Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הa1 לא מצדיקה את המחיר שלה בשום מחיר ....

אוקי אז יש מנוע חזק לרכב מיני קטן.

מי שמאחורה סובל המושב קשה והראש נתקע בתקרה, זה משהו שאפשר לצפות מסופר מיני , אבל הפשטות שלה לא מראה שום תחושת יוקרה מושבי בד הכל בצבעים אפור / שחור .

מערכת שמע בסיסית והשיא זה המשענת יד העלובה.

בקיצור לדעתי הרכב הזה הוא בזבוז של כסף במחיר כזה למרות שזה אוודי אין שום סיבה לבזבז כל כך הרבה כסף , והגרסה המאובזרת במחיר שלה שווה לעלות רמה כבר...

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבקשת הקהל:

mini1.jpgDSC_0148.jpgDSC_0141.jpg

מישהו מזהה את המיקום על פי הנוף? אחד הדברים שאהבתי ברכב, הוא שאני מקבל בגינו לא מעט מבטים מהסביבה - אותם מבטים למעשה שהייתי מקבל כשהייתי צועד יד ביד ברחוב עם בחורה נאה במיוחד.. 8)

:idea:
פורסם

אני מת על עיצוב הפנים שלה,מאוד יחודי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן זכרון יעקב. באותו יום הלכתי לי במדרחוב הציורי של המושבה ושמתי לב לילד קטן שישב בתוך אוטו צעצוע. כשהייתי בגילו רציתי כזה אבל לא קנו לי. פתאם כשהתקרבתי, שמתי לב שמדובר בהעתק של מיני קופר.. חייכתי לעצמי חיוך בלב פנימה, גם כי ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה וגם כי הייתה זו סגירת מעגל - עכשיו יש לי את הדבר האמיתי. :-D

תודה לכולם על הברכות! :-)

פורסם

תהנה מהרכב.

אחד הדברים שאהבתי ברכב, הוא שאני מקבל בגינו לא מעט מבטים מהסביבה - אותם מבטים למעשה שהייתי מקבל כשהייתי צועד יד ביד ברחוב עם בחורה נאה במיוחד.. 8)

מגניב ועדיף על פני המבטים שמקבלים בעלי 500, המבטים האלה של "מעניין אם הוא שקע או תקע.....".

:wink:

(הכל בהומור, אני בכלל נוהג בקשיש מוביל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי העיצוב של המיני החדשה פחות מוצלח מזה של הקודם. הרחבת הגריל הקדמי וחתיכת הפלסטיק המיותרת שתקעו שם - הורסים את העיצוב ההרמוני.

מעבר לכך, מאוד מסכים לגבי האיכויות של המיני. ללא ספק היא נותנת תחושה של רכב יקר בהרבה. לי עדיין מפריע שרכב כזה לא מגיע עם הגה מצופה עור וכפתורים לשליטה מההגה ( אבל אני מניח שיהיה אפשר להוסיף אותם ידנית ). בכל מקרה תתחדש ( למרות שהיית צריך לקנות דאצ'יה :-P...)

פורסם
הa1 לא מצדיקה את המחיר שלה בשום מחיר ....

אוקי אז יש מנוע חזק לרכב מיני קטן.

מי שמאחורה סובל המושב קשה והראש נתקע בתקרה, זה משהו שאפשר לצפות מסופר מיני , אבל הפשטות שלה לא מראה שום תחושת יוקרה מושבי בד הכל בצבעים אפור / שחור .

מערכת שמע בסיסית והשיא זה המשענת יד העלובה.

בקיצור לדעתי הרכב הזה הוא בזבוז של כסף במחיר כזה למרות שזה אוודי אין שום סיבה לבזבז כל כך הרבה כסף , והגרסה המאובזרת במחיר שלה שווה לעלות רמה כבר...

תנהג על A1 מאובזרת שבוע, תחזור לקורולה ואז תדבר.

פות"ש- אני פחות מתחבר לפשטות של לוח השעונים והאינטריור , לדעתי לא ממש פרימיום. מצד שני הלוק החיצוני מעניין ואין ספק שהוא מושך מבטים. תהנה ותתחדש:)

פורסם (נערך)

תודה. שמע, גם אם האינטריור לא ברמה של האוטו שלך, הוא בפרוש מעל כל רכב אחר בקטגוריה, בין אם עממי או יוקרתי wannabe.

הייתי מתחלף עם תא הנוסעים שלך, אבל לא במחיר וויתור על הטכנולוגיה והאבזור, שהם חלק מתחושת הפרימיום.

מתוך סקרנות, איזה אבזור פרימיום יש ברכב שלך מלבד חיישן גובה לאורות, פנסי לד ותאורת אווירה? כי שאר האבזור שלך זמין גם במכוניות עממיות ולכן לא משדר פרימיום באופן משכנע. אילו פונקציות יש לך ב-MMI?

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם
חסרונות שמצאתי עד כה: הכניסה לרוורס קצת מעיקה כי יש צורך להפעיל כוח במידה לא סבירה לטעמי, מרקם החומרים עדיין לא ברמה של אאודי, מנוע ה-3 צלינדרים - עם כמה שהוא מרגיש כמו מוצר מהונדס לעילא - עדיין סובל מטרטור אינהרנטי מסוים בתחילת נסיעה (מזכיר דיזל) והמושבים היו יכולים להיות יותר מפנקים בגרסאת הבסיס. זהו לבנתיים.

הטרטור כשהמנוע קר קיים בכל המנועים החדשים והמוגדשים של ב.מ.וו

הבנתי שזה כתוצאה של ההזרקה הישירה(DI).

פורסם (נערך)

נהגתי בa1 וישבתי מאחורה , ומה אתה משווה לקורולה זה אפילו לא תחת אותה קטגוריה אבל