Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל במצב של KEYLESS IGNITION - אין מפתח ברכב - ברגע שתנסו להזיז את הרכב, המנוע יושבת.

לפי מה שאני יודע לפחות, מערכת התנעה מרחוק מפעילה את המנוע לזמן קצוב של עד 15 דקות ולא מאפשרת דבר מעבר לכך - כמובן הפעלת מזגן ומערכות בידור אפשרית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אף אחד לא מנסה להזיז את הרכב.. אני נועל אותו - הוא מצידו כמובן נותן חיווי קולי וויזואלי שהוא איבד את הקשר עם המפתח - הולך לדרכי וחוזר, פותח ונוסע לשלום.

:idea:
פורסם

לאנוס, אתה מדבר על Remote ignition -המנעה מהשלט כמו שיש בארצות קרות, שם מניעים את האוטו לפני שנכנסים אליו כדי לחמם את המנוע ואת תא הנוסעים.

פולקסטר - הוא לא נכבה כשהוא מאבד קשר עם המפתח? אף פעם לא הבנתי מכוניות שעושות את זה... אם המפתח יצא מהאוטו כנראה שגם מי שמחזיק - כלומר הנהג. אז למה להישאר מונע? מישהו יכול לחשוב על סיבה הגיונית?

למה אתה מכבה את הסטראט/סטופ? אחלה דבר וחוסך יופי יופי בדלק (אצלי הצריכה הממוצעת עלתה מ-11 ל-12 קמ"ל).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

לא, אבל אני שמח שזה כך. זה טוב לי, כי אני מרבה בנסועה עירונית, וזה ממש נוח לעצור ליד הפיצוציה מבלי להידרש לכבות הכל. הסיבה שאני מכבה את ה-START/STOP היא שאני לא בטוח שמערכת שתוכננה על מנת לאפשר לרכב לעמוד בדרישות זיהום אוויר מחמירות, תורמת לבלאי מופחת (רוצה לומר, להיפך). נכון, אותו דבר אפשר לומר על מגדש הטורבו על מנוע קטן נפח, אבל בזה אין לי שליטה ומאידך יש לכך יתרון עצום בזמינות הכוח...

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המזגן לא מפסיק לקרר בstart/stop? זה לא אונס את המצבר גם? אותי זה ממש עצבן במאזדה 3 ותמיד הייתי מבטל את זה בתחילת נסיעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

המזגן מפסיק לקרר, כן. אבל אני לרוב נוסע בלי מזגן גם ככה, מעדיף לפתוח את הסאן רוף או וחרך בחלון נוסף. אבל גם כשלא, לא כזה ביג דיל כי העמידה בדרך כלל לא מאוד ממושכת.

לא אונס את המצבר, זאת הנעה בשיטה אחרת מאשר בבוקר עם המפתח (בחלק מהמכוניות).

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חשבתי שהתנעה עצמה אונסת את המצבר, אלא כל צרכני החשמל שעובדים על זרם שמפיק האלטרנטור ופתאום "נופלים" על המצבר כשהרכב נכבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז מתי אני אמור לצפות לכל הבלאי הזה? אני עובד עם טויוטה היילקס שמונעת במקום בערך 2-3 שעות ביום בכלל צורך. שנת 2005 עם 540 אלף קילומטר

כל רגע עכשו.

ממה שאני מכיר בדיזל הלחץ גם בסרק מספיק גבוה כדי לפנות את הפיח שנוצר, והיילקס זה רכב בלתי ניתן להשמדה, אז זה לא רלונטי לדיון.

ההבעיה הכי משמעתית זה שהפיח שנוצר שוקע\ נתקע\ מצתבר בצנרת הפליטה (הכי גרוע - בממיר קטליטי) ולא נדחף החוצה. כשיש הצתברות של פיח זה מקשה על העבודה של המנוע (המנוע צריך לשמור על שטף של גז שיוצא ממנו. אם הפתח של היציאה קטן- הלחץ צריך להיות גבוה יותר. לחץ גבוה- מנוע מתאמץ יותר)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...