Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש חופשים במערכת או פרונט לא תקין או חוופש במסרק זה גורם לרעידות אבל אצלך אני חושב שזה בעית צמיג/ים או גנטים ואם איזון לא עוזר אולי תסנה רביעית גלגלים מרכב זהה שאין לו רעידות.

זה לפחות מה שאני עושה במצבים כאלו אבל אצלי במוסך זה דיי קל לאתר רכבים זהים ולבצע את העבודה.

אגב זה היה לי כמה פעמים מקרים עם גנטים קליםתוצרת סין שהגלגל עובר איזון פיקס אבל בכול זאת על הכביש הוא מייצר רעידה בבודי.

פורסם
אם יש חופשים במערכת או פרונט לא תקין או חוופש במסרק זה גורם לרעידות אבל אצלך אני חושב שזה בעית צמיג/ים או גנטים ואם איזון לא עוזר אולי תסנה רביעית גלגלים מרכב זהה שאין לו רעידות.

זה לפחות מה שאני עושה במצבים כאלו אבל אצלי במוסך זה דיי קל לאתר רכבים זהים ולבצע את העבודה.

אגב זה היה לי כמה פעמים מקרים עם גנטים קליםתוצרת סין שהגלגל עובר איזון פיקס אבל בכול זאת על הכביש הוא מייצר רעידה בבודי.

הג'אנטים הם המקוריים של פולקסווגן שהגיעו עם הרכב (ג'נריישן).

יש לציין שבנסיעה הראשונה עם הרכב מחוץ לעיר, נסעתי עם הצמיגים הישנים ואז אם אני זוכר נכון לא היו רעידות (הנסיעה השנייה הייתה עם החדשים ואז כבר שמתי לב לזה). ייתכן שאני זוכר את זה ככה כי זאת הייתה הפעם הראשונה, ובעצם כן היו רעידות, לא יודע.

אני מציין זאת כי אני רוצה לחשוב באמת על כיוון הצמיגים. כמו שאמרתי הצמיג שהיה שמאלי אחורי לפני ההחלפה הפך להיות הימני קדמי (השמאלי קדמי נשאר במקומו). האם ייתכן שרמת השחיקה שלהם שונה כי ישבו בסרנים שונים, ואולי בגלל זה נוצרת הבעיה (הסרן הקדמי לא מאוזן מבחינת שחיקת הצמיגים)?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום חברי הפורום.

החלפתי ביום שלישי גם את שני הצמיגים הקדמיים (גם הם התבררו כיבשים יחסית וישנים (2011)) לצמיגים חדשים וכעת ברכב יש 4 צמיגים חדשים של KLEBER. לכל הגלגלים נעשה איזון גלגלים.

אתמול נסעתי עם רכב כמעט מלא (4 מבוגרים) ולחץ אוויר מומלץ לרכב מלא (שונה מרכב עם נוסע או שניים) נסיעה מחוץ לעיר ולא הרגשתי רעידות. גם חבריי שהיו ברכב אמרו שהרכב נסע באופן תקין לחלוטין.

אך היום בדרכי לעבודה (לחץ אוויר הותאם לרכב לא מלא, רק אני ברכב), למרות שבתחילה הנסיעה הכל הרגיש תקין, לקראת אמצע הנסיעה שוב התחילו רעידות (אמנם חלשות בהרבה מלפני החלפת הצמיגים, אך עדיין זה שם וזה עדיין מציק לי).

מה לעשות? אולי זה באמת הציריות? מחיפוש בגוגל הבנתי שיש מגוון סיבות לרעידות, כשאפילו צלחות ותושבת מנוע בין האפשרויות.

אני לא בטוח לגמרי אם הרעידות פוסקות במצב בו אני עוזב את הרגל מהגז, אבל נדמה לי שזה משתפר משמעותית.

אשמח לעזרה,

תודה מראש וחג שמח.

• תוכן חדש...