Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הייתה עוברת ההתלהבות, הוא היה שואל בכותרת על בעלי מיני גודשות.:roll:

בעלי מיני הם מועטים, בעלי ב.מ.וו הם רבים. המנוע שיש לי הוא פרי פיתוח של ב.מ.וו, ויש לו מאפיינים שהוא חולק עם אחרים, בעלי אותה טכנולוגיה ומאותה משפחה. אין לי מה להסתיר שיש לי מנוע של ב.מ.וו. 8) הבעיה היא איתך, שמתעקש "להעמיד אותי במקום", גם כשאיני חורג ממנו. ככה זה כשהקנאה בוערת.

:idea:
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ואתה משוכנע שמנוע המיקרו, סליחה, מיני שלך, מגיב ובעל אופי זהה לשל BMW אמיתית? יש בארץ BMW עם מנוע כמו שלך בדיוק?

מעניין מה ספר הרכב אומר? מה אמרו לך בעת קבלת הרכב?

מה הבעיה לרוקן מיכל בנהיגה ולתדלק ב 98 ולהגיע למסקנה רצינית?

נראה לך שבגירה באמת מקנה בך?

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

מיץ פטל תפסיק לבלבל את המוח. כל נושא פה בפורום יכול להיפתר בזה שנגיב למי שפתח אותו ב"לך תסתכל בספר רכב" או "לך תעשה גוגל". למיני יש מנוע מבית במוו וסביר להניח שאם יש לסוג הדלק השפעה על רכבי במוו תהיה להם השפעה דומה גם על רכבי מיני, זו לא איזו השערה תלושה מהמציאות. דיון ה"פרימיום" הידוע לשמצה לא עשה חסד עם הבחור אבל להתחיל לתפוס אותו בקטנות עכשיו על כל פיפס שהוא מוציא מהמקלדת זה ממש לא לעניין.

פורסם

נראה לי שאני יודע טוב מאד מה עובר לאנשים בראש. החי תר אחר הגברת התענוג, וכחלק מכך הוא מפחית את עינוגו של האחר - העונג הוא יחסי הרי, כך שבאמצעות גימוד העונג של האחר, הינך משיג לעצמך עונג. הנה למשל אתה, גם כן מביע זלזול באמצעות כינוי המכונית שלי מיקרו. וכן, זה מנוע של BMW לכל דבר, ללא שיתוף פעולה עם יצרן אחר. בווארי אסלי. וכן, הוא חלק מטכנולוגיה מודולרית של היצרן שבמסגרתה הוא מכפיל את כמות הצלינדרים, מה שאומר שהמנוע אצלי הוא למעשה מחציתו של מנוע 6 צלינדרים של BMW. היחס שאתם נותנים כאן פשוט מגעיל, אבל באמת שאני לא מתפלא עליו כלל וכלל - העידון הוא הרי מכם והלאה.

פורסם

מה יש לי לעזאזל לקנא?

חביבי, אני נוהג באוטו עם מנוע מרצדס!!!:lol:

ssangyong-musso-sport-290z-02.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפני הרבה זמן קראתי מבחן שבודק את הדלק בארץ לעומת הדלק שהרכב הגיע איתו והתוצאות היו שהדלק בארץ פחות איכותי. לא זוכר מה סוגי הרכבים שנבחנו.

זה היה בעיתון הגה ,על מזדה 3 שהיגיעה מיפן . היה הבדל של 5 כוחות סוס לעומת הדלק ששמו לאחר מכן באילת.

פורסם

הרכבים מגיעים בלי דלק ומתודלקים במגרש הכנת רכב. כידוע לי אין במגרשים 98 רק 95 וסולר. כנראה שהתחנה שתדלקת בה הדלק היה מהול. תדלק בתחנה אחרת.

פורסם

תדלקתי בתחנה גדולה שהתעבורה בה רבה מאד, ושממוקמת במקום מרכזי. אין מצב שהדלק היה מהול.. בטוח שהדלק שהיה לי במיכל המקורי הוא ישראלי?

פורסם

אם ניראה לך שכל מכונית שמובילים לארץ מגיעה עם מיכל דלק מלא, איכותי מיוחד מאירופה היוקרתית, סלח לי, אתה חי בסרט מיוחד משלך.

אין שום סיכוי שיעמיסו על ספינה עוד משקל לא לצורך, מיכל דלק מלא, כפול X מכוניות שיש בספינה, זה תוספת משקל ענקית על שום דבר, דלק יש גם בארץ, לא רק באירופה, אין צורך להביא מיכל מלא.

וזה שיש בתחנת דלק שתדלת המון תנועה, לא אומר שהדלק לא מהול.

פורסם

טוב חלאס, כל דבר אתה מורח. כתבתי לך כבר פעם אחת, אכתוב פעם שנייה. לך תתדלק בתחת דלק אחרת 98, ותחזור עם תובנות.

נ.ב

אם אתה לא בטוח איפה מהול ואיפה לא, שלח לי 250 ש"ח, אשלח לך דלק 98 משובח בדואר. העמלה עליי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פות"ש בז לי ולסמל של מכוניתי (אבל זה משעשע אותי) נא ראה שרשור שפתחתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557589-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%99%D7%A9-%D7%93%D7%91%D7%A8-%D7%9B%D7%96%D7%94-%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A2%D7%94

למשל, היתכן וקצת מהריח של ה"חדש" התנדף ולכן עכשיו כשאתה פחות מסטול, אתה מרגיש שזה 3 צלינדר? אל תקח את זה קשה. בתור מומחה לפסיכולוגיה , אתה בוודאי מכיר מקרים של דיסונס, או שתמיד אחרי היי יש נפילה/ירידה. זה די טבעי לא? משם מה, אני משוכנע שהכל בסדר ועוד מספר ימים כשהבטחון יחזור, ההנאה שלך תתייצב ותהנה בלי חששות כאלה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואו. כמה הבחור עף על עצמו. אפילו הדלק ברכב פרימיום שלו זוקק בפסגות האלפים המושלגים על ידי בתולות בלונדיניות עם חזה בגודל DD.

הלו. כנס לתחנה הקרובה של "דלק" ותקבל בדיוק את אותו המוצר שיש במגרש הכנה של "דלק מוטורס" בניר צבי. גם למנוע שלך יש קצת לאן לגדול בכוון מנוע L6 באוורי.

שיחיו הקנאים ויסבלו. בתור בוגר של שתי סדרות 7 אני פשוט אכול קנאה.

פורסם

לא מכיר מיני אבל מאוד אוהב את הלוק שלה.

מכיר מאוד במוו , אומנם לא כמו חכמולוגי הפורום ששכחו כבר מזמן מה שהזולת עוד לא יודע.

גם בקבלה של הרכב בוודאי הסבירו לך על ההרצה של 2000 ק"מ ,עד אשר מומלץ לך לנסות את יכולות הרכב. גם בספר רכב זה כתוב. מנסיוני אני יכול לומר לך שאחרי 3000 ק"מ הרכב מתנהג הרבה יותר טוב , לא רק המנוע אלא גם כל מערכת המיתלים , שיכוך ובכלל חוויית הנהיגה מוצלחת יותר ,ככה שתמתין בסבלנות ותבוא על גמולך קנית רכב מוצלח ומהנה ברמה שכל חברות הרכב האחרות מנסות לחקות ומשוות את עצמן ליצירות מבוואריה .

• תוכן חדש...