Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי, כמה אני מתענג כשאני מוריד/ממזער/מקטין/WHATEVER מרמת רכב הפרימיום שלך... מעולם לא חוויתי סיפוק כזה עד היום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שומאכר, בעינייני מכוניות עסקינן. אני מבין שאתה לקראת החלפת רכב מסיבות של התרחבות. הרשה לי להמר, אתה מתוסכל שמיני לא תספק אותך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בסופו של דבר יתרונות ה-A3 הם גימור ותדמית?

כלומר, מכל בחינה אחרת, זה באמת אותו הרכב?

אני רוצה לחזור לרכבים ושואל שוב, מדובר באותו הרכב, להוציא הגימור?

אותה שלדה, מתלים וכו'?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
שאלת ולכן אענה..

ראשית, ראה למעלה מה שכתבתי - הכל הוא יצירת חזות. הרי הסכמת שהאמת היא הבניה - מכאן תוכל להסיק שאין כזה דבר עשיר ומעמיק פני עשיר. השניים הם היינו הך.

שנית, שים לב שזילזלת באנשים ששואבים סיפוק מסמל בלבד - קראת לזה לשלם "סתם", כאילו עיצוב, צליל וביצועים הם "אמיתיים" ולא "סתם". צר לי לבשר, שניהם "אמיתיים" או "סתם" באותה מידה. ההקטנה הזו של אנשים כאלה - שהיא ממש כמו ההקטנה ששומאכר מבצע לרכב שלי - מענגת אותך. ככה אתה מחלץ עצמך מהצורך הנפשי הזה שקיים גם בך.

מתנצל שהשרשור גלש לזה, אבל נראה שזה היה בלתי נמנע..

צודק, זה גלש למחוזות לא קשורים. אבל אם שמים בצד את כל ההקנטות הנלוות זה נושא מעניין לדיון.

ולעניין, עשיר עם מליונים בבנק ו"עשיר" לכאורה שנוסע בלקסוס זה היינו הך? רק בעולם הדמיון.

אם כבר "לא הצלחתי להבין למה" יותר מאשר "זילזלתי". אולי אתה מפרש את זה כזלזול מאחר ואתה נעול בדעתך שכל מי שלא מודה שהוא חובב סמלי סטטוס מזלזל בהם כדי להרגיש טוב עם עצמו.

צליל וביצועים נתפסים בחושים ולכן הם אמיתיים. זה כמו להנות מארוחה טובה.

אני אכן מזלזל באנשים שבמקום לשנות את התוכן מתמקדים בצורה, לא בגלל חישובי צניעות אלא מהסיבה הפשוטה שזה מעיד על תוכן רע, שמחייב בניית צורה מזוייפת כדי להסתיר אותו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שומאכר, בעינייני מכוניות עסקינן. אני מבין שאתה לקראת החלפת רכב מסיבות של התרחבות. הרשה לי להמר, אתה מתוסכל שמיני לא תספק אותך?

אני מתוסכל (מאוד, אפילו מאוד מאוד יש לציין) שאין לי מיני. עושה את מיטב המאמצים כדי לאמץ לחיקי אחת.

NOT.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני רוצה לחזור לרכבים ושואל שוב, מדובר באותו הרכב, להוציא הגימור?

אותה שלדה, מתלים וכו'?

אותה שלדה, מנוע, גיר, כן. אותם מתלים, לא יודע.

רוב ההבדלים הם ב"גימור" - איכות חומרים, עיצוב, מערכות אבזור נוחות וכו'.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גימור... הגולף החדשה מקרקשת בדיוק כמו הלאון החדשה, אבל בעלי הגולף טוענים לאיכות הרכבה יותר גבוהה, כנראה כדי להצדיק את המחיר. אני מתאר לעצמי שהמצב דומה גם באאודי. בעקבות כניסת ה MQB אין שום סיבה לקנות את ה A3 או את הגולף, שום סיבה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

זה מחיר פשוט פסיכי. תחשבו איזה רכבים אפשר לקנות ב200K ואם יש משהו שאתם רוצים מהרכב שלכם שלא ניתן לקבל בהרבה הרבה פחות. רכבים שניתן לקנות בסביבת המחיר הזאת - GTI, קאמרי היברידית, אימפלה, S60, V40T5, הגירסאות היקרות של כל המשפחתיות הגדולות. מגוון גדול של סופר מיני חמימות ב40K פחות. זה יותר הזוי מהתמחור של הגולף R - כי זה רכב שבאמת הולך להמכר.

ולמה אתם עדיין מתווכחים איתו?!

עריכה אחרונה על ידי yev
פורסם
גימור... הגולף החדשה מקרקשת בדיוק כמו הלאון החדשה, אבל בעלי הגולף טוענים לאיכות הרכבה יותר גבוהה, כנראה כדי להצדיק את המחיר. אני מתאר לעצמי שהמצב דומה גם באאודי. בעקבות כניסת ה MQB אין שום סיבה לקנות את ה A3 או את הגולף, שום סיבה.

