Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריל דפוק בגטס 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום ושבת שלום לחברי הפורום.

תקלה לא מכנית אלא פלסטיקאית שמציקה לי בגטס.

כשקניתי את הרכב הגריל היה מונח במושב האחורי והוא עקום קצת, כאילו בעלת הרכב ביצעה איזושהי חניה קצת לא תקינה :(

בכל אופן אני ואסף מהפורום חיברנו אותו עם הקליפסים ומאז יצא לי עוד פעמיים לחבר את הגריל בחודש וחצי האחרונים כי הוא יוצא כל כמה נסיעות.

מה עושים עם דבר כזה? להדביק אותו אולי עם סיליקוני אל חזור למיניהם? אולי לנסות למצוא איזה אחד מפירוק?

מה *אתם* הייתם עושים?

פורסם

איפה בדיוק הבעיה? אולי קליפסים דפוקים? אולי משהו בפגוש עקום?

אני לא הייתי מחבר עם משהו קבוע, כי יש לך רכב ישן ואולי תצטרך לפרק גריל לצורך תיקון כלשהוא - אתה תקלל את הרגע ששמת דבקים קבועים.

פורסם

הגריל שמתחת לטמבון ולמס רישוי מקדימה כמובן.

הגריל עצמו עקום , זו הסיבה שהוא משתחרר, הקליפסים תקינים

פורסם

לפני שנתיים הרכבתי בעצמי יחידת טמבון חדשה כזאת , הגריל התחתון , נתפס אומנם עם קליפסים אך יש שם מקום לפחות ל4 ברגים ייעודיים שאמורים להחזיק אותו בנוסף.

האם שהרכבת את הגריל המדובר פירקת את הטמבון לגמרי או שהרכבת אותו בעודו על הרכב?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לא פירקתי את הטמבון

זו הסיבה שלא ראית אותם , בעקרון זה יהיה נוח להרכבה רק שהטמבון יהיה על הרצפה, או לפחות תפרק אותו מהברגים של הגריל העליון , ככה הוא ינוח על הרצפה ותהיה לך גישה טובה יותר להברגה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...