Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש בעיה של מכונאים לא מוכשרים בטיפול הרכב הזה, אז שבעלי הרכב יעברו קורס בגרמניה, או שישלחו את הרכב לשם, לא נראה לי שיש להם בעיה כספית:-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מספיק!

מי שרוצה להביא לפה מייבאך, יכול לעשות את זה ביבוא אישי, וגם לחסוף איזה מיליון שקל.

מייבאך 62 עולה גג 400 אלף יורו, עם כל המס, זה יוצא 900 אלף יורו. אתם רוצים להגיד לי שיש אנשים שישיארו מאות אלפי יורו אצל יבואן מרצדס?

קצת מחשבה. לא כל מה שאתם קוראים בעתונות נכון, ולרוב הם מחפשים רק לנפח ולהאדיר.

לפי מה שידוע לי לא ניתן לייבא רכב שלא נמכר פה באופן סדיר ללא אישור של משרד תחבורה .והם נותנים את האישור רק בכפוף לאישור של היבואן שהוא מתחייב לטפל בו. ואת זה בדיוק הוא מסרב לעשות

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לפי מה שידוע לי לא ניתן לייבא רכב שלא נמכר פה באופן סדיר ללא אישור של משרד תחבורה .והם נותנים את האישור רק בכפוף לאישור של היבואן שהוא מתחייב לטפל בו. ואת זה בדיוק הוא מסרב לעשות

אנשים עוקפים את זה. למכר שלי יש אינפינטי QX56 (אני יודע שזז ניסאן ארמדה-שאינה משווקת בישראל) למרות שאינה מיובאת, כמו כן יש עוד הרבה דוגמאות.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
אנשים עוקפים את זה. למכר שלי יש אינפינטי QX56 (אני יודע שזז ניסאן ארמדה-שאינה משווקת בישראל) למרות שאינה מיובאת, כמו כן יש עוד הרבה דוגמאות.

אבל יש אישור של יבואנית ניסאן (קרסו, נכון?) שהיא תטפל ברכב הזה במוסכיה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אבל יש אישור של יבואנית ניסאן (קרסו, נכון?) שהיא תטפל ברכב הזה במוסכיה.

אני חושב שאתה טועה. קרסו לא מטפלים באינפיניטי.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

ממש חבל

עכשיו הוא הפסיד שתי לקוחות שבוודאי יילך לסמל"ת כדי לנסות את מזלם בקניית פרארי או לקמור כדי לקנות רולס רויס או לצ'מפיון מוטורוס כדי לקנות בנטלי

בגלל זה בסוף כולם מתפשרים על 106 ראלי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שהכי מטומטם הוא שהם נתנו כזה פירסום רחב למייבאך באוטומוטור האחרון על המחיר , אבזור וכו'.. שהיתה ציפייה שאכן מישהו ירכוש את זה. ואכן שמישהו בא ורוצה הם אומרים לא... נותנים לראות את העוגה אבל לא לגעת בה.

טימטום לחלוטין.

פורסם
מה שהכי מטומטם הוא שהם נתנו כזה פירסום רחב למייבאך באוטומוטור האחרון על המחיר , אבזור וכו'.. שהיתה ציפייה שאכן מישהו ירכוש את זה. ואכן שמישהו בא ורוצה הם אומרים לא... נותנים לראות את העוגה אבל לא לגעת בה.

טימטום לחלוטין.

אולי העוגה כבר התקלקלה.. :roll:

מה גם שמאז אוטומוטור ועד היום התחלף מנכ"ל למרצדס ישראל..

(והמנכ"ל החדש במקרה שכן שלי :twisted:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כן, ברור.

"משה! תרים טלפון ליוהאן, הנורת ABS נדלקה לי היום באוטו!"

"הלו? איסט דאס מאייבך מאשינפאבריק? איש בין קאסטומר אין איזראל! גשטט פון שפליך אכטונג ליכט לאמפ בלינק בלינק! איש בין היסטריה! קומ היר דאן!"

"או יס יס הר משה, וי גט דר מושליכסט באלד! דונט וורי!"

רוני

LOL!!!!

וד"א, זה למבורגיני, לא ג'יני.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

תגידו, אני היחיד פה שקורא את הת'רד הזה וחושב:

למה לעזאזאל לרכוש מכוניות כאלו ולייבא אותם לארץ / לנהוג בהם בארץ?:shock: :shock:

מה כבר יכול לעשות האדם שיקנה את ה-SLR? להחזיק אצבעות שלא דופקים לו עכשיו את הסמל בחניה של ה-היפרנטו?

