Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר הייתי לי קורולה 2007 אוטומט שבתוואי עירוני הררי עם מזגן (טבריה) הייתי מוציא בערך 1-10

עכשיו ברשותי יונדאי i30 שנת 2009 שבאותו תוואי אני משיג 1-8, האם זה תקין ?

(שיטת המדידה שלי: ממלא דלק עד שהידית קופצת, נוסע עד שהנורה נדלקת, מתדלק שוב עד שהידית קופצת,

מחלק קילומטרים בליטרים וזאת התוצאה)

Audi A3 8L

פורסם

אולי הטנק דלק בקורולה מכיל יותר ליטרים ???

ברצינות,מדידה מתבצעת ע"י תדלוק רישןם כמות הליטרים שנכנסה למיכל,נסיעה של 100 ק"מ עם הרכב וחזרה לתחנת הדלק.

ממלאים שוב דלק עד הסוף ואז מחלקי\ם את מס' הק"מ שנסעת במס' הליטרים שהוספת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אולי הטנק דלק בקורולה מכיל יותר ליטרים ???

ברצינות,מדידה מתבצעת ע"י תדלוק רישןם כמות הליטרים שנכנסה למיכל,נסיעה של 100 ק"מ עם הרכב וחזרה לתחנת הדלק.

ממלאים שוב דלק עד הסוף ואז מחלקי\ם את מס' הק"מ שנסעת במס' הליטרים שהוספת.

אני מבין שאת ה3 יחידות שלך עוד לא סיימת .

בוא נניח שבקורולה נכנסים 50 ליטרים וביונדאי נכנסים 100 ליטרים,

בקורולה נסעתי 500 ק"מ על המיכל, ביונדאי נסעתי 1000 ליטרים על המיכל, בשני המקרים הצריכה היא 1:10,

אבל כמות הליטרים והקילומטרים שונים .

אין קשר לכמה ליטרים נכנסים, אם יש פחות קיבולת במיכל אז גם הקילומטרים יורדים באותו יחס, הצריכה היא אותו דבר,

והמדידה מדוייקת .

בנוסף גם המחשב דרך דיי מגבה אותי למרות שהוא טיפה יותר אופטימי (הוא אומר 1-9)

Audi A3 8L

פורסם

I30 שותה יותר דלק אין מה לעשות.

בקורולה 07 אפשר לקבל 1 ל 11 בעיר עם מזגן ובבין עירוני 1 ל 14-15 בכיף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שלום לך,

הבדיקה אמורה להיות לאורך זמן וכדי להגיע לנתון מדויק ממליץ לך לבדוק בכמה שיותר תדלוקים ונסועה.

בגדול,

למלא פול טנק עד שקופץ האקדח

לאפס מונה

לנסוע כמה שרוצים - שוב כפי שרשמתי לעיל, ככל שתיסע יותר זה מדויק קצת יותר,רק שים לב לא להיתקע ללא דלק :lol:

בתדלוק הבא למלא שוב עד שהאקדח קופץ ואז לבצע את החשבון

בגדול - תמיד יהיו הפרשים בין טנק לטנק - זה יכול לנבוע מאופי נסיעה בתקופות מסוימות, תוואי דרך ועוד ועוד....

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

צריכת דלק יכולה להשתנות מאוד מהרבה גורמים. גורמים שתלויים בסביבה - עומסי תנועה, מזג אויר, תוואי דרך וכו'.

גורמים שתלויים ברכב - טיפולים (פילטרים למינהם), לחץ אויר בצמיגים, מצב מכני וכו'. וכמובן שיש אותך בתור נהג, סגנון נהיגה עושה הרבה הבדל.

נסה לבדוק ראשית את הרכב מהפן המכני הפשוט של פילטרים, פלאגים וכו' וראה מתי הוחלפו והאם יש צורך להחליף. בדוק לחץ אויר ונסה את המדידה של צריכת הדלק מספר פעמים נוספות כדי לקבל ממוצע על פני מספר רב של פעמים. קח בחשבון גם שעומס חום כבד כמו בימים האחרונים לא עושה טוב לצריכת הדלק.

• תוכן חדש...