Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יהיה מעניין. אני לא הולך להתווכח עם אף אחד. אני פשוט צודק וזהו :)

לא הבנת את הרפרנס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תוכל לקנות GTI ב-130-135 אלף ש"ח.

וזה מגיעים שני סימנים קריאה, אפילו שלושה!!!

אוי אוי אוי אוי.

135 ל208GTI, אייף ניהיה לי חם.

רק חבל שגם אם זה היה המחיר הרשמי עדיין לא היו קונים אותה בכמויות, דעות קדומות ומה לא...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא מסכים. מי קהל היעד של הGTI? לרוב אנשים בשנות ה30+ לחייהם עם קצת כסף בארנק. האנשים האלה מכירים מאוד לטובה את התוצרת של פג'ו משנות ה-90 במיוחד בפן הספורטיבי-עממי.

אני חושב שמחיר ההשקה של ה208 האוטומטית מעולה. בסכום הזה לא מקבלים סקודה פאביה עירומה לחלוטין. איזה סופר מיני איכותית ומאובזרת עם יחידת כח מודרנית יש בכלל בסביבת המחיר הזו? כולן עולות 105+

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אבל איפה המידע על ה308GTI...? :

בכלליות, מישהו יודע מתי תהיה השקה רשמית? לא ממש הבנתי מהאתר העולמי מה מי מו.

עריכה: מצאתי התייחסות בCarbuyer.co.uk - הספקלוציה היא שהמכירות יחלו באוקטובר. מעניין מתי תגיע לארץ, ומה יהיה המחיר... נראית מעניינת.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אמ... קודם כל עוד 20 כ"ס, שזה לבד שווה אצל פולקסווגן 20,000 ש"ח.

חוץ מזה לא משהו רציני, רק מכונית שהרבה יותר כיף לנהוג עליה. אתה יודע, לא ביג דיל.

למען הסר ספק אני שאלתי ברצינות.

בכל אופן, יכול להיות שזו מכונית שיותר כיף לנהוג עליה. ד"א - ה- 208 המדוברת לא בעלת 200 כ"ס? (לפי המפרט באתר לובינסקי - צירפתי צילום מסך למטה). הפולו היא 192, זה יוצר תוספת של 8 כ"ס בלבד לטובת הפיג'ו, וגם זה ממנוע 1.6T לעומת 1.8T בפולו. מעניין האמת.

ל-stio ולכל מי שלא הבין את הרמז, עכשיו כשאני מהיוזר ה"לא רשמי" שלי אני יכול להסביר לכם את מה שנאמר בין השורות -

קודם המחיר הרשמי היה בסביבות ה-160 אלף ש"ח ובתכלס במבצעים ועם קצת מיקוח יכולת להוציא את הרכב ב-145 אלף ש"ח.

עכשיו המחיר הרשמי הוא בסביבות ה-145 אלף ש"ח ואבי צור צוטט כאומר "לא נפגע הטבות המסחריות שיש היום" (פירוש רש"י - נמשיך לתת את אותן ההנחות שהתרגלתם לראות היום). מסקנה - בקרוב יהיו ימי מכירות "מיוחדים", הנחות חבר, הוט, אשמורת, חברי מועדון הגמלאים ואנשים שגרים בבית עם מספר אי-זוגי והופס, תוכל לקנות GTI ב-130-135 אלף ש"ח.

וזה מגיעים שני סימנים קריאה, אפילו שלושה!!!

תראה, קודם כל מחיר המחירון הוא 150. אתם בונים על הנחת מיקוח של 5 אלף, ועוד הנחת ימי מכירות ומועדונים של עוד 10-15 אלף שקל. עכשיו, לא כל לקוח חבר באחד המועדונים הללו ולא כל לקוח יכול לקבל את ההנחה, מה גם שאני בספק שיהיו הנחות כ"כ גדולות על רכב נישה כזה (להוציא 12 חודשים בבונדד).

עם זאת, אני מקווה שכך יהיה - גם אני ראיתי כזאת אבל באזור הקריות (שחורה) והיא יפהפייה מבחוץ. מגיע לה להצליח.

* למען גילוי נאות לא הייתי קונה אותה גם לא ב- 130, בדיוק כמו שלא קניתי את הקורסה OPC היוצאת כשהיה את המבצע של 130. עניין של העדפות אישיות.

00.jpg

פורסם

התמחור החדש ל-308 שוב מייתר את ה-c4 המיושנת שקיבלה הזדמנות מחדש אחרי מתיחת הפנים.

לדעתי בגלל פערי הדורות פערי המחיר היו מוצדקים.

פורסם

צודק, משום מה היה לי בראש 180 כ"ס.

אבל אתה רואה איזה יופי, 8 כ"ס יותר ו7,500 ש"ח יותר. תמחור פולקסווגני במיטבו :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זו לא אותה תיבה שיש לי עכשיו בפאביה?

דגם מתקדם יותר. תיבה מוצלחת מאד ואמינה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יפה מאוד, ה-208 עם התיבה והמנוע החדש הופכת להיות מובילה בקטגוריה.

ה-GTI עסקה טובה במחירה, הייתי מעדיף אותה על הפולו-GTI.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

רגע לא נשמע בישראל עוד על ״אוטומטית בעלת 4 הילוכים משנות ה-20 ? ״

כל הכבוד לפיזו, רכב מאוד נאה, כמה עולה הפיזו הזאת באירופה לצורך השוואה (כמה פחות?)

פורסם

יש עוד את היונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים יקרים מלובינסקי, אז למה שלא תמכרו גם קקטוס 1.2 טורבו ידני במחיר שבין 90 ל-96 אלף ש"ח?

למה שם חייבים להסתפק במנוע האנמי?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...