Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש תרשים של שני לוחות פיוזים לסיאט לאון 2014 דגם סטייל 1.2 dsg.

מצאתי בפורום בחו"ל אך הוא לא בדיוק אותו דבר.

דרך אגב אין את זה בספר רכב.

אשמח לעזרה.

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש לי בעיה קטנה אולי מישהו יוכל לעזור. הוצאתי מתיכת הפיוזים בתא הנהג את הפיוז שאחראי על השקע מצת. כשהחזרתי אותו המצת התחיל לעבוד קבוע בלי קשר לכשהסוויץ' פתוח או לא.

מישהו יודע אולי מה הסיבה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אני בטוח בשום רכב שקע מצת לא עובד כשסוויץ של האוטו סגור ויש לי מטען שמחובר לשקע והוא היה נכבה כשהייתי סוגר סוויץ עכשיו הוא ממשיך לפעול.

פורסם

אצלי רכב דומה לשלך, Audi A3, ושקע המצת ממשיך להטעין את הטלפון גם כשהרכב מכובה. אחרי פרק זמן מסוים (משהו כמו חצי שעה) המחשב של הרכב מכבה את שקע המצת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה בטוח לגבי זה? כי זה לא היה ככה עד היום.

משהו מאוד מוזר ברכב הזה.

פורסם

אצלי זה ככה מהיום הראשון ואני הוצאתי את הרכב מהסוכנות.

הפוסט שלך סיקרן אותי אז פתחתי את ספר הרכב (Audi A3) ובעמוד 62 כתוב במפורש:

"השקעים החשמליים ומכשירים כלשהם המחוברים אליהם מתפקדים גם כאשר ההצתה מופסקת ומפתח ההצתה מוסר."

laad1.jpg

לא יודע איך זה בלאון אבל הרכבים מבוססים על אותה הפלטפורמה כך שסביר להניח שיש להם תכונות דומות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אצלי כתוב בדיוק הפוך, כתוב שהשקע פועל רק כאשר המנוע מופעל ומפסיק לפעול בעת הכיבוי. כתוב גם שאם אני משאיר משהו מחובר לאחר הכיבוי אז זה עלול לגרום לפריקה של המצבר.

בהחלט מוזר.

פורסם

אצלי בלאון 2012 המצת ממשיך לעבוד עוד כ 5 דקות לאחר שנעלתי את הרכב.

תבצע בדיקה פשוטה, הכנס מטען או משהו עם נורת ביקורת עליה, תנעל את הרכב ותבדוק לאחר מספר דקות שנורת ביקורת לא דולקת.

פורסם

פותח השרשור צודק. המצת מפסיק לעבוד ברגע שמחבים את הסויץ.

אצלי רכב זהה. כניראה בעיקבות הוצאה והחזרה של הפיוז גרמה לכך. הפיקוד על שקעים והאור נישלט ע"י מחשב הרכב. (כניראה משב אורות) הרכב באחריות? גש לבדיקה ממוחשבת במוסך החברה.אל תגידלהם ששיחקת עם הפיוזים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...