Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור פסיבית תקופה, את בטח יודעת שדי מהר רואים מי בעד מי. מי חוזר ומגן גם כשזה לא הגיוני, ואת מי ניתן לשכנע.

ככה ניתן לתת לכל משתמש את המשקל של התגובה שלו בנושא, וכולנו ילדים גדולים לשקלל כרצוננו.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי, עצם העובדה שמגיב פלוני בוחר להגיב באופן נקודתי גם במותג שהוא כביכול אוהד, והכל באופן מגמתי, תוך שהוא משתדל ככל האפשר שלא להיקלע לגובה הלהבות, מוכיח מיניה וביה שהוא יחצ"ן. אני ממש לא מבינה מדוע אתם מתעלמים מזה.

לשם הוכחה צריך להציג עובדות.

את מוזמנת להציג דוגמאות, אחרת זה מוכיח מיניה וביה שאין דברים בגו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שלום לכולם. האמת שאני די חדשה כאן. בעבר הייתי פאסיבית בעיקר, קראתי תגובות כאן, למדתי והעשרתי את הידע.

אלא שהצלחתי לזהות שחלק מהכותבים חוזרים על אותן המנטרות, ניכר שעושים זאת באופן קבוע ובעבור גופים מסוימים. האם אכן הם יחצנ"ים מקצועיים?

האם לדעתכם ראוי שיחצנ"ים מקצועיים יכתבו כאן בפורום במסווה של אנשים תמימים? או שמא מן הראוי לחייב את אותן חברות לכתוב תחת הכינוי האמיתי, דהיינו פלוני מחב' אלמונית, ספונסר פורום.

אשמח לפתוח דיון אמיתי וכן בנושא זה

אני מאוד אקטיבי :-D.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם את קוראת פה כבר תקופה ומתכוונת להמשיך לקרוא, עם הזמן תוכלי להכיר את הנפשות הפועלות, איזה רכב, תחביבים ומומחיות יש למשתמשים הפעילים.

וכמו שכתבו מנהלי הפורום, את יכולה לראות אם מדובר ביוזר מסחרי כשהשם שלו מופיע בצבע אחר והשם שלו מן הסתם נראה כמו "צמיגי x", "מוסך שירות x" וכו'

מעבר לזה, ברור שיהיו כאן יוזרים רגילים של בעלי מקצוע הקשורים לעולם הרכב כי מן הסתם יש להם גם עניין ללמוד מאחרים ולשתף מידע שקשור לעולם הרכב בלי מטרה להפיק רווח ופרסום. יש שעושים זאת עם טעם ויש שמגזימים..

שלומי

פורסם

שלום יעל,

ראשית אני חייב להחמיא לך על העברית היפה אך בו זמנית להסב את תשומת ליבך שיש (ככל הנראה) אחוז לא שולי מכלל המשתמשים שעד עכשיו מנסים לחפש במילון את משמעות הדברים שכתבת.

;)

תחושת בטן שאת בעצמך לא חפה מאינטרסים, את מעלה טיעונים שבפז“מ שצברת בפורום אין לך אפשרות לבסס.

אם תעשי חיפוש בפורום את תגלי שאני מאוד מייחצ“ן את קונצרן VAG ואת סקודה פאביה בפרט (בעבר אפילו הכרזתי על “יום רשמי“ לדגם).

את יכולה להוכיח שאני יחצ“ן מקצועי?

כלומר, תעשי השתדלות להוכיח זאת, אולי עלי לדרוש איזשהו תגמול מהיבואנית או בכלל מהיצרנית.

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Plot twist: יעל היא יחצ״נית של יבואני הרכב שנשלחה לכאן במטרה לפגוע באמינות האתר והגולשים ובכך לנסות לבטל האשמות/טענות שעולות נגדם מצד לקוחות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Plot twist אמיתי היה אם היה מתברר שיעל היא בעצם אמא של חייל או ערוסי (בכבוד של ערוסי!) אחרי שסיים תואר שני כמצטיין דיקן בטכניון.

