Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג על פורד פוקוס 2006, הרכב לא הגיע עם בקרת שיוט ושליטת רדיו מההגה בדגם הזה..

רציתי לשאול אם מישהו פה אולי יודע לגבי אפשרות להתקין את 2 האופציות האלה בצורה ידנית - לפני שאני מתחיל לפרק את האוטו (יש לי הסמכה מתאימה לעבוד עם חשמל, ואני יודע מה אני עושה - רק שואל פה לפני שמתחילים לפרק לחפש חוטים)

אם מישהו פה יודע או שמע על פרוייקטים דומים על הדגם הזה

תודה.

פורסם

לגבי שליטה על הרדיו - למייטב ידיעתי ניתן להתקין אם כי זה לא מניסיון אישי.

בפוקוס השליטה היא לא מגלגל ההגה עצמו אלא מידית נפרדת שנמצאת מצד שמאל של גלגל ההגה.

את הידית הזו צריך לקנות. כבל שמקשר בין הידית למערכת קול אמור להיות כבר ברכב. אם אין אז צריך גם את הכבל. בנוסף, צריך לחתוך חלק מהפלסטיק של חיפוי מסביב לגלגל ההגה כדי שיהיה לידית מאיפה לצאת.

לגבי בקרת שיוט - האם יש לך מצערת אלקטרונית?

• תוכן חדש...