Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי מצבת ה-205GTI בארצנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו בכלל ראלי אמיתית? לפי הלוחית מדובר ברכב שעלה על הכביש במודל 1993-1994, מפתיע כי הן עדיין יוצרו ונמכרו באותה תקופה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

זו בדיוק האחת שצילמתי, אני מזהה שזה בכפר יונה.

אני גם חושב שהיא מקורית 04 זה גם 90-91.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

[TABLE=class: wikitable]

[TR]

[TD]205 Rallye[/TD]

[TD]3-door Hatchback[/TD]

[TD]1987–1992[/TD]

[TD]4-cyl 1294 cc[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אני אשמח להתבדות ולדעת שהיא מקורית , אבל בנתיים אני יודע שהיא לא.

פורסם

חושב עפ"י התמונה או מכיר את האוטו ויודע שלא מקורי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין שום דבר רע בראלי לא-מקורית, בהנחה שההסבה בוצעה כמו שצריך. להפך, זה עדיף על עוד 205 רגילה וחבוטה.

בחו"ל כבר עלו על זה מזמן- תתפלאו לדעת כמה GTOים מסתובבים בארה"ב שהתחילו את חייהם כלה-מאנסים צנועים, או (בגרמניה\אוסטריה) גולף GTIים דור ראשון שלא נולדו כך. ככה זה כשהרכבים המקוריים הולכים ונעלמים\הערך שלהם עולה. זה גם לא מזיק לחיות במדינות שניתן חוקית לעשות שינויים כאלו בלי להחשב כעבריין ("שינוי מבנה").

*כמובן, אני מתייחס לרכב נטו ולא כמה הוא שווה לאחר ההסבה ואיך בכלל קובעים את הערך שלו. זה עניין אחר.

פורסם

בגירה - יודע ..

יוחאי - באמת שאין שום רע בראלי לא מקורית , אני בעצמי חשבתי על פרוייקט כזה.

אין כמו הצליל של שני ווברים 40 מנגנים להם .. :twisted:

פורסם
[TABLE=class: wikitable]

[TR]

[TD]205 Rallye[/TD]

[TD]3-door Hatchback[/TD]

[TD]1987–1992[/TD]

[TD]4-cyl 1294 cc[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אני אשמח להתבדות ולדעת שהיא מקורית , אבל בנתיים אני יודע שהיא לא.

אם אתה מסתמך על כך שהרכב נושא לוחית ישראלית של שנתון 93 ויוצר עד שנתון 92, זה ממש לא שולל את המקוריות.

אל תשכח שאם הרכב מיוצר באמצע שנתון, עד שמגיע לארץ, נמכר ונרשם יכול להתחלף שנתון.

קרו מקרים כאלו שנשארו רכבים אצל היבואן ונמכרו לאחר כמה חודשים בשנתון הבא, ישנם אפילו כמה חברי פורום שהחזיקו רכבים כאלה (נניח, יוצרו עד 2001 ונמכרו כ-"שנתון ישראלי" 2002)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...