Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: סוזוקי ויטרה 97, סגור (רועש וצפוף).

כרגע יש איזה HU של פיוניר, עם חיבור AUX וUSB, שמספק אותי לחלוטין. הוא נשאר.

יש גם מגבר 4WAY פשוט (לדעתי זה אולי אפילו משהו גנרי), מבחינתי אפשר להעיף אותו, סתם תופס מקום. לא מתכוון להשקיע במגבר חדש.

יש שני רמקולים 6X9 בתוך בניה בדלת האחורית. זה בעייתי, גם כי אני צריך את הדלת בשביל לבנות עליה משהו, וגם כי כשהבגאז עמוס - לא שומעים כלום. הרמקולים האלה גמורים, והם עפים. גם המיקום שלהם לא ישמר.

יש ברכב מקום לארבעה רמקולים 4" מקוריים. שניים בדשבורד למעלה, מתחת לחלון, שניים בקורה A מתחת לחגורות, די נמוך. כרגע יש שם משהו ישן (כנראה מקורי) שיעוף.

האפשרויות שחשבתי עליהן:

1. לבנות שתי קופסאות שיכילו רמקולים (6.5? 6X9? משהו אחר), למקם אותן איכשהו בחלק האחורי ולשפר מעט את הסטטוס הנוכחי.

2. לקנות ארבעה רמקולים שיכנסו למיקומים המקוריים. לא יודע כמה עוצמה אקבל מארבעה 4", בטח במיקום הזה (האלה בקורות נראים לי על הפנים, מעולם לא שמעתי אותם).

3. שילוב של שניים בדשבורד ושניים בקופסאות.

השאלות:

1. מה עדיף? (תרגישו חופשי להציע הצעות יצירתיות אחרות).

2. מה לקנות? נניח שהתקציב להכל הוא סביב ה500 ש"ח, גמיש, אבל לא מתכוון להשקיע בזה יותר מדי. יכול להתקין לבד, ואפילו עדיף. גם קופסאות יכול לבנות לבד (או אם יש פה מישהו שמוכר / מייצר, בכיף. אני חיפאי).

המטרה היא לא להרעיד חלונות בשכונה ולהפחיד ילדים קטנים. לשמוע מוזיקה בסבבה, בעיקר ישראלית ורוק קל (או גלגלצ), שיהיה ווליום נחמד, אבל לא צריך לקרוע את האוזניים. אין צורך בסאב (או מקום לאחד כזה. יותר חשוב פק"ל קפה). יד שניה בא בחשבון אם זה משהו במצב טוב.

תודה

פורסם

התקציב שלך מאוד בעייתי. לדעתי הפיתרון הטוב ביותר עבורך הוא 6x9 כמה שיותר נצילים ישירות לhu המקורי בתוך שתי תיבות קטנות שתוכל לחבר בחלק העליון האחורי של הרכב (מעל הספסל האחורי וקצת יותר אחורה) או למצוא מגבר מיד שניה 2 ערוצים לזוג 6x9 אבל ההרכבה והחיווט וכל הסיפור יחרגו מהתקציב. או שאם יש אפשרות לבניות בקדימה לסט קומפוננט 6.5 או 5.25 בדלתות תוכל לשים איזה סט רמת פתיחה מיד שניה בכיף באזור ה300-400 שקל למשל של מורל או הרץ

פורסם

אני בהחלט חושב שאפשר ללכת על 6X9 מאחורה בעלות של 200 ש"ח, יתחברו ישירות לHU, תחבר את זה בעצמך לא אמורה להיות בעיה רצינית אם תרצה עזרה אני אשמח לעזור בפלאפון ותשלח תמונות בוואטסאפ במהלך ההרכבה אם יתעוררו בעיות, בנוסף להוריד את כל הרמקולים שעדיין מקוריים, להשים ארבעה רמקולים חדשים של 4 אינץ' במקומם (בערך 100 ש"ח לזוג נורמלי ובסיסי של פיוניר), התקציב של כל הרמקולים האלה אמור להגיע ל400 ש"ח לא כולל הרכבה ולא כולל תיבה.

משם הייתי ממליץ להנות מהמערכת עד שיגיע עוד קצת תקציב ואז לקנות טוויטרים באיכות ממוצעת ואני די בטוח שתסתפק בזה וזה יתן לך ברכב סאונד מאוד נעים ואיכותי.

בקשר לרמקולים 6X9 - ממליץ על אלה בחום - תמורה מצוינת לכסף-

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=14507

אתה יכול גם להתקשר ולהתיעץ איתו בקשר לרמקולים 4 אינץ' ובנוסף הייתי ממליץ גם לבדוק עם בעל החנות מה עדיף מבחינת סאונד, שני זוגות של 4 אינץ' פשוטים או את הזוג הזה במקום-

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=13763

ואז להישאר רק עם 2 רמקולים של 4 אינץ' אבל יותר איכותיים, תמקם אותם במקום היותר מרכזי וזה אמור לתת סאונד ברמה מספקת.

פורסם

המון תודה על התשובות המפורטות.

תיבה ל6*9, איפה קונים? או שחייב לבנות? כמה זה אמור לעלות בקניה? ובבניה?

אם אני מחליט לשים 6 רמקולים, איך מחברים את כולם לhu? יש לו ארבע יציאות לא?

• תוכן חדש...