Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שנים רבות שיחקתי משחק קלפים, אשמח אם מישהו ידע את שם המשחק ואת כל הכללים.

מה שאני זוכר...

1. המשחק מיועד לשני שחקנים, אשר יושבים אחד מול השני.

2. לכל שחקן יש חפיסת קלפים אשר מונחת לפניו (עם הגב למעלה) לשני ערמות, אחת גדולה ואחת קטנה, בקטנה הקלף העליון פתוח.

3. המטרה היא להפטר מכל הקלפים ע"י ירידה לשולחן, ע"י בניית 4 ערימות בהתאם לסדר, קובעים מראש אם מאס עד למלך או מהמלך עד לאס.

4. ז"א שעל השולחן יהיו מסודרים 8 ערימות, 4 של כל משתתף.

זהו בערך מה שאני זוכר...

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

טאצ' (ועוד תו)

שכחת גם שיש בכל צד 4 בתים (סה"כ 8 משותפים) שעליהם ניתן להניח קלפים לפי סדר כמו סוליטר (8 שחור ועליו 7 אדום ועליו 6 שחור וכו').

בד"כ משחקים מאס למלך בערימות המרכזיות כי הסדר בבתים הוא סדר יורד (ולכן אם יש לך בית של 10, 9, 8, 7, 6 אז ברגע שאתה יכול אתה תשים את ה-6 וה-7, ולא תצטרך להתחיל מה-10 שתקוע עמוק בפנים).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין בעיה, אם אתה צריך עזרה עם עוד חוקים תגיד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן, נכון, גם אני זכרתי שניתן להדביק קלפים לקלף הפתוח שנמצא בקופה של היריב, אך מעניין שלא מצאתי זאת בהוראות (המפורטות בצורה נפלאה) שמצאתי ברשת.

ייתכן שיש מספר גרסאות ושינויים קלות בהוראות שונות.

• תוכן חדש...