Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי.

בהתעלם מתופעות כאלה, צינורות בלם שזורים לא עוברים טסט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש קיטים שאפשר להזמין אותם עם ציפוי שחור.

אם מורידים את תווית היצרן, ולא שוכחים לעבור באיזה שלולית לפני הטסט...

פורסם

מה הכוונה "ציפוי שחור"? צבע שחור? לא נראה לי שזה ישכנע מישהו.

אם יש ציפוי גומי מעל המתכת - האם זה עדיין אסור? לא מובן מאליו.

יש לך קישור לקיט הנ"ל?

דני

פורסם

כל אתר שמשווק כאלה, מציע אפשרות של צבע חיצוני לצינור. כך היה עם הקיט שהזמנתי בזמנו לאופנוע שלי. לא עשו לי אף פעם בעיות בטסט.

לגבי החלפת בוכנת הבלם, זה יקצר את המהלך הנדרש כי יש יותר נוזל שנדחף בהתאם לתנועת הדוושה.

פורסם

אדרבא, עוד יותר טוב :twisted:

רק שאני לא בטוח שזה נכון, זאת אומרת ברמה הפיזיקלית/ הידראולית אתה צודק לחלוטין, רק שבשלב ייצור הרכב המשאבה מתוכננת לעבוד במהלך דוושה זהה, בין אם הבוכנה גדולה או קטנה.

אם סתם לדוגמא אשווה בין גולף 2 (16 מ"מ) לבין גולף GTI 2 (22 מ"מ), מהלך הדוושה זהה.

פורסם

נכון שהמשאבות מתוכננות למהלך זהה, אך במידה ותיקח משאבה 22, ותצוות אותה עם מערכת המיועדת למשאבה 16,מהלך הדוושה יתקצר. כי ספיקת המשאבה פר אותו מהלך גדולה יותר. זה נכון במידה ולא משנים שום דבר חוץ מהמשאבה. אם אתה מחליף לקאליפרים עם 4 בוכנות לעומת 2,מהלך הדוושה ישאר זהה.

פורסם

ד"א - עשיתי את זה היום (משאבה מרכזית גדולה יותר).

1. זה אפשרי

2. איזה הבדללללל :yum: :yum: :yum:

33.jpg

34.jpg

ד"א - ירון תייר (סדנת G-FORCE) אמר לי שעושים את זה כל הזמן בצרפתיות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עשיתי את זה כמה פעמים בגולפים, ההבדל הוא קרדינלי!!!

פורסם

אם זה כזה משמעותי למה היצרן לא עושה את זה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אנחנו יכולים רק לנחש למה.

ייתכן ודוושה קשה וקצת עצבנית זה לא בשביל כל אחד והייצרן לא רוצה על הראש שלו תביעות משפטיות על אנשים שנפגעו או חו"ח נהרגו בגלל שברגע קריטי נבהלו ותפעלו לא נכון את דוושת הבלם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אם זה כזה משמעותי למה היצרן לא עושה את זה?

התשובה פשוטה מאוד, ומתחלקת לשני חלקים:

1. כל יצרן רכב מרכיב בכל רכב, בכל רכיב אפשרי, את הרכיב הזול ביותר שיענה על דרישותיו מהרכב ומהרכיב. בגולף 1100/1300 אין שום אספירציות ספורטיביות ושום כוונה לעמידות של מערכת הבלימה בבלימות מרובות ואינטנסיביות. בגולף GTI כן יש כוונה כזו ולכן החלק המשודרג.

2. ברכבים ספורטיביים, גודל הרפידה וגודל בוכנת הקאליפר (ומספר הבוכנות) גדל ולכן צריך להגדיל גם את הבוכנה יוצרת הלחץ.

בנוגע לשיפורים, הגדלת הבוכנה ללא הגדלת המערכת מגדיל את הלחץ במערכת בעת בלימה ולתוצאות בלימה עדיפות בהרבה.

פורסם
התשובה פשוטה מאוד, ומתחלקת לשני חלקים:

1. כל יצרן רכב מרכיב בכל רכב, בכל רכיב אפשרי, את הרכיב הזול ביותר שיענה על דרישותיו מהרכב ומהרכיב. בגולף 1100/1300 אין שום אספירציות ספורטיביות ושום כוונה לעמידות של מערכת הבלימה בבלימות מרובות ואינטנסיביות. בגולף GTI כן יש כוונה כזו ולכן החלק המשודרג.

2. ברכבים ספורטיביים, גודל הרפידה וגודל בוכנת הקאליפר (ומספר הבוכנות) גדל ולכן צריך להגדיל גם את הבוכנה יוצרת הלחץ.

בנוגע לשיפורים, הגדלת הבוכנה ללא הגדלת המערכת מגדיל את הלחץ במערכת בעת בלימה ולתוצאות בלימה עדיפות בהרבה.

לפי מה שאני מבין, אם יש לך רכב שבליטוף קל של הדוושה מדביק אותך לשמשה ואתה מעוניין לבטל את זה אז צריך פשוט להקטין את הבוכנה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ייתכן, אין לי מושג ב"שינמוכים" :lol:

פורסם

ד"א - ירון תייר (סדנת G-FORCE) אמר לי שעושים את זה כל הזמן בצרפתיות.

בהחלט, זה השדרוג הנפוץ של הצרפתיות הקטנות- משתילים מערכת בלימה כולל בוסטר של ברלינגו או פרטנר ושלום על ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...