Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא לא מאוד מתלהב מהדל לטיטיוד (בעל מחשב כזה כבר 3 שנים).

הסוללה מחזיקה מאוד מעט זמן (בשנה הראשונה החזיקה הרבה יותר), נשברו הצירים של המסך (בשימוש עדין), היתה בעיה עם הכונן הקשיח, מתחמם מאוד ומרעיש, גם לאחר פתיחה וניקוי. גם איכות השמע שלו לא להיט. אולי פשוט נפלתי על מחשב כזה...

פורסם

אני רכשתי ASUS אחד זול למישהו שביקש, כל פעם שאני צריך לגעת בו אני מתבאס.

אין לי מושג איך הדגמים הטובים יותר שלהם.

דווקא הדגמים היותר טובים שלהם לא רעים לדעתי. לאישתי אחד כזה כבר שנתיים, שום בעיות, הרבה מתכת ולא פלסטיק ואיכות בניה ממש טובה.

בנוסף מסך מצויין! אבל מקבלים מה שמשלמים עליו... עלה בסביבות 4500 בזמנו.

פורסם

אני מסכים עם חלק מהטענות כאן, לגבי הפלסטיקה באסוס ובלנובו הזולים, לגבי האיכות של הלטיטיוד וכו', אבל בואו לא נשכח את עניין התקציב.

ב2500 לא מוצאים דברים מדהימים, לכן עדיף למקסם את מה שניתן, שזה החומרה.

אם זה לשימוש משרדי, אז אין משמעות לפלסטיקה וכו' כי המחשב יושב סטטי רוב הזמן.

אני יכול להציע לך את הדגם שרשמת G50-80, ללא מערכת הפעלה ב2265 ש"ח, מעבד i5 דור חמישי, 4 גיגה זכרון וכונן קשיח 500.

המחשבים האלה מגיעים עם שנה אחריות וניתן להרחיב ל3 בתוספת תשלום (מומלץ) של 300 ש"ח בקירוב.

מחירי הזכרון היום זולים מאד כך שניתן גם להרחיב ל8 גיגה זכרון בעלות נמוכה לטובת עבודות התכנות של אחותך.

היתרון של הלנובו לדעתי הוא במקלדת המצויינת שלו (וגם מלאה בדגם הזה), סוללה טובה, ובמחיר המצויין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תיקון מחיר למחשב שהצעתי בהודעה אחרונה:

2179 ש"ח (כולל משלוח לבית לקוח)

פורסם

חוטף רגע את השרשור

מישהו ידוע איפה מוכרים סוללה חלופית לDell inspiron n5110 ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
חוטף רגע את השרשור

מישהו ידוע איפה מוכרים סוללה חלופית לDell inspiron n5110 ?

כאן

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-Battery-For-DELL-Inspiron-13R-14R-15R-N5010-N5110-0W7H3N-06P0PN-/231628813476?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35ee2734a4

או

http://www.ebay.com/itm/Original-Laptop-Battery-For-Dell-Inspiron-13R-15R-N5050-N5110-M5040-N5010-FMHC10-/311405505165?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item488136ea8d

סוללה מקורית במחיר של 100 שקל ולחכות 3 שבועות (חלופית יותר זולה - 65 שקל)

בארץ המחירים הרבה יותר גבוהים - לא להתקרב

קובי

:-)

פורסם
אני מסכים עם חלק מהטענות כאן, לגבי הפלסטיקה באסוס ובלנובו הזולים, לגבי האיכות של הלטיטיוד וכו', אבל בואו לא נשכח את עניין התקציב.

ב2500 לא מוצאים דברים מדהימים, לכן עדיף למקסם את מה שניתן, שזה החומרה.

אם זה לשימוש משרדי, אז אין משמעות לפלסטיקה וכו' כי המחשב יושב סטטי רוב הזמן.