אתה סתם מתוסכל שאין לך רכב פרימיום כגון גולף או מיני. בגלל זה אתה גם טיפש. :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם
צודק, זה גלש למחוזות לא קשורים. אבל אם שמים בצד את כל ההקנטות הנלוות זה נושא מעניין לדיון.

ולעניין, עשיר עם מליונים בבנק ו"עשיר" לכאורה שנוסע בלקסוס זה היינו הך? רק בעולם הדמיון.

אם כבר "לא הצלחתי להבין למה" יותר מאשר "זילזלתי". אולי אתה מפרש את זה כזלזול מאחר ואתה נעול בדעתך שכל מי שלא מודה שהוא חובב סמלי סטטוס מזלזל בהם כדי להרגיש טוב עם עצמו.

צליל וביצועים נתפסים בחושים ולכן הם אמיתיים. זה כמו להנות מארוחה טובה.

אני אכן מזלזל באנשים שבמקום לשנות את התוכן מתמקדים בצורה, לא בגלל חישובי צניעות אלא מהסיבה הפשוטה שזה מעיד על תוכן רע, שמחייב בניית צורה מזוייפת כדי להסתיר אותו.

אתה נוגע בלב הפרדוקס, אבל זה מורכב להסביר זאת ולגמרי אוף-טופיק. אם יאיר לי המזל, יום אחד ישב על מדף הספרייה האוניברסיטאית הקרובה לביתך הספר שיסביר זאת - ועוד הרבה מעבר לכך - ויראה כמובן כיצד ניתן להיחלץ מהפרדוקס.

אני משיב אך ורק לך כי אתה מתדיין באופן ענייני. בכל אופן, רק כדי לסבר את האוזן ולהיווכח מי כאן ניסה להתדיין עניינית וללא הטלת רפש ומי בחר להצליף עם השוט, הנה כמה מהאמירות שהאנשים פה מלבדך שיגרו לעברי:

טרול, פלצן, זה שראשו תקוע בישבנו, זה שיום אחד יתקדם, זה ששקוע בעצמו, סטודנט בסמסטר שני בפסיכולוגיה (אני מקווה שזה מובן מדוע זו הצלפה).

אני ממש לא מתנשא - מי כמוני יודע כמה אנטגוניזם זה מייצר (לא מנסיון, מידיעה). אולי זה מתפרש בגלל משלב הלשון, אבל בחיי שניסיתי להתדיין עניינית. אם הגבתי באופן לא תקני, זה רק כי השבתי באש לאש. עובדה שאיתך, אפשר להתדיין עניינית. גם הגבתי לך באופן ענייני ונטול הקנטות. זה לא חד פעמי אגב: שמתי לב לכך שאתה נמנע מהשמצות באופן עקבי ומתמשך וזה בהחלט ראוי לציון, לפחות כדוגמא לכך שזה יכול להיעשות אחרת בניגוד לעליהם שנוצר כאן כלפי; והרי די בדוגמא אחת נגדית כדי להראות שלא אני הגורם להתדרדרות הזו, לא כך?

בנימה אישית, כל פעם אני אומר לעצמי לא להיגרר לדיון כזה מעל הפורום - דיון שמקומו אינו כאן. נראה לי שהלקח שלמדתי הפעם ישתיק אותי להרבה מאד זמן. זה בדיוק מה שהצולפים רצו כמובן וגם יקבלו. את שיש לי לומר אשאיר לספרי, שהכתוב בו לעדי עד יהא תקוע עמוק בגרונו של האדם ה"נבון".

:idea:
פורסם

אני לא יודע איך זה בדגמים הנוכחיים, אבל פתחי האין-אוורור הללו היו נקודת חולשה רצינית של ה-A3 הקודמת בקיץ הישראלי.

שתשתגל הטקסטורה של הפלסטיקה, רוצה אוויר קר, פותאימך (של המתכנן של הפתחים, לא של מישהו מהשרשור).

רק על זה הייתי בוחר לאון ולא A3...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה נוגע בלב הפרדוקס, אבל זה מורכב להסביר זאת ולגמרי אוף-טופיק. אם יאיר לי המזל, יום אחד ישב על מדף הספרייה האוניברסיטאית הקרובה לביתך הספר שיסביר זאת - ועוד הרבה מעבר לכך - ויראה כמובן כיצד ניתן להיחלץ מהפרדוקס.

מסכים שהמקום של הדיון הזה מתאים באוף טופיק יותר מאשר בדיון על A1 החדשה.

בכל אופן אני לא מבין איפה הפרדוקס. יש מי שנהנה ממשהו שהוא תופס בחושים, ומי שנהנה מתדמית שווא שלדעתו מאדירה אותו בעיניי הסביבה. שתיהן הנאות לגיטימיות בעוד שהשנייה מעידה סוג של רדידות על בעליה, בערך כמו סמי הזיה, לדעתי.

בעניין ההשמצות, יש מי שמחפש להתעצבן ויש מי שמחפש להבין משהו.

חוץ מזה, אנחנו באינטרנט. אין כזה דבר דיון בלי קללות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...