Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הייתי אתמול בסוכנות רכב והוצע לי דייהטסו סיריון שנת 2010, 96000 א' ק"מ, נפח מנוע 1300- במחיר של 39,000 א' שקל.

הרכב היה בהשכרה.

האם עסקה משתלמת? האם הרכב מתאים לנסיעות בינעירוניות ארוכות (פעם בשבועיים בערך).?

תודה.

פורסם

למה שלרכב תהיה בעיה עם נסיעות ארוכות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסיריון לא מיועדת לנסיעות ארוכות אבל היא תוכל להתמודד עם זה.

גם רונאלדו לא מיועד לשחק כדורסל, אבל אם תיתן לו מידי פעם כדור כדורסל הוא לא ידע לזרוק לסל?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה אולי פחות איך הרכב יוכל להתמודד עם זה ויותר איך הנהג יוכל (מבחינת נוחות).

ישבת ברכב ? נסעת בו ? מתאים לך מבחינת נוחות / גובה / רוחב ?

מבחינת האם העסקה משתלמת - מה מחיר המחירון ? (לראות האם התחשבו מספיק במחיר שנקבו, בעבר ההשכרתי ובק"מ הגבוה)

alfa 156 2.5.

פורסם

הסיריון אחלה של רכב אמין מאד וזול יחסית להחזקה. מבחינת המחיר זה נראה בסדר אבל תיקח כמובן את הרכב למכון

בדיקה מסודר ואז תדע אם העיסקה משתלמת. לא הכי נח לנסוע איתו נסיעות ממש ארוכות אבל אין בעיה מבחינת הרכב

לי הייתה סיריון מספר שנים והייתי עם הרכב בכל מקום בארץ.

• תוכן חדש...