Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני חודש וחצי בערך יישמתי בפעם הראשונה ווקס על רכבי החדש.

הווקס הוא מסוג chemical guys butter wet wax

לפני היישום צפיתי במספר מדריכים כיצד ליישם ובאחד מהם (של החברה) נאמר שהווקס לא משאיר כתמים על פלסטיק, למרות שבכל זאת ניסיתי להימנע ממגע ווקס עם הפלסטיק, כנראה שפספסתי וכרגע יש כתמים לבנים (חלקם בוטלים יותר, חלקם פחות) על חלקי פלסטיק וגומי שונים.

היום או מחר אני מעוניין לעשות פלסטלינה ולחדש את הווקס ורציתי לדעת איך ניתן להוריד את הכתמים.

תודה.

2015-05-23 13.48.41.jpg

2015-05-23 13.48.34.jpg

2015-05-23 13.48.18.jpg

עריכה אחרונה על ידי Yonathan

Ford Fiesta 1.6L 2015

פורסם

גם לי זה היה כאב ראש נוראי ורק עם ספוג הפלא הצלחתי לעשות זאת.

אני חושב שגם המחדש פלסטיק C4 יעשה עבודה מעולה מעבר לזה שהוא פחות פרימיטיבי מלשייף עם ספוג הפלא

אגב תנסה לפני כן עם מחק, כן כן נשמע מוזר.

Opel Adam S 2017

פורסם

ייתכן שהווקס כבר נדבק על הפלסטיק, אבל מחק עזר לי מעט, לא בכל הפלסטיקה ואז כבר עברתי לספוג הפלא.

לא יודע אם הוא גורם נזק לפלסטיקה אבל זה בעקרון עושה "פילוש" לזה, אבל זה הוריד כל סימון מכוער של ווקס שהיה לי. אם אתה הולך לנסות אז תנסה על חלק קטן מאוד כדי לראות אם יש הבדל, כמובן שמרטיבים את הספוג מעט לפני כן, אל תגע בצבע הרכב!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...