אני יכול להציע לך את הדגם שרשמת G50-80, ללא מערכת הפעלה ב2265 ש"ח, מעבד i5 דור חמישי, 4 גיגה זכרון וכונן קשיח 500.

המחשבים האלה מגיעים עם שנה אחריות וניתן להרחיב ל3 בתוספת תשלום (מומלץ) של 300 ש"ח בקירוב.

מחירי הזכרון היום זולים מאד כך שניתן גם להרחיב ל8 גיגה זכרון בעלות נמוכה לטובת עבודות התכנות של אחותך.

היתרון של הלנובו לדעתי הוא במקלדת המצויינת שלו (וגם מלאה בדגם הזה), סוללה טובה, ובמחיר המצויין.

תודה על התגובה קודם כל.

יוצא לי מחיר נמוך ב300~ שקל מהחנויות הגדולות, אבל זה בלי מערכת הפעלה.

אם הייתי קונה בשבילי הייתי קופץ על המציאה, אבל בגלל שזה לאחותי אני מנסה לצמצם התעסקויות כי היא לא תסתדר עם זה.

עכשיו אני בסמסטר קיץ ואני יכול להתקין לה WIN פרוץ, אבל מה יהיה אחר כך שהיא תצטרך פרמוט או שיקפוץ לה שהWIN לא חוקי?

אני בהתלבטות, צריך לחשוב על זה.

בכלל יצאתי מבולבל כי לכל אחד היה ניסיון שונה מהמוצרים.:?

They are trying to ban me...

פורסם

לגבי מערכת ההפעלה, יש לך שבוע להוריד את חלונות 10 בגרסת הבדיקה (שהיא כבר הגרסא הסופית בעצם) ולהרשם לתוכנית ולקבל את מערכת ההפעלה בחינם בעצם כל עוד תהיה זריז.

לגבי הניסיון של כל אחד זה מאד אישי אבל מניסיון אני מעיד על איכות פלסטיקה יחסית פשוטה אך זה פחות או יותר בכל המחשבים הזולים, היתרונות של החומרה עולים על איכות פלסטיקה.

לי באופן אישי היה את הדגם הקודם G501 (שאותו החליף ה G50-70 ועכשיו ה 80), ובצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר עד שמכרתי אותו.

פורסם (נערך)

בתור אחד שיוצא לו לעבוד עם לא מעט לפטופים חדשים/אבטיפוסים מכל החברות כחלק מהעבודה - רק DELL.

רמה אחת מעל ASUS, HP ,לנובו וכל השאר.

אם יש לך את הכסף - Dell XPS 13 דגם 2015, הלפטופ הכי טוב שיצא לי לעבוד איתו hands down.

DELL latitude E7250, דגם גם מוצלח מאוד במחיר נמוך יותר מה XPS.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
בתור אחד שיוצא לו לעבוד עם לא מעט לפטופים חדשים/אבטיפוסים מכל החברות כחלק מהעבודה - רק DELL.

אם יש לך את הכסף - Dell XPS 13 דגם 2015, הלפטופ הכי טוב שיצא לי לעבוד איתו hands down.

כבר קניתי..

ובכל מקרה זה הרבה מעבר לתקציב.

They are trying to ban me...

פורסם

DELL latitude E7250, דגם גם מוצלח מאוד במחיר נמוך יותר מה XPS.

התלבטתי קשות בין הדל ל-HP SPECTRE X360 לפני כמה חודשים, ובסוף ה-HP ניצח. במבחני ביצועים שניהם מאוד דומים אבל ה-HP יותר זול, נפתח למצב טבלט, יותר יפה (לא שזה באמת חשוב), עם מקלדת וטראקפד עדיפים לדעתי.

הדל לעומתו יותר קטן וקל ועם שולי מסך קטנטנים, אבל לא נפתח למצב טבלט (ואני מוצא את זה שימושי בהחלט). ההפרש במשקל ובגודל משמעותי, אבל שאר היתרונות של ה-HP יותר משמעותיים עבורי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...