Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה רכב דגם hyundai i30 inspire 2011 כמובן בשביל לחסוך בעלויות חברות הליסינג רוכשת רכבים עם שלט ומפתח בנפרד (מצרף תמונה) והייתי רוצה לשדרג לשלט עם מפתח קופץ.

מישהו יודע לומר לי מה העלויות של דבר כזה והאם זה בכלל אפשרי? ואיפה ניתן לעשות באזור המרכז?

תודה!

IMG_20150331_095117.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

אפשר לעשות את זה, אין שום בעיה. באזור המרכז פנה אל איתי מ-Carkey4U בתל אביב (על גבול גבעתיים) ובקש ממנו הצעת מחיר. יש לו מחירים אטרקטיביים והוא גם נותן הנחה לחברי הפורום.

פורסם

אני דיברתי איתו היום לגבי מפתח שלי ליונדאי I25 הוא אמר לי שבגלל סוג השלט שיש לי לא ניתן לעשות מפתח קפיץ + שלט אלא רק מפתח קפיץ ואם אני רוצה אני צריך להחליף את כל המערכת שלט

• תוכן חדש...