Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם כל הסיפור היה מי ממצמץ ראשון סטייל "צ'יקן שייט" ומוריד את העמלות אבל חבל שעושים את זה על הגב שלנו הצרכנים של המערכת ומקומות החניה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שימו לב משתמשי פנגו שיש צורך להרשם מחדש באפליקציה. ולמרות שזה לא מופיע באתר של פנגו (או לפחות, לא מצאתי), באפליקציה כתוב סוף סוף שההפעלה של חנייה דרכה היא חינם.

הקדימו לעשות זאת, עכשיו ולא כשתזדקקו להפעלת חנייה, עקב בעיות טכניות ברישום (ראו דף פייסבוק של פנגו).

:turn-l:
פורסם

שימו לב: התקנת האפליקציה אצלי (בשני מכשירים) הפעילה "משום מה" שירות "תזכורת אישית", כך התבשרתי במיילים שנשלחו אליי.

ע"מ לבטל את השירות (4.5 ש"ח) נאלצתי להמתין על הקו כרבע שעה ולהקליט את השיחה.

פורסם

עדכנתי בסוף שבוע שעבר את הישומון בשני מכשירים ושרות התזכרות האישית לא הופעל אצלי. לדעתי השרות הופעל אצלך בגלל שאתה אישרת זאת, בזמן ההתקנה או בהפעלה הראשונה הם מציעים את השרות בחינם לתקופה מסויימת בתור צ'ופר, כנראה שאתה לא ביטלת את סימון התיבה והסכמת בכך להצעה.

פורסם

הבוקר ביצעתי רישום מחדש לשני הרכבים/טלפונים שלנו.

בדקתי הרגע שוב כדי להיות בטוח- לא צורפתי לשום שירות שקר כלשהוא.

מה שכן, החלק המאובטח באתר (להכנסת פרטי כ"א) לא פועל בשועל האש.

הודעת השגיאה שמקבלים לא מסגירה כלום, סתם בניחוש ניסיתי דרך האקספלורר הקשיש וזה עבד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני מנוי פנגו ותיק ורק התקנתי מחדש את האפליקציה מאחר שהם הפסיקו לגבות את עמלת ההפעלה. לא נרשמתי מחדש (האפליקציה זיהתה אותי) ורק האופציה של שירות "זזתי" היתה מאופשרת באפליקציה (בברירת מחדל). בדיעבד, ראיתי ש"זזתי" היא הטבה זמנית בחינם למנויי שירות התזכורות, אבל כאמור מעולם לא ביקשתי ולא אישרתי את שירות התזכורות.

פנגו ביטלו עבורי את השירות והחיוב עבורו ללא ויכוח.

עד כה פנגו היו הוגנים כלפי, ולכן אני מוסר את האינפורמציה היבשה, בלי ספקולציות וחשדות על קונספירציה.

פורסם

אני משתמש בחיוג ולא באפליקציה מתוך עקרון.

בעלת הזכויות באפליקציה היא חברת יוניסל. לא ארחיב פה את הדיבור על איך נכוויתי לפני כמה שנים טובות מהחברה הזו (אבל מספיק לגגל את השם שלהם).

פנגו עצמה לעומת זאת, שייכת למילגם, ואיתם אין לי שום בעיה.

מתקשר *4500, וצועק את שם העיר כמו חולה נפש :-P מאותגר טכנולוגית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם אני עכשיו הצטרפתי לנכווים מפנגו.

בשני טלפונים נאלצתי להירשם מחדש דרכם כי משום מה האתר לא עבד (לא קיבל את שם המשתמש והסיסמה שהיו בוודאות נכונים) בכל אחד מהרישומים בטלפון הופעל אוטומטית שירות "תזכורת אישית" שעולה 4.50 ש"ח לחודש. בשני המכשירים השירות מופעל בלי שביקשת ובלי שום חיווי לכך אלא רק מי שנכנס להגדרות לאחר הרישום - מי עושה את זה בכלל ?

למרות שבשני המכשירים ביטלתי מייד הרישום אז גיליתי עכשיו דרך האתר שחזר לפעול שהשירות כן פעיל וסתם שילמתי על משהו שלא ביקשתי ולא רציתי כלל.

מעניין כמה ייקח לקבל מהם חזרה הכסף, אם בכלל.

להתראות פנגו עברתי לחנות ב- סלופארק.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני מזמן עברתי לסלופארק,

הרבה יותר נוחה וזולה, עם תזכורות בחינם, אני ממליץ !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש תחליף למשתמשי WP?

אבא שלי רכש נוקיה ומעוניין להתחיל להשתמש באפליקציית חנייה כלשהי. אפליקציית פאנגו שנמצאת בחנות היא לא יותר מקישור לאתר האינטרנט למובייל ולא באמת יעילה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...