Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון שאלות טכניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדייהטסו אפלאוז (שהייתה מכונית לא רעה בכלל) היו מתלי מקפרסון גם מאחור. אני לא מכיר עוד מכוניות עם תצורה כזאת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ובאותו הקשר - באיזה מכוניות עממיות (הכוונה משפחתיות ומטה) יש מקדימה מתלה שהוא לא מקפרסון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בג'יפ רנגלר ועוד רכבים עם סרן חי מקדימה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
באיזה מכוניות עממיות (הכוונה משפחתיות ומטה)

בג'יפ רנגלר ועוד רכבים עם סרן חי מקדימה.

לא בטוח שהם מתאימים להגדרת משפחתיות ומטה -:)

אני מדבר על מכוניות רגילות, הנעה קידמית 2X4, לא מכוניות ספורט, לא יוקרה, לא סלון ואפילו לא "מנהלים". כי במכוניות יקרות היצרנים משקיעים במתלים מתקדמים יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחיפושית "אמריקאית" יש מקפרסון מקדימה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בחיפושית המקורית לא יכול היה להיות מתלה מקפרסון מסיבה מאוד פשוטה. מקפרסון המציא את המתלה הזה די הרבה שנים אחרי שיצאה החיפושיות המקורית.

פורסם

אוטו עם גיר ידני הנעה קידמית.

בהילוך שני ב 2000 סל"ד הוא נוסע ב 30 קמ"ש.

אני מרים את הגלגל הקידמי שמאלי על ג'ק, מניע, שם הילוך שני ומריץ את המנוע ב 2000 סל"ד.

מה יראה הספידומטר?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מרצדס מסחרית שנות ה 80-90, הדגם שהיה לפני הספרינטר.

מה פירוש הנורה עם סמל של מדורה בתוך אוהל ומה מראה השעון השמאלי תחתון?

בניגוד לשאלות האחרות, לשתי השאלות האלו אין לי תשובה וודאית. 111.jpeg

פורסם (נערך)

יתכן ש:

סימן האש מורה על אש בתא המנוע. (נסעתי פעם באוטובוס וולוו חדיש, בלוח המחוונים הופיעה אזהרה כזו. בוולוו זו היתה תקלת חיישן כמובן)

השעון, אולי חום של תיבת ההילוכים? במרצדס הישנים של אגד היה כזה שעון. (עריכה: כנראה שלא מדובר בזה. שעון של חום תיב"ה לא נראה כך.)

עריכה אחרונה על ידי TDI
  • תוכן חדש...