Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומד לפני טיפול ראשון ברכב החדש שרכשתי.

אני לצערי לא סומך על מי שמבצע את נסיעת המבחן לאחר הטיפול.

נכון שיגידו כאן אם אני לא סומך על מי שנוהג אז איך אני סומך על מי שמטפל ברכב.

אבל ברצוני לדעת האם אפשר לדרוש שנסיעת הבדיקה תבוצע יחד עם בעל הרכב,במקרה זה אני?

פורסם

אפשר לבקש ואני לא בטוח ב 99.9% שלא יסרבו.

יתרה מכך, כשבעל הרכב מתלונן על בעיה מסויימת, הרבה פעמים מבקשים ממנו להצטרף לנסיעת מבחן על מנת שיראה למכונאי באיזה תנאים בדיוק מופיעה התקלה.

פורסם

^^ מה שהוא אמר.

אצלי מבקשים ממני להצטרף לפני הטיפול וגם לאחריו (מטפל אצל רון)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני מחפש מוסך אמין לצערי 2 המסוכים באזור שלי כיכבו בפורום לרעה.

מוסך BMW בניר צבי,מוסך BMW בפתח תקווה.

יש המלצות למוסך BMW באזור השפלה /מרכז?

פורסם

לא לא חייב מורשה יבואן.

אפשרי מוסך מורשה שמתמחה בBMW.

מכוון שזה הטיפול הראשון לרכב החדש חשוב לי לטפל במקום שלא יפגע באחריות

פורסם

ברכב חדש, לא הייתי משחק וכן הולך למורשה יבואן.

אגב, לא יודע מאיפה הקביעה שאחרי טיפול שגרתי לא מבוצעת מסיעת מבחן, אצלי בכל הרכבים תמיד בוצע

פורסם

המלצה חמה, לך למורשה יבואן. למרות שאתה לא חייב. אם וכאשר תצטרך איזו שהיא התייחסות מהיבואן שהיא מעבר למה שמחויב בחוק אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה.

לעניין המוסכים והתלונות פה בפורום, קח את הכל בפרופורציה. אני בטוח שלכל אחד מהמוסכים יש גם לקוחות מרוצים.

פורסם

אני פעם נסעתי עם הבודק, היה במוסך סגול-צמפיון בכרמיאל.

לא היה שום בעיה עם זה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
ברוב הטיפולים השגרתיים כלל לא מבוצעת נסיעת מבחן.

חייבים על פי מפרט לבצע נסיעת מבחן בסיום טיפול וברוב המקרים שיצא לי לראות כן עושים נסיעת מבחן קצרה של מספר דקות.

משפט מורכב, למה התכוונת, שיסרבו או לא?

99.9% שלא יסרבו.

פורסם
ברוב הטיפולים השגרתיים כלל לא מבוצעת נסיעת מבחן.

+1

מקסימום אם אני מרגיש משהו לא תקין בנסיעה, אני חוזר למוסך כדי שיסדרו לי.

נסיעת מבחן זה רק כשיש תקלה שאפשר להרגיש אותה רק בנסיעה, וכאן באמת עדיף שבעל הרכב יצטרף כדי להסביר למכונאי מה התקלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...