ראבק, באה יעל, מעלה ספק טיעונים ספק האשמות ומבקשת רצינות ואנחנו פה מעלים קונספירציות.

תגיד קייסר,

ראית במקרה סובארו כחולה עוברת כרגע בחולון?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יעל היא אמא של המשתמש דייהו נובירה ובאה להגן על הילד.

יעל היא רני רהב.

יעל היא מנכ"ל צ'מפיון

יעל היא היא המהנדסת שהמציאה את ה tsi.

יעל היא היחצנית של המנועים האטמוספריים בעולם.

יעל עלתה על זה שאני יחצ"ן של רנו בעקבות המבחן לדאסטר.

יעל היא אוגר שנמלט מהחנות של באגירה. את שנותיה בחנות היא העבירה בצפייה במראה שמאחורי באגירה ומכאן הידע הנרחב על הפורום.

יעל נוסעת (?) ברנו סניק 1.6 אוטומטית משנת 1999.

יעל נעלבה כי לא נתנו לה נסיעת מבחן על קיאה ריו ( גירסת 1.2 ליטר, RS טורבו Sti איבו).

מכיוון שיש כללים לפורום ויעל עברה כבר על רבים מהם - אל תמשיכו להאכיל את הטרול/ית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
Plot twist: יעל היא יחצ״נית של יבואני הרכב שנשלחה לכאן במטרה לפגוע באמינות האתר והגולשים ובכך לנסות לבטל האשמות/טענות שעולות נגדם מצד לקוחות.

גם לי המחשבה חלפה בראש...

פורסם (נערך)
שלום לכולם. האמת שאני די חדשה כאן. בעבר הייתי פאסיבית בעיקר, קראתי תגובות כאן, למדתי והעשרתי את הידע.

למרות שקיבלת מחמאות על הניסוח, אני דווקא מוצא בו סימני שאלה.

פעם שמעתי גרסה שאומרת שמישהו פותח דבריו ב"האמת" - זה מעלה סימני שאלה לגבי, לפחות, חלק מדבריו - האם הם שקר.

וכשאת אומרת שהיית פאסיבית בעיקר - האם זה אומר שיש לך יוזר שמדי פעם השתמשת בו באופן אקטיבי?

אין לי ספק שחברים ותיקים, ויש פה הרבה, מפתחים חוש ריח מספיק מפותח לזהות אינטרסים. במשך הזמן, מידת הרצינות שמייחסים להודעות נובעת מהיכרות חלק לא קטן של החברים.

אגב, דווקא פתיח השאלה בכותרת מעניין - האם הכותבים אמינים? וזה בכלל לא קשור ליחצנות.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקונספט של ילדים שמשחקים ב"האוטו של אבא שלי הכי טוב" חדש למישהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רק אצביע על שני דברים שקרו בו זמנית, באותו היום, בסמיכות אירועים מוזרה:

1. "יעל גולדשטיין" נרשמה לאתר ומפקפקת באמינותו.

2. יו"ר פולקסוואגן פרדיננד פייך התפטר מתפקידו.

האם פרדיננד הוא...? לא. אין מצב. באמת? תחשבו שנית. בטווין פיקס קרו דברים יותר מוזרים. אולי...?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קצת מוזר לי איך גולשת חדשה בפורום כבר יודעת מי מאיים על מי בהודעות פרטיות. לא זכור לי ששלחתי אליה העתקים לאיומים שאני שולח בפרטי לגולשים שמלכלכים על רנו (אלא אם דיסקו העביר לה את האיומים ששלחתי לו).

יש פה אנשים מעולם הרכב כמו אנשי מכירות ונציגי מותגים (הנציגים הרשמיים מסומנים) אבל הרוב המכריע הם אנשים רגילים (עד כמה שניתן להגדיר מעריצי VAG כרגילים) שעונים על סמך הטעם האישי שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...