Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנה, שאלה טובה. הסיבות:

1. שנת המודל לא מעניינת אותי - גם הפאביה עלתה באוקטובר לכביש, גם אז בחרתי שלא להמתין חודשיים.

2. הטסט של הרכב יהיה באוקטובר כל שנה, שזו אחלה בדיקה לקראת החורף ללא עלות נוספת (יש כאלה שמשלמים על בדיקת חורף).

3. המחירון נקבע לפי חודש עליה לכביש ולא אך ורק לפי שנת מודל.

4. בינואר 2016 משרד התחבורה יחל פיילוט למעבר ללוחיות בעלות 8 ספרות (יוסיפו ספרה), ולא מעוניין לקחת שום סיכון שאני אהיה בפיילוט הזה.

5. אני לא אמכור את הרכב בעתיד הנראה לעין.

6. הבטחתי המון פעמים בפורום וגם לאנשי צ'מפיון שברגע שהם פותחים את האופציה להזמין ידני אני אעשה זאת, ואכן בוצעה הזמנה שעה אחרי שפתחו את ההזמנה לידני. אם הייתי אומר להם "עוד חודשיים אזמין" הייתי יוצא לא רציני במקרה הטוב, ואידיוט מוחלט במקרה הפחות טוב...

חוץ מזה שהסוכן אמר שפעם הוא רואה שזמן האספקה יהיה ספטמבר ופעם אוקטובר - לא מן הנמנע שהרכב יגיע בספטמבר. אולי :).

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מורזליקה - אז גם אני שואל ברצינות,מה זה כבר משנה אם הרכב 2015 או 2016?

לדעתי זה לא כזה פרמטר הר-גורל במקרה של הרכב,בטח לא משהו שיגרום לי לחכות עוד ועוד (אלא אם כן אני מפספס משהו ולחכות ל2016 ייתן לי אקסטרא כלשהי?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

העלתי שאלה ואני מקבלת את התשובה.

אבל בתשובה של גיא 3 ו5 סותרים אחד את השני קצת. נכון לעכשיו, מחירון לוי יצחק ביטל את החישוב של חודשי עליה לשנתון 2008, יתכן שמ2016 זה יתבטל גם ל2009.

מה שאומר שאחרי שהרכב יעבור את גיל 6 יתכן וחודש העליה יפסיק להיות רלוונטי וכל מה שישאר יהיה השנתון.

מחזיקה אצבעות שתקבל את האוטו כמה שיותר מהר, בלי קשר לשנתון, אלא כי אני מבינה ששלושה חודשים נראים לך עכשיו כמו נצח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

4. בינואר 2016 משרד התחבורה יחל פיילוט למעבר ללוחיות בעלות 8 ספרות (יוסיפו ספרה), ולא מעוניין לקחת שום סיכון שאני אהיה בפיילוט הזה.

אכן, מסוכן ביותר!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מעדיף לתת את תביעת האצבע שלי למאגר הביומטרי מאשר לקחת סיכון שאשתתף בפיילוט מספרי רישוי של 8 ספרות!

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
אני מעדיף לתת את תביעת האצבע שלי למאגר הביומטרי מאשר לקחת סיכון שאשתתף בפיילוט מספרי רישוי של 8 ספרות!

תקווה שלא יהיה לך גם וגם את שניהם:roflmao:

קובי

:-)

פורסם

אני ימשיך להאכיל את שרשור ההייפ ויציין משהו שכבר רשמתי.

תעשה לעצמך טובה קח על הרכב סיבוב לפני שאתה משלם להם משהו שלא יחזור אלייך, גם על האוטומט זה בסדר.

העיקר שתוכל להרגיש את הרכב בתנאים היום יומיים שלך, על כבישים עירוניים משובשים.

זה רכב שמכוייל "ספורטיבי", ואם כל הכבוד הראוי למרכבת האלים שאתה נוסע עליה היום , הוא יהיה שונה לרעה לרוב.

אני אומר את זה בתור בנאדם שגם היה נעול על רכב, הספיקה לי נסיעת מבחן קצרה כדי להבין שלא משנה כמה הוא אחלה רכב,

הוא לא רכב שיהיה לי נוח איתו יום יום.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

Article_Paragraph_Thumb_2251549.jpg

מתוך "לא ארץ לארנבים" מאת דורון פישלר בנענע10.

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=653747&sid=127

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בקשר לטעויות ולאחר שהם מחקו את פשלת המולטימדיה 5 אינץ' ובלם היד החשמלי, הנה מה שהם כותבים בנוגע לגלגל ההגה:

אני מזכיר שאני צופה בנתונים על הפולו GTI. מה לא בסדר בטקסט?

לוח עריכה02.jpg

פורסם
בקשר לטעויות ולאחר שהם מחקו את פשלת המולטימדיה 5 אינץ' ובלם היד החשמלי, הנה מה שהם כותבים בנוגע לגלגל ההגה:

אני מזכיר שאני צופה בנתונים על הפולו GTI. מה לא בסדר בטקסט?

ממש חובבני. משהוא פשוט עשה חתוך והדבק מהגולף.

• תוכן חדש...