להתפלל שהנהגת-רחל לא תפתח חזק מדיי את הדלת בחניה הצפופה בקניון?

"להרביץ" 120 קמ"ש בכביש החוף עד שמשאית יוצאת לעקיפה בנתיב שלו?

או אולי לפתוח עם הונדה סיויק ברמזור עד שמגיעים לכיכר שממול?

ומה יעשה האדם במייבאך/רולס-רויס? יתרווח באמריקן קומפורט שיש לו מאחורה עד שהוא יגיע מקניון עזריאלי לכפר שמריהו?? או בפקק ברחוב המסגר?:shock:

צודקים היבאונים שלא מוכנים לייבא את המכוניות האלה!! טמטום מוחלט להתחיל לשלוח טכנאיים ומוסכנקים להשתלמות בחו"ל,

למקרה שפעם בשנה תגיע המייבאך היחידה בארץ לצורך החלפת דיסקים!!

פורסם
חבל שאודי עציון לא כותב כאן, אולי הוא היה יכול להרחיב בנושא :wink:

קראת לי? אני יכול לעדכן שלפי אנשי כלמוביל, אם יצטברו כמה הזמנות למייבאך, המספר שש עלה בשיחה, הם יהיו מוכנים לשקול לשנות את החלטתם.

אולי הנהלת הפורום תוכל לסייע ולפתוח שרשור מיוחד לקנייה משותפת, כמו שנעשה לגבי קורסי נהיגה. יש סיכוי גם לאיזו הנחה קטנה ומדבקות מחזירות אור על חשבון היבואן.

פורסם

צודקים היבאונים שלא מוכנים לייבא את המכוניות האלה!! טמטום מוחלט להתחיל לשלוח טכנאיים ומוסכנקים להשתלמות בחו"ל,

זה לא ממש נכון.... חברה כמו מרצדס צריכה לכבד את עצמה ולפחות לשלוח מכונאי אחד לשנה-שנתיים השתלמות על הרכבים שלא נמכרים בארץ. לפחות שיהיה להם מענה ללקוחות.... אבל ככה זה בישראל, אפילו מרצדס חאפרים..

קו---------------------------------------

פורסם
בקשר לSLR - זה סיפור אחר לגמרי.

בגלל השלדת קרבון פייבר שלה, במקרה של תאונה ופגיעה בגוף - יש רק מקום אחד בעולם שמוסמך לתקן את הרכב.

המפעל שמייצר את הSLR הללו בגרמניה.

אז במידה וכבר יש תאונה - פשוט שולחים את הSLR לגרמניה לתיקון..

אם זה רק חלק מכאני - אז אפשר להחזיק טכנאי אחד או שתיים שיודעים לעבוד על הSLR והם או יהיו במוסך המרכזי הראשי (בת"א) - או שהם יעשו ביקורי בית :wink:

עם כל הכבוד לגרמנים.

ואין לי כבוד לגרמנים .

רק באנגליה אפשר לייצר מכונית מקרבון פייבר ואלומיניום.

ושם מיצרים את המקלרן SLR

בשביל ליביא דרך היבואן את ה SLR,היבואן צריך להחזיק עוד מכונית בחלפים.

אני לא חושב שהוא עושה מספיק רווח בשביל לעשות את זה.

את המייבך מכרו בשנה האחרונה בעולם בערך 10 ,לפי זה היבואן לא חושב שהוא יצליח למכור אותם בארץ אז חבל על המאמץ.

אייל

פורסם
תגידו, אני היחיד פה שקורא את הת'רד הזה וחושב:

למה לעזאזאל לרכוש מכוניות כאלו ולייבא אותם לארץ / לנהוג בהם בארץ?:shock: :shock:

מה כבר יכול לעשות האדם שיקנה את ה-SLR? להחזיק אצבעות שלא דופקים לו עכשיו את הסמל בחניה של ה-היפרנטו?

להתפלל שהנהגת-רחל לא תפתח חזק מדיי את הדלת בחניה הצפופה בקניון?

"להרביץ" 120 קמ"ש בכביש החוף עד שמשאית יוצאת לעקיפה בנתיב שלו?

או אולי לפתוח עם הונדה סיויק ברמזור עד שמגיעים לכיכר שממול?

ומה יעשה האדם במייבאך/רולס-רויס? יתרווח באמריקן קומפורט שיש לו מאחורה עד שהוא יגיע מקניון עזריאלי לכפר שמריהו?? או בפקק ברחוב המסגר?:shock:

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות (בייחוד בעניין המייבאך) מה גם שדבריך לא מתאימים כלכך לשם היוזר שלך:wink:

• תוכן חדש...