Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרא את סעיף ד בחוק כפי שציטט אותו ישה.

יהיה עליך להמתין עד פסק הדין, רק אז יקבעו האמצעים שינקטו כלפיך.

סתכל בבקשה על המסמך שהעלאתי בהודעה לפניך.

רשום שהיתה בדיקה כך שזה לא מסמך אוטומטי שנשלח. מה זה אומר?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל - קרוב לודאי שהבדיקה נערכה באופן ממוחשב, לא על ידי פקידה שישבה לאור פלואורסצנט.

שנית מובן שעדיין אין נקודות. הרי טרם תקיים משפט, ועל כן אין הרשעה. אם תורשע אתה צפוי לזכות בשלילת רשיון ובאמצעי תיקון. לכן בינתיים אתה רשאי לנהוג, לאחר שיינתן פסק דין יהיה צורך לבדוק את מצבך מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קודם כל - קרוב לודאי שהבדיקה נערכה באופן ממוחשב, לא על ידי פקידה שישבה לאור פלואורסצנט.

שנית מובן שעדיין אין נקודות. הרי טרם תקיים משפט, ועל כן אין הרשעה. אם תורשע אתה צפוי לזכות בשלילת רשיון ובאמצעי תיקון. לכן בינתיים אתה רשאי לנהוג, לאחר שיינתן פסק דין יהיה צורך לבדוק את מצבך מחדש.

אבל המשפט יהיה כאשר אני כבר אקבל את כרטיס הנהג צעיר

פורסם

ואל תשכח – לאחר שתקבלשלילה, תצטרך להגיע למשרד רישוי עם עותק מפס"ד בכדי לקבל את רישיון הנהיגה חזרה.

כאשר הם יראו את זה –הם יחליטו באילו צעדי תיקון לנקוט כנגדך (אינני חושב שמשרד רישוי מקבל עדכוניםממחשב בתי משפט)

פורסם

אני רק שאלה, את הדו"ח קיבלת בזמן שאתה בכלל בתקופת נהג מלווה?

היה איתך מלווה שנתן לך לנהוג ככה או שאתה חייב בליווי רק בלילה?

פורסם

לא.. קבלתי את הדוח אחרי תקופת הליווי.. ככה הם קוראים לתקופת הנהג חדש מסתבר וזה מכתב סטנדרטי שנשלח אחרי כשנתיים..

בכל מקרה כל אחד אומר לי פה משו אחר.. אחד שאני אוטומטית אשאר נהג חדש.. והשני שישר רשות הרישוי יתילו עלי סנקציות ללא קשר למשפט ועוד ועוד

אך כרגע זאת לא המציאות.. נראה שלרשות הרישוי אין כרגע שום מידע על העברה שביצעתי והם יקבלו אותה רק לאחר המשפט (כאשר אהיה כבר נהג צעיר כי הכרטיס החדש כבר בדרך אלי לפי ברור שעשיתי היום)

אני יודע שהכוונה של כולכם טובה ואתם באים לעזור אבל בינתיים התוצאה שאני כן מקבל כרטיס של נהג צעיר וככה אני אשפט.. כנראה יש משו מאחורי דבריה של השופטת שחייה את החוקים האלה בצורה יום יומית ואני אצא מהמהשפט עם העונש המינימלי ביותר לנהג צעיר.

ושוב תודה על העזרה של כולם אבל אני אחכה למשפט ואעדכן אותכם איך ניגמר כל הסיפור..

פורסם

רוניכהן - אל תשגה באשליות. נכון להיות נוהגים בכך כאילו אין לך עבירות, שהרי לא הורשעת. אבל צריךלסייג זאת ב"עדיין" כין שהסיכוי שלך לזכות במשפט קלוש.

כמובן שאי אפשר לנבא מה יהיו תוצאות המשפט, אבל יש נטיה להחמרה, ואתה בהחלט עלול למצוא עצמך במצב לא נעים עם שלילה לתקופה זו או אחרת ו"אמצעי תיקון" שיוטלו על ידי רשות הרישוי לאחר שייגזר דינך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צריך להבחין בין הענישה שתקבל בבית המשפט לבין הענישה ( אמצעי התיקון בלשון המחוקק ) שתקבל מרשות הרישוי, אחרי שייקלט אצלם העונש שיוטל עליך בבית המשפט.

כשזה יקרה תזומן להחזיר את רשיונך , תקבל רשיון חדש ובו יצויין כי אתה נהג חדש לעוד שנתיים, ואולי יינקטו גם אמצעי תיקון נוספים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה צריך להבחין בין הענישה שתקבל בבית המשפט לבין הענישה ( אמצעי התיקון בלשון המחוקק ) שתקבל מרשות הרישוי, אחרי שייקלט אצלם העונש שיוטל עליך בבית המשפט.

כשזה יקרה תזומן להחזיר את רשיונך , תקבל רשיון חדש ובו יצויין כי אתה נהג חדש לעוד שנתיים, ואולי יינקטו גם אמצעי תיקון נוספים

אבל לפי החוקים שרשמתם פה אוטומטית אני מקבל שנתיים ורק אם אני יוצא זכאי אני מערער לרשות הרישוי אבל לפי מה שקורה איתי זה לא ככה..

בנוסף חיפשתי ברשת על אמצעי תיקון של רשות הרישוי ולא קבלי שום תוצאה.. זה המקום היחיד שמשתמשים בביטוי הזה ומתארים את התרחיש הזה..

ממה שקראתי אנשים לוקחים עורכי דין רק בשביל לדחות את המשפט כדי לא להשפט כנהג צעיר.. אז מה הטעם לקחת עורך דין?

פורסם

כמה פעים צריך להסביר לך: התאריך הקובע לגבי סטטוס נהג חדש הוא תאריך העבירה, לא תאריך המשפט. קרא שוב היטב: תאריך העבירה, לא תאריך המשפט.

עורך דין אתה לוקח כדי לנסות לצאת זכאי, ואם לא - להחלי את סעיף האישום לפחות חמור או כדי להקל בעונש. וכמובן, כדי לפרנס את עורך הדין.

"אמצעי התיקון" נגזרים מהסעיף בו אתה מורשע ומהעונש הנגזר עליך. גם אם המשפט יתקיים בעוד 3 שנים ינקטו אמצעים כמקובל לנהג חדש.

פורסם

השופטת רוצה להקל בעונשך כי אתה יפה כי אתה חייל כי אתה עם עבירה אחת בלבד לכן היא רוצה לשפוט אותך כאשר אתה כבר לא נהג חדש, אלא כבר נהג צעיר בלבד.

רשות הרישוי זה גוף אחר שפועל על פי אותו סעיף שכבר ציטטתי לך ממנו.

מה שקראת היה טוב בזמנו לפני התיקון של החוק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום, היום התקיים המשפט

קבלתי 1000 שח קנס ו4 חודשי שלילה על תנאי על עברה זהה או יותר חמורה ללא עורך דין

מה דעתכם? עורך דין היה עוזר יותר?

תוך כמה זמן בדרך כלל רשות הרישוי ייצרו איתי קשר לגבי החמרת העונש אם בכלל? בכוונתי לרכוש רכב בזמן הקרוב ועדיין יש לי חשש

פורסם

שלם את הקנס, קנה רכב וסע לשלום. זה העונש שקיבלת וזהו. אף אחד לא יצור איתך קשר כדי להחמיר את העונש, כי השופטת כבר פסקה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...