Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גש לבעל מקצוע באזור מגוריך שיעשה בדיקה מקיפה להתקנה. מהתאור שלך זה נשמע שילוב של הכל הן בהתקנה והן בכיוונים. רק לאחר שבעל מקצוע שמבין יבצע את הנידרש תוכל לדעת האם הציוד שהתקנת מתאים לך.

פורסם
גש לבעל מקצוע באזור מגוריך שיעשה בדיקה מקיפה להתקנה. מהתאור שלך זה נשמע שילוב של הכל הן בהתקנה והן בכיוונים. רק לאחר שבעל מקצוע שמבין יבצע את הנידרש תוכל לדעת האם הציוד שהתקנת מתאים לך.

אשמח לקבל המלצה למישהו באזור חיפה

פורסם

אפשר להתערב בשרשור?

קודם כל לגבי השאלות של פותח השרשור - אעלה אותן חזרה בציטוט:

כמה שאלות :

1.המערכת עצמה ממש ירודה באיכות , ועשיתי טעות ?

2.המתקין לא היה נראה לי מקצועי ויש מצב שהוא התקין משהו בצורה לא נכונה ?

3.הבעיה הכי גדולה שלי עם המערכת כרגע זה שהאיכות שמע לא נשמעת וואו ! העיקר שמרימים ווליום הטווטרים נשמעים צורחים כזה , לא צליל נקי , זה נראה שהטווטרים חזקים יותר מהרמקולים ורוב הסאונד נשמע מהטווטרים ולא מהרמקולים .האם זה יכול להיות חיבור לא נכון או כיוונים לא נכונים ? המתקין לא השקיע בכיוונים בכלל .

4.אני מעלה תמונות של הציוד אשמח לחוות דעת מקצועית בנוגע לחיבורים כמה שאפשר ולכיוונים בעיקר...

1. לא, לא חושב ככה.

2. יתכן מאוד!

3. זה אופי בסיסי למותג פוקל - הטוויטרים מאוד נצילים ורובם עם כיפה הפוכה - צריך לדעת איך למקם אותם ואיך להגביל להם הספק.

4. הייתי הרבה יותר שמח לראות תמונות של היכן הטוויטרים מוקמו ולאיפה בתוך חלל הרכב הם פונים.

כמה דגשים מצידי - זה שהטוויטרים מושכים את רוב הסאונד אליהם זה דווקא לא דבר רע, השאלה היא אם הם מושכים את רוב הסאונד אליהם כי הם מכוונים נכון חשמלית (פאזות חשמליות נקרא לזה ככה) או אם המידבאסים לא מותקנים בצורה אופטימלית. - ורוב הסיכויים שהמידבאסים לא מותקנים נכון.

אז מה הדגשים?

1. לבודד את הדלתות הקדמיות ולסגור בהן את המחיצות הטכניות!

2. להרגיע קצת או מאוד את הTREBEL במערכת בכדי לגרום לטוויטרים לצרום פחות כצעד ראשון - עזרה ראשונה נקרא לזה.

3. לכוון נכון את הקטביות של כל רמקול ורמקול (כל זוג רמקולים מקבילים צריכים להיות באותה הקטביות בכדי למנוע ביטולים - אך יחד עם זאת אתה צריך לוודא כי מראש הקטביות חוברה נכונה מלכתכילה או שהמתקין סתם חיבר איך שיצא לו) - התוצאה שאתה מחפש היא

כאשר כל הרמקולים מחוברים בקטביות הנכונה להם - ואין TC (אני מניח שאין TC ביחידת הראש שלך גם ככה) - כשאתה שם את הראש במרכז ואתה שומע טרק שיש בו זמר\ת שנמצאים בדיוק במרכז - (שוב, כשהראש במרכז הרכב) אתה צריך לקבל תחושה של גובה ומרכז נכונים - שים לב שגם הסאב וופר צריך להשמע למעלה יחסית במרכז הרכב וגם הקטביות שלו חשובה מאוד.

זו נקודת התחלה טובה.

משם - הצעד הבא יהיה לשחק עם הBALANCE ולתת נגיעה או שתיים ולהסיט את השמע לצד ימין של הרכב - במצב כזה אתה שם את הראש במקום הטבעי שלו ברכב (משענת ראש מושב הנהג) ואתה צריך לקבל תחושה של מרכז מאותו הטרק שניגנת קודם כאשר הראש שלך היה במרכז הרכב.

ובסופו של דבר - אם אין אקולייזר פרמטרי במערכת שלך ואתה לא יכול להנחית תדרים ב20 קילו הרץ, 16 ו12 אז פשוט לחתוך את הטוויטרים האלה עם סליל - רגע לפני רגל ה+ של הטוויטר, לדעתי איפשהו ב12 קילוהרץ בסדר ראשון (סליל של 0.05 מיליהנרי אם תצליח למצוא) יעשה לטוויטר הזה פלאים.

זו דעתי והמלצתי כמובן.

או - לקנות פרוססור באזור ה200 דולר ולכוון את המערכת!

עריכה - עוד כמה נקודות שרציתי להדגיש - הסאב וופר הזה הוא הסאב וופר שמותקן ברכב הנוכחי שלי - הוא סאב נעים מאוד, רך מאוד, יש לו נפח באס נהדר אבל הוא סאב חלש, עדין וחסר פאנטש.

סטים של פוקל הם לרוב פאנטשיים ואגרסיביים שזה שילוב שנותן השלמה טובה מאוד לסאב וופר רך אבל זה בתנאי והדלתות הקדמיות מבודדות היטב. בפועל - למרות שאני חושב כי זו בחירה יפה מאוד לשילוב של סאב וופר עם סט קדמי, בד"כ מי שמחפש מידבאס אגרסיבי גם מחפש סאב וופר אגרסיבי, שוב, אני דווקא חושב שזה שילוב טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...