Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן רכב מיד שניה (קורולה 2009), עכשיו יש בעיה בצופר שהוא עושה צליל מוזר וקצת חלש של צפירה (כמו מכונית צעצוע...). יש דרך להגביר את הצליל ולשנות אותו?וכמה בערך זה אמור לעלות?

פורסם

לא נראה לי שזו בעיה, לאורך כל דורות הקורולה בארצנו, יש לה צפצוף של... רכב נשי. ככה זה מגיע מהיצרן.

האמת, זה הרבה פחות מבהיל ומעצבן כשמצפצפים עם זה מאשר עם איזה צופר של מאזדה או משהו, צופר של פוזה כמו הרכב (הכל בהומור).8)

פורסם
קניתי לא מזמן רכב מיד שניה (קורולה 2009), עכשיו יש בעיה בצופר שהוא עושה צליל מוזר וקצת חלש של צפירה (כמו מכונית צעצוע...). יש דרך להגביר את הצליל ולשנות אותו?וכמה בערך זה אמור לעלות?

יש לי הונדה סיוויק 2011 ותאמת גם אותי הצופר שלה מעצבן. היה לי מאזדה 3 ליפני וכל צפצוף הייתי ממש מרגיש שהוא "מזהיר" את זה שציפצפתי לו. בהונדה זה נשמע כמו צפירת חלשה כזאת.. אשמח גם לדעת אם ניתן להחליף צופר.

פורסם

לאבא שלי היתה קורולה 2011, הוא החליף את הצופר במורשה אם אני זוכר נכון.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בשני הרכבים האחרונים שהיו לי, כמעט מיד לאחר הרכישה החלפתי להם את הצופרים.

הראשון היה של חברת Fiamm והשני של חברת Hella.

בשניהם יצאתי מרוצה, עם צופר בעל "נכוחות" (dual tone - צופר כפול).

ההתקנה בוצעה אצל חשמלאי רכב תמורת משהו כמו 150 ש"ח (כולל סכום רכישת הצופר).

• תוכן חדש...