Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי מצבת ה-205GTI בארצנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק בארץ קונים מטען סיני ומספרים עליו סיפורי סבתא :lol: כדי להעלות את מחירו ולהעדיר את הסגולות שלו.

אין קשר ל 205 gti שבספק אם תמצא אחת שמורה במונחים גלובאליים ,מנוע תואם וקילומטראז׳ נמוך, ששווה את מחירה.

לטעמי 205 GTI הולכת למקום של גולף GTI MK1 בעיני חובבי הזאנר .

מנוע תואם ומספרים תואמים,גיסנו אתה רואה יותר מידי טלויזה ,בארץ אנחנו עוד לא שם ולא נהיה שם בעשרים השנים הבאות .

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בזמן שתדלקתי את הרכב שמעתי רכב לא סטנדרתי , בדרך כלל אני רגיל לשכנים שלנו ( הבני דודים ). אבל ראיתי 205Rally לבנה.

שמתי לב שהמספר שלה נגמר 04, אז סביר להניח שהיא מעל שנות 90.

אני זוכר שהייתה פעם באיזור מגורי אחת במצב נסיעה.

רואים אותה בסרטון של הDVR בפינה הימינית למעלה.

https://www.dropbox.com/s/jkhcw704v3hzu7s/Untitled.avi?dl=0

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

הרבה זמן אני מחפש אחת יפה ושמורה ככול הניתן ,אז בדיוק בזמן השרשור הזה נפלה לי אחת מדהימה ושמורה לידיים ,אז קניתי 205 GTI מדהימה במצב שמור מאוד, האמת יש באוטו הזה קסם מיוחד .

פורסם

נדב קצת פרטים ותמונות אולי, אל תתגרה סתם.

Car Man, אכן נשעמת כמו בהמה קטנה, לפחות על פי youtube לא פגשתי אחת במציאות

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
הרבה זמן אני מחפש אחת יפה ושמורה ככול הניתן ,אז בדיוק בזמן השרשור הזה נפלה לי אחת מדהימה ושמורה לידיים ,אז קניתי 205 GTI מדהימה במצב שמור מאוד, האמת יש באוטו הזה קסם מיוחד .

נשמע מעניין מאוד. תתחדש.

תוכל לפרט קצת על הרכב שקנית? איזה יד? איזה מנוע? מה הקילומטראז'? מה מצב הרכב? האם הוא במצבו המקורי או שעבר שיפוץ?

מנסיון של חברים שהחזיקו פיג'ו 205 בשנים האחרונות, הפלסטיקה שם לא מחזיקה מעמד.

פורסם

ברכבים המדוברים(הראלי והGTI) כשאתה מוצא כבר רכב הפלסטיקה(אני מניח שאתה מדבר על הדשבורד) הוא הדבר האחרון שצריך לעניין אותך. זה חלק זמין והטיפול לא כל כך מסובך.

פורסם
נדב קצת פרטים ותמונות אולי, אל תתגרה סתם.

Car Man, אכן נשעמת כמו בהמה קטנה, לפחות על פי youtube לא פגשתי אחת במציאות

אל תגרום לי להעלות סאונד של קרבורטורים , אנשים לא ישנו פה בלילה 8)

פורסם
ברכבים המדוברים(הראלי והGTI) כשאתה מוצא כבר רכב הפלסטיקה(אני מניח שאתה מדבר על הדשבורד) הוא הדבר האחרון שצריך לעניין אותך. זה חלק זמין והטיפול לא כל כך מסובך.

הסיבה היחידה שהפלסטיקה היא הדבר האחרון שצריך לעניין היא דווקא בגלל שמדובר במחלת שתקפה ל 100% מהרכבים.

אם תפסול רכבים על שילדה, תשאר עם מספר רכבים זעום שנשארו עם שלדה תקינה.

אם תפסול 205GTI על ענייני פלסטיקה, חפש רכב אחר...כי לא תמצא.

גם אם אתה קונה רכב עם פלסטיקה מושלמת, מחודשת, אתה יודע שתוך שנתיים היא תתחיל להתפורר שוב.

גם לעניין ה"לא מסובך" אני לא ממש מתחבר מאחר ולא מדובר בד"כ רק בשבירה של חלקי פלסטיק חיצוניים אלא גם בחלקים מתחתם שהם בצם התושבות של החלקים השבורים.

למעשה, תוך זמן קצר אתה מוצא את עצמך בעיצומו של ניסוי שנועד מראש לכשלון לקחת חלקים שבורים, להדביק אותם לחלקים אחרים עם קרייזי גלו ולקוות שכל ה"גשטלט" הזה שמכיל יותר סיליקון וקרייזי גלו מאשר פלסטיק צרפתי יעמוד בתלאות השילוב של שמש ישראלית, בולמים קשיחים וכבישים שבורים...אה, וגם לפלסטיק הצרפתי המשובח יש חלק בעניין :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

בדיוק לזה התכוונתי בגירה אולי הייתי צריך לציין את זה(למרות שהדגשתי את הדשבורד). הדשבורד זו מחלה ידועה של ה205. לפסול GTI על כזה דבר זה לעשות מעצמך צחוק.

למי שיש נסיון עם החלפת דשבורד ברכב הזה לא תהיה בעיה לבצע את התהליך שוב.

אסף תעלה אתה לא מאיים :lol: אם יש לך סרטונים של עוד ראלי פיצלוחה שתף.

שאלה: אפשר קצת פרטים על Gutmann?

http://www.carscoops.com/2014/02/peugeot-italy-restores-205-gti-19.html

יש סיכוי להתקין כזה קיט ברכב או שאין בנמצא?

מה המחיר של אחת כזו?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לרכב יש כזה קהל מעריצים גדול איך אף אחד לא מייצר ומוכר פלסטיקה משופרת ל205? רעיון נחמד לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש בארץ 205GTI DIMMA

dsc013212.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• אחראי פורום
פורסם
אם לרכב יש כזה קהל מעריצים גדול איך אף אחד לא מייצר ומוכר פלסטיקה משופרת ל205? רעיון נחמד לא?

מה בדיוק נשבר שם? החופה שמעל השעונים? אם למישהו יש תמונות, עדיף.

פעם הייתי מקבל לא מעט בקשות לתקן כאלה אבל לא הגעתי ל-205. בכל מקרה זו עבודה לחינם, גם הפלסטיק שנשאר שלם כבר איבד מתכונותיו.

בסה״כ זו לא בעיה גדולה למדל חלק קיים (אם נמצא אחד שלם) לתוכנת cad, אבל תבנית איכותית כבר תגיע בקלות לחמש ספרות.

בכמה כבר אפשר לתמחר חלק כזה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני משער ששווה להשקיע פעם אחת בתבנית ולמכור לכל העולם את החלק הכי מבוקש שמתפורר בגרסה משופרת ועמידה במחיר של אחד מקורי חדש. השאלה איזה חלק זה וכמה הוא עולה כמקורי חדש היום.

יש לדוגמא קיט שמשות לפנסים לדגמים מסויימים שמחליף את הפלסטיק הדוהה והמצהיב בזכוכית. אם זה לא היה משתלם לא היו מייצרים את זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...