Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני מקבל מייל מ paypal אני מעביר את סמן העכבר על הקישור כדי לראות לאן מובילים אותי ותמיד (בדר"כ) זה זיוף.

היום קבלתי מיל עם הכותרת Update Your Paypal Account, הייתי בטוח שזה זיוף ובהעברה של עכבר קבלתי קישור ל https://www.paypal.com/ye

קישור שנראה כאמיתי אולי למעט הסיומת ye.

לייתר בטחון נכנסתי לפייפאל עם הקישור הרגיל שלי והאתר נפתח לי בצורה מזורה ולא כפי שאני רגיל.

פייפל.JPG

אז האם האתר עבר שינויים והכל בטוח?

או שמשהו השתבש בקישורים שלי.

פורסם

תכנס רק דרך הממשק הרגיל. אם הכל עובד כשורה, וכרטיס האשראי שלך בתוקף, סע לשלום.

מקסימום, תשנה את הסיסמה שלך, ליתר ביטחון.

ye זה כנראה your eccount

פורסם
תכנס רק דרך הממשק הרגיל. אם הכל עובד כשורה, וכרטיס האשראי שלך בתוקף, סע לשלום.

מקסימום, תשנה את הסיסמה שלך, ליתר ביטחון.

ye זה כנראה your eccount

זאת הבעיה, כאשר הייתי נכנס לאתר דרך הקישור שלי הוא היה זוכר את שם המשתמש שלי והייתי מכניס רק את הסיסמא, עכשיו הוא מתייחס אלי כאילו מעולם לא נפגשנו.

פורסם (נערך)

יכול להיות שהשינוי שמדובר עליו כאן:

http://techcrunch.com/2014/05/15/paypal-updates-its-account-pages-to-look-more-mobile-less-old-school/

הגיע סופסוף לאתר הישראלי (או התימני :wink:), ונראה לגיטמי.

מדוע הוא מנסה לשלוח אותך דרך המייל שקיבלת דווקא לאתר התימני, לא ברור.

אבל נראה לי שאין בעיה לגשת לאתר הרגיל באופן עצמאי ולא דרך הלינק ולבדוק אם נדרש עדכון כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

וד"א גם הכתיב של הניק שלך לא תקין. Passat, לא Pasat.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יכול להיות שהשינוי שמדובר עליו כאן:

http://techcrunch.com/2014/05/15/paypal-updates-its-account-pages-to-look-more-mobile-less-old-school/

הגיע סופסוף לאתר הישראלי (או התימני :wink:), ונראה לגיטמי.

מדוע הוא מנסה לשלוח אותך דרך המייל שקיבלת דווקא לאתר התימני, לא ברור.

אבל נראה לי שאין בעיה לגשת לאתר הרגיל באופן עצמאי ולא דרך הלינק ולבדוק אם נדרש עדכון כלשהו.

בקיצור קשקשנים.

דף הפתיחה שונה, יש הודעות שכספי מובטח ובלה בלה בלה.

ובסוף אני מגיע לאותו פורמט ישן (ולא) טוב.

פורסם
וד"א גם הכתיב של הניק שלך לא תקין. Passat, לא Pasat.

על זה עמדתי בפינה לפני כ-11 שנים, כשנרשמתי לפורום ולא ידעתי איך מאייתים את הרכב שהיה משאת נפשי באותם ימים.

פורסם
וגם יש לך ריח לא נעים מהפה.

תשמע, אני סובל קשות משגיאות הקלדה ומודע לכך היטב. אבל יש מקומות בהם אני מגיה שוב ושוב. ניקים וכותרות זוכים לתשומת לב מיוחדת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...