Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקסל שרוף במסך חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב לכולם, רכשתי היום מ KSP מסך פיליפס 23.6" (http://ksp.co.il/?uin=22881). לאחר חיבור והדלקת המסך גיליתי פיקסל שרוף.

למסך אחראיות לתקופה של שלוש שנים ע"י סרבפרו (היבואן), מחר בבוקר אני מתכוון להתקשר אליהם ואל KSP ולבדוק כיצד להחליף את המסך.

מכיוון שמדובר בפיקסל בודד ושירות הלקוחות בישראל לא מהטובים בעולם (big under statement) אני מתכונן להתנגדות מצד היבואן\החנות.

ברצוני לשאול אם מישהו מכם נתקל במקרה כזה ? האם אני זכאי להחזיר מסך חדש לחלוטין במידה ויש בו פיקסל שרוף ? אני יודע שיש מדיניות שונה לכל חברה בנושא הזה. חיפשתי את המדיניות של פיליפס - בחלק מהמסמכים לא מוזכרת הגבלה על פיקסלים, למשל כאן:

https://www.support.philips.com/pageitems/master/countries/CN/WBO_CN1_ENG.pdf

* כמובן שלא מצאתי משהו ספציפי לישראל :)

בקיצור, מה אתם ממליצים במידה ויעשו לי בעיות ? האם למשל במידה ולא יסכימו לתקן או להחליף אותו יהיה ניתן לבטל את חיוב האשראי ושיתבעו אותי אם הם רוצים ?

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רק פיקסל שרוף? אם כן אז לא צריכה להיות בעיה, והם צריכים להחליף אותו או לתקן אותו.

אם יש סימן פיזי יעשו הכל כדי להתחמק ממך.

פורסם

אין שום סימן פיזי, רק פיקסל שרוף במרכז המסך בחלק העליון.

השאלה היא מה אוכל לעשות (ומה אתם ממליצים לעשות) במידה והם ינסו להתנער מהאחריות בטענה שזה רק פיקסל בודד.

פורסם
אין שום סימן פיזי, רק פיקסל שרוף במרכז המסך בחלק העליון.

השאלה היא מה אוכל לעשות (ומה אתם ממליצים לעשות) במידה והם ינסו להתנער מהאחריות בטענה שזה רק פיקסל בודד.

במחשב הנייד של דל שרכשתי, נאמר לי לפני הרכישה כי המסך יוחלף רק אם יש מעל 3 פיקסלים שרופים.

היו 2 - המסך הוחלף בלי שאלות, עם טכנאי שהגיע למשרדי.

צור קשר איתם ולדעתי הם יסכימו - אם לא הם לא יסכימו, תצעק עליהם באותו האופן שלא מכרו שוקולד במטוס 8)

http://news.walla.co.il/item/2831771

פורסם

מניסיון עם חברת סרב-פרו, אם זה יהיה תלוי בהם, אל תצפה לקבל שירות טוב.

יותר נכון יהיה לומר שיהיה מפתיע אם בכלל תקבל מהם שירות כלשהו, אפילו ברמה סבירה.

הסיבה העיקרית שבגללה לא ארכוש יותר מחשבים ניידים של אסוס זו החברה ה"נחמדה" הזאת.

פורסם

בסמסונג וב LG שקניתי היו די הרבה הגבלות על פיקסלים שרופים, רק יותר מ 3 ורק אם הם באיזורים מסויימים על המסך (במרכז) ורק אם הם במרחק מסויים אחד מהשני וכו ...

מה שכן ב KSP נתנו לי אפשרות לבדוק את המסך במקום, אחרי שקניתי הוצאתי אותו מהאריזה ובעזרת הטכנאי חיברתי אותו למחשב שמריץ תוכנה שמריצה צבעים שונים על המסך..

תמיד תבדקו לפני.

פורסם

יו. איזה לבטים ודעגות של אשקנזי שלא מתכוון לצאת פראייר, אבל לא מאמין שילך לו קל בחיים, כי הוא ינק את זה מאמו פולניה. :lol:

תרים טלפון לשרות לקוחות של KSP. הם יפנו אותך לשרות הלקוחות של יבואן. דבר עם יבואן. סגור איתו שיאשר לך החלפה. בדרך כלל אתה מקבל מכשיר מתוקן. אבל במקרה שלך יש מצב לחדש לגמרי.

עם האישור תחזור לKSP ותבקש שיזרימו פקודת ניפוק והחלפה בסניף הקרוב לביתך.

