסיכי' בשלושה עשורים. אני מניח שכשגדלת, מעולם לא חגרו אותך בחגורת בטיחות במושב האחורי. גם אותי לא. גם אם היו רוצים זה היה בלתי אפשרי, כי לא היו חגורות בטיחות.

כל כך מסכים איתך! איך דברים נראים "פסיכיים" בחלוף הזמן.

כשאני הייתי ילד בסוף שנות ה-80' ותחילת ה-90' (שלא נראים לי כזה מזמן!),

נסעתי בארגז של טנדר סובארו על ספסל מתקפל (!) וכל בלימה קטנה הייתי נע ונד על המושב הזה כמו בנסיעה ב"אביר".

מה שאירוני פה הוא שאני זוכר שאסור היה לי לשבת מקדימה (חגור בחגורת בטיחות) כי הייתי קטן מדי.

פורסם
תאורטית זה אותו דבר.

פעם בחלק מהרישיונות היה כתוב רק את מספר המקומות ליד הנהג.

היית חייב לחגור כמספר החגורות, ולשבת ישיבה מלאה על הספסל, וכמובן לא לחרוג ממספר הנוסעים לפי הרישיון.

ז"א שאם ארבעה ילדים יושבים בנוחות מאחורה ורק שלושה חגורים, זה היה חוקי.

אני לא יודע אם זה עדיין תקף, ובכל מקרה מי שלוקח ילד לא חגור הוא פסיכי.

אבל, אין מניעה חוקית להפוך ספסל של שלושה מבוגרים לספסל של ארבע ילדים.

כל הנאמר כמובן בטל אל מול ההגיון הכסתחני של פיקידוני משרד הרישוי.

חוק הסעת נוסעים תוקן לפני מס' חודשים, כך שלא ניתן יותר להסיע נוסעים מעבר למס' החגורות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
נסעתי בארגז של טנדר סובארו על ספסל מתקפל (!) וכל בלימה קטנה הייתי נע ונד על המושב הזה כמו בנסיעה ב"אביר".

מה שאירוני פה הוא שאני זוכר שאסור היה לי לשבת מקדימה (חגור בחגורת בטיחות) כי הייתי קטן מדי.

ואם גם היו כלי בניין/נגרות/גינון בארגז, זה היה יכול ליצור אפקט של בלנדר על גלגלים :loco:

יצא לי גם לנסוע על הספסלים בארגז של טנדר סובארו בתור ילד, ב1995.

אגב, מאיזו שנה נהיה לא חוקי להסיע נוסעים בארגז של טנדר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
1איך שהתובנות על דברים מסויימים הופכות מנורמה ל'פסיכי' בשלושה עשורים.

כל כך מסכים איתך! איך דברים נראים "פסיכיים" בחלוף הזמן.

יש גם הפוך - איך שדברים פסיכיים הופכים לנורמה עם הזמן.

בתחילת דרכה של המכונית, אי שם לפני יותר מ-100 שנה, נטען כי לסוע במהירות של למעלה מ80 קמ"ש נחשבת לסכנת חיים ברורה ומיידית ושמי שעושה כך הוא חולה נפש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ואם גם היו כלי בניין/נגרות/גינון בארגז, זה היה יכול ליצור אפקט של בלנדר על גלגלים :loco:

יצא לי גם לנסוע על הספסלים בארגז של טנדר סובארו בתור ילד, ב1995.

אגב, מאיזו שנה נהיה לא חוקי להסיע נוסעים בארגז של טנדר?

לא מבין איך זה היה חוקי ואיך לנסוע במושב הקדמי כילד היה לא חוקי.

בכל מקרה, אתה בטוח שהיום זה לא חוקי?

אני זוכר שעוד בתקופת הצבא שלי הייתי נוסע בארגז של שברולט סונומה.

בתחילת דרכה של המכונית, אי שם לפני יותר מ-100 שנה, נטען כי לסוע במהירות של למעלה מ80 קמ"ש נחשבת לסכנת חיים ברורה ומיידית ושמי שעושה כך הוא חולה נפש.

עם בטיחות המכוניות והדרכים של פעם זה אכן היה טירוף.

בחלוף הזמן גם הטכנולוגיה מתקדמת ואיתה גם אמצעי ההגנה על הנוסעים.

שים לב שגם המהירות המירבית המותרת הולכת ועולה עם השנים.

פורסם

תגיד, אתה מסתלבט עלי? הרי לקחת את זה מהאתר של עלה ירוק. או אור ירוק. אור ירוק. אני בטוח עכשיו. מבחינתם זה לא השתנה עד היום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כשאני הייתי ילד בסוף שנות ה-80' ותחילת ה-90' (שלא נראים לי כזה מזמן!),

:roflmao:

החזרת אותי 20 שנה אחורה לסובארו של דודי הגנן.

אני זוכר שהיינו עוקבים אחרי האספלט דרך החורים בריצפת הארגז.

היו ימים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...