Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

polo gti vs mini cooper s 2015

SHAY820
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהקו הישר של המיני היה עמוס בשלוליות..

לא מקצועי אבל די משקף.

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

אז נשאלת השאלה השנייה, למה שמישהו יעדיף לקנות פולו GTI על פני מיני קופר S ( לא מדבר על מקרי קצה של אנשים שחולים על מותג VW)? המיני עדיפה כמעט בכל פרמטר , במיוחד איכות תא נוסעים ויוקרתיות.

פורסם

בגלל זה המיני מאד נפוצה באנגליה (אמנם לא רק בגלל תמחור, אבל גם). אל תשכח גם שפערי המחיר היחסיים בחו"ל בין יוקרה לעממי הם נמוכים מבארץ.

:idea:
פורסם

בארץ ההבדל בין המחיר הצפוי של הפולו לבין המחיר הקיים של קופר אס יכול להגיע ל30 אשח, ויותר.

זו גם סיבה לפחות לשקול את הפולו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפי הרושם שנוצר מהרבה מבחנים נראה שהמיני היא ההוט האצ׳ הכי מהנה ומספקת את החבילה הכי משתלמת, אתם מסכימים עם זה?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

הקופר S משווקת רק עם גיר אוטומט, בעוד שהפולו GTI תשווק גם עם גיר ידני נורמלי - מהבחינה הזאת הפולו לוקחת.

אף פעם לא הבנתי מה מהנה בנהיגה על רכב ספורט עם גיר אוטומט, עם כל הכבוד להעברת ההילוכים המהירה, זה עדיין אוטומט ומשעמם.

פורסם

סטיו, מה שאתה אומר לא נכון. אפשר להזמין קופר אס ידנית, פשוט תצטרך לחכות קצת יותר. למעשה, אפשר להזמין מיני בכל קונפיגורציה אפשרית שהיצרן מאפשר לך לבנות, גם אם התמחור לא יהיה זהה למה שהיית מקבל באנגליה או כל מקום אחר.

מנשה, אני מאוד נהנתי מהשעתיים שביליתי עם הקופר אס,למרת שהבלמים שלה לא היו מדהימים (וגם אחרים כתבו על זה כאן). לא הייתי אומר שהיא בהכרח הכי מהנה, בטח לא מספקת את החבילה הכי משתלמת, וזה מהסיבה שמחיר הגרסאות המאובזרות שלו נושק למחירים של רכבים שאמורים להיות בקטגוריה אחת מעל, הן מבחינת הגודל והן מבחינת הביצועים.

פורסם

אז אם ניתן להזמין את המיני הידנית אני לוקח את דבריי בחזרה.

כמה עולה המיני הידנית בכלל?

ויבגני, כאחד שיודע יש לך עדכונים חדשים על מועד השקת הפולו ומה יהיה המחיר לדגם הבסיס הידני שלה? אנחנו כבר באפריל והיא לא הושקה ולא שמעתי כלום. תודה.

פורסם

ההערכות היו סביב 160, אבל זה היה רק בגדר הערכות, שהן בטח לא שונות מדי ממה שאמרו לך בצ'מפיון. מעבר לזה, לצערי אני לא יודע יותר מדי.

לגבי הקופר אס - ידנית בסיסית (רמת האבזור המינימאלית שהם מציעים, pepper, צבע כתום עם גג שחור, התקנות של מערכות מיגון נדרשות) תעלה באזור ה-190. זמן המתנה הוא סדר גודל של עד 4 חודשים. אין ספק שזה צעצוע יקר למדי :)

פורסם
לפי הרושם שנוצר מהרבה מבחנים נראה שהמיני היא ההוט האצ׳ הכי מהנה ומספקת את החבילה הכי משתלמת, אתם מסכימים עם זה?

מעניין יהיה לראות השוואה בין:

הקליאו 220 טרופי עם המתלים והתיבה המעודכנים,

ה-208GTI 'פיג'ו-ספורט' החדשה (שמקבלת כסטנדרט את המתלים, הדיפ' ושאר השדרוגים שהיו בגרסת ה-30 שנה),

המיני JCW החדשה,

והפיאסטה ST.

פורסם

Avia

נערך מבחן בסגנון הזה בעבר עם jcw , רנו קליאו טרופי פיאסטה וs1

אני מאמין שיתאפשר שוב מבחן כזה זה רק עניין של זמן

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...