פורסם (נערך)

אתה אכן מדבר עם פולני גאה (לא gay, גאה :))

מה לעשות, כנראה שאשכנזים מתעצבנים מפיקסלים שרופים ומזרחיים משוקולדים ללא מע"מ ;)

אני מקווה שזה ילך בקלות כפי שאתה מתאר ובכל מקרה מאחל לכוווולנו (חוץ מההיא עם השוקולדים) שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים.

לילה טוב :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם
מניסיון עם חברת סרב-פרו, אם זה יהיה תלוי בהם, אל תצפה לקבל שירות טוב.

יותר נכון יהיה לומר שיהיה מפתיע אם בכלל תקבל מהם שירות כלשהו, אפילו ברמה סבירה.

הסיבה העיקרית שבגללה לא ארכוש יותר מחשבים ניידים של אסוס זו החברה ה"נחמדה" הזאת.

החברה הזו יימח שמה וזכרה הרסה לי את הפרוייקט שהגשתי ללימודים ובגללם קיבלתי 0 עגול!

חצי שנה עבדתי על כתיבת תוכנה לפרוייקט בבית הספר עבור יחידת בגרות במדעי המחשב. המחשב שלהם (אסוס כמובן) החליט שלא בא לו מקלדת. נשלח לתיקון, לא לפני שהם הוזהרו לא למחוק כלום, כי אין בעיה בכלום חוץ מהמקלדת.

המחשב חזר ומיד לאחר שהשליח הלך - הלך איתו גם המסך. לא עובד. נשלח שוב - עם אותה האזהרה.

חזר. הפעם הלך עם השליח גם לוח האם. פה נדפקתי עד העצם. המחשב הלך, ולא חזר. למה? כי הם החליטו להחליף. הביאו מחשב אחר, עם הHD שלי. אממה? הם פירמטו אותו ברמה גם מעבדה לא הצליחה לשחזר.

בדקתי אופציה לתביעה אבל הנבלות מכסים את עצמם מכל כיוון.

ככה קיבלתי 0 מאופס, עגול ויפה ביחידת בגרות אחת במדעי המחשב בסיועה הנפלא של החברה דנן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם (נערך)

מתוך אתר פיליפס:

• The few “Bright Pixel” or “Dead Pixel” appearing on the LCD or Plasma panel is the nature of the product which is within factory standard. It does not affect the performance of the product(s) and does not constitute as a product defect.

Philips will offer a one to one replacement of panel under the following conditions:

• 7 or more “Bright Full Pixel” or “Dead Full Pixel” are found on the LCD or Plasma panel based on at least 1 meter viewing distance.
  • Valid on or within 14 days from the date of purchase.

ככה שלא הייתי ממהר לרוץ, ולצעוק או גרוע יותר, לבטל חיוב אשראי, כי אז יתבעו אותך וכנראה שבצדק.

פיקסל מת - תקוע זה לא כזה נורא. היה לי אחד במחשב נייד של דל שקם לתחיה אחרי כשנה. יש לי אחד במסך שך סמסונג בעבודה (23") לא באמת מפריע. תנסה לעשות מאסאג' למסך או כל מיני שיטות לתיקון הפיקסל התקוע אם הוא כל כך מפריע לך. בכל מקרה, כמו שאמרתי בתחילת ההודעה, נראה שלפי פיליפס, פיקסל אחד נחשב עדיין למוצר סוג א' ולא עומד בתנאי החלפה.

מה שכן אתה יכול לעשות, זה לנסות ליצור קשר עם פיליפס בשביל לקבל מידע עדכני, אבל קשה לי להאמין שהם מציעים החלפה בגלל פיקסל אחד במסך של 23".

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
החברה הזו יימח שמה וזכרה הרסה לי את הפרוייקט שהגשתי ללימודים ובגללם קיבלתי 0 עגול!

חצי שנה עבדתי על כתיבת תוכנה לפרוייקט בבית הספר עבור יחידת בגרות במדעי המחשב. המחשב שלהם (אסוס כמובן) החליט שלא בא לו מקלדת. נשלח לתיקון, לא לפני שהם הוזהרו לא למחוק כלום

לבוגר מדעי המחשב שלא מגבה מגיע ציון במינוס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
:lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

המדיניות של פיליפס זה 7 פיקסלים למיטב ידיעתי, מנסיון אישי עם האחריות של פיליפס בארץ, מסך עם פיקסל אחד שרוף לא יוחלף.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...