Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי אודי a3 2009 1.8t (מקורית), הרכב טופל בצ׳מפיון כל הזמן טיפול אחרון היה ב 45K

האוטו התחיל לגרד את ה 60 אלף כרגע (52800) קילומטר וכנראה שטיפול גדול בדרך, אני לא מעוניין לבצע את הטיפול בצ׳מפיון לכן אשמח לפירוט של דברים שצריך לעשות ולבדוק בטיפול 60K.

סוגי שמנים פילטרים ומאיפה כדאי לרכוש.

בטיפול האחרון בצ׳מפיון (45K) הוחלף:

מסנן שמן

שמן

תוסף בנזין

פקק לאגן

*בטיפולים לפני 30K גם בגדול מה שהוחלף זה שמן ומסנן שמן מסנן אוויר מסנן אבק.

מתאם גל זיזים

מכטרוניק

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

קבל הצעת מחיר ממוסך רון. הוא גם חבר פורום זה. תקבל מחירים הוגנים ורבה יותר נמוכים ממוסך ברשת צמפיון.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אין לי משהו נגד רון, להיפך אני חושב שהוא מקצוען אמיתי ויצא לי לפגוש אותו כמה פעמים ולדבר איתו והלאון שהיתה לי בעבר טופלה אצלו ע"י הבעלים הקודמים והתרשמתי שהוא מוסך מאוד מקצועי ואיכותי, אבל לא צריך להכפיש רשת שלמה בגלל כמה מוסכים.

אני מכיר אישית מוסך אחד שהמחירים שלו מאוד הוגנים והוא מורשה צ'מפיון, המחירים שלו דיי דומים למוסך רון (ובכמה דברים יצא לי לראות שאפילו זול יותר, אמנם לא בהפרש גדול) השירות מצויין וגם המקצועיות. בין המוסכים המורשים של צ'מפיון יש הבדלים במחיר, צריך ללכת לכמה מוסכים ולקבל הצעת מחיר (ההבדל יכול להגיע אפילו ל 40% בין מוסך למוסך, מנסיון).

לפותח השרשור: האם יש לך ספר רכב? מה כתוב שם בנוגע לטיפול 60K?.

מה שלא יהיה גם אם תחליט שלא לטפל בצ'מפיון, תבצע את הטיפול במוסך מסודר עם חלקים מקוריים/איכותיים

ולא זבל סיני ותשמור את הקבלות על הטיפולים.

• תוכן חדש...