Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לאור חשדות כאלו ואחרים הקשורים לבית אבות שם מתגורר דרך קבע אחד מבני המשפחה החלטתי שאני מתקשה להאמין לצוות המקום ואני מעוניין להכניס מצלמה נסתרת .

אני מחפש משהו קטן אבל עם סוללה שתספיק למשך זמן ארוך - משהו כמו צילום של 3 ימים .

עדיפות לצילום רק בשעות מסויימות - לדוגמא בין 8 בערב לשש בבוקר .

האם קיים ציוד כזה?

תודה

פורסם

יש הרבה דברים, הזמנתי בזמנו מצית שהיא בתכלס מצלמה נסתרת.

ממליץ לחפש באיביי (בחנויות בארץ זה יקר כאילו מוכרים ציוד למוסד).

שים לב לחוות דעת ברשת לפני ההזמנה כי הרבה פעמים האיכות היא ברמה שלא ניתן להבין מה מצולם בכלל.

אל תשקר, אתה רוצה לצלם את הסטוצים שלך וזה בסדר.

פורסם (נערך)

סוללה במצלמה זעירה שתחזיק כמה ימים זה לא ריאלי. הכי הרבה שאני מכיר זה 8 שעות ואז המצלמה לא כל כך זעירה.

מצלמות בצורת מצית וכד' לא מחזיקות יותר מ90 דקות ביום טוב, בדרך כלל לא יותר מ45 דקות.

ההצעה הטובה ביותר, תקנה שעון דיגיטאלי שעובד מחשמל ויש בתוכו מצלמה נסתרת. תקליט לפי תנועה ואז כרטיס זיכרון יספיק לך יותר מיממה אחת. אם תקליט קבוע, אז כרטיס זיכרון 32GB יספיק בין 5~7.5 שעות.

אני מעריך שאתה רוצה משהו בסגנון כזה אבל אחד שעובד מחשמל (למרות שזה כביכול אמור לעבוד כ24 שעות - יש לו סוללה ענקית) :

http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-SPY-Hidden-Camera-Clock-Remote-Night-Vision-Motion-Detection-Mini-DV-XI-/390958921175?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b06f7b5d7

***לא מכיר את המוצר הספציפי או את המוכר

בהצלחה.

אל תשקר, אתה רוצה לצלם את הסטוצים שלך וזה בסדר.

אז צריך מצלמה באיכות HD :p

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

mill3r - מצית מאיביי שתעבוד 3 ימים ? ברצינוק כאילו ..... אחרי כל מה שרשמתי אתה הגעת למצית ..נו נו

פורסם

אם זה חדר בבית אבות לדעתי גם אם תתקין מצלמה רצינית על איזה מדף עם חיבור לחשמל אף אחד לא ישים לב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...