Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 1.4 2010 עם גיר DSG ומנוע tsi

הרכב יד ראשונה , מצב מעולה ונסע רק 49000 ק״מ .

האחריות על הגיר מסתיימת ואני חושב להחליף לחדש .

מחשב ודיסקיות לגיר אם יתקלקלו זהו עלות של כ 15000 ש״ח

השאלה למה :

האם לגולף חדש ? האם הגיר החדש שונה מהקודם ?

תוספת של כ 70000 ש״ח

האם לאודי A3 ? תוספת קצת יותר ?

מדובר על הרכב השני במשפחה והדילמה האם להישאר עם הקיים או לשדרג ?

תודה עונים

פורסם

לדעתי להשאר עם הקיים. אתה הולך להוציא 70000 ש"ח כדי להמנע מתקלה תאורטית שתיקונה יעלה 15000?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי להשאר עם הקיים. אתה הולך להוציא 70000 ש"ח כדי להמנע מתקלה תאורטית שתיקונה יעלה 15000?

תודה.

אכן עלי להוסיף עוד 70000 ש״ח. אבל אני מקבל רכב חדש לגמריי. הרכב הקיים בן 5 ואולי יהיו עוד תקלות והוצאות

פורסם

תשאר עם הרכב הנוכחי.

החזקת רכב הרבה שנים זו ההחלטה הכלכלית האופטימלית כל עוד הרכב מספק את הצרכים.

15,000 ש"ח אתה תפסיד בירידת ערך תוך מספר חודשים. ותוסיף לכך עלויות ביטוח.

בא לך להתפנק ברכב חדש? סבבה. אבל החשש מהוצאות תיקון הוא לא סיבה להחליף

פורסם
תשאר עם הרכב הנוכחי.

החזקת רכב הרבה שנים זו ההחלטה הכלכלית האופטימלית כל עוד הרכב מספק את הצרכים.

15,000 ש"ח אתה תפסיד בירידת ערך תוך מספר חודשים. ותוסיף לכך עלויות ביטוח.

בא לך להתפנק ברכב חדש? סבבה. אבל החשש מהוצאות תיקון הוא לא סיבה להחליף

מחזק את שנאמר , אם תרכוש חדש ברגע שתניע בכל מקרה תפסיד בערך 15 אלף מהמחירון אז למה ? (זו דעתי רק כמובן ...)

פורסם

תשובותכם מעידות על חוכמה ונבונות ( לא בציניות )

תודה !

ככל שעובר הזמן בא לי להחליף כי ״ בא לי להחליף״

על הפרק כרגע Volvo V40 ,הדגם הפשוט ביותר , כאמור רכב שני במקום הגולף.

אשמח על דעתכם ...

פורסם

אני לא מכיר את הוולבו אבל אם אתה פתוח לעוד אפשרויות הייתי בודק את האלפא ג'ולייטה ההיטב ואת הסיאט לאון שבמחיר של האאודי מגיעה עם מנוע חזק והמון אבזור.

פורסם

לא יכול שלא להזכר כאן בתמיהה שהעליתי כאן לפני שנים כשקראתי פוסט של חבר מאוד מכובד כאן שכתב כי ביום הסתיים האחריות בגולף שלו, הוא דואג לא להיות שם. היום, אחרי שגם זקנתי, גם קראתי כאן כל מיני סיפורים עם שלוש אותיות לועזיות, אני בהחלט מבין. יחד עם זה עדיין מת לגרד בראש, איך זה שאוטו כזה שאסור להחזיק ולו לשניה אחת אחרי שהאחריות התפוגגה, עדיין מוחלף באחד אחר עם אותו פוטנציאל לקטסטרופה ( שכלל לא בטוח שתקרה כמובן, אבל ללחץ ולחרדה אמור גם להיות משקל ).

פורסם (נערך)

גם אני עם אותו רכב בדיוק ואותו שנתון ומתלבט האם להישאר איתו או להחליף לגולף החדשה 1.4 TSI עם 150 כ"ס, או סיאט ליאון 1.8 TSI. אני מעוניין ברכב מקבוצת VAG אבל שיהיה קצת יותר נמרץ.. :lol:

יש לציין שלאחר כשנתיים ב- 2012 הגיר לא תפקד (בגלל הבעיה הידועה ב-DSG) - לאחר התנעה ושילוב ל-D, הרכב פשוט לא זז מהמקום. יאמר לזכותם של צ'מפיון שבמקרה הזה התקלה טופלה ללא וויכוחים / טירטורים מיותרים.

למעט התקלה הנ"ל ב-DSG, לא היו בכלל תקלות מאז שנרכש ב-2010. הרכב עבר 70,000 ק"מ.

כמו שנאמר כאן בפוסט, חשש מהוצאות תיקון הוא לא סיבה להחליף..

אני מאוד נהנה מהנהיגה בגולף ובמקרה שלי ההחלטה לשדרג היא החלטה רגשית מהלב ולא רציונלית.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

אם להחליף, לדעתי כדאי לקחת משהו שעדיין לא היה לך. להחליף לרכב דומה או זהה זה משעמם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אם להחליף, לדעתי כדאי לקחת משהו שעדיין לא היה לך. להחליף לרכב דומה או זהה זה משעמם.

זה רכב שני שלי , מיועד לנסיעות בעיר .

פורסם

שאלתי בשרשור אחר אבל אולי גם כאן זה המקום .

האם הגיר הרובוטי של Volvo v40 הוא אותו הגיר הבעייתי של הפורד פוקוס ?

פורסם
זה רכב שני שלי , מיועד לנסיעות בעיר .

אם ככה אז כלכלית עדיפה לך טויוטה היברידית. אוריס למשל. נסחרות מאוד גבוה כמשומשות עם קילומטראז' נמוך, אחריות סוללה 10 שנים, ותחסוך לך הרבה דלק בזכות המערכת ההיברידית.

פורסם

פאק, כל כך הרבה תגובות מאנשים חכמים ואף אחד לא שם לב לגאונות של VAG?

הם מצאו שיטה שהלקוחות שלהם "יפחדו" להשאר עם הרכב לאחר תום האחריות ופשוט יקנו רכב חדש מתוצרתם כל שנתיים-שלוש!

זה נשמע למישהו הגיוני? פוחד מהמותג ומאמינות מפוקפקת? תברח ואל תחזור!

במקום זה אתה רץ וקונה שוב VAG??? ושוב תחליף כשתיגמר האחריות??

אם כן, ונראה שאתה לא היחידי, נותר לי רק להסיר את הכובע בפני VAG!

• תוכן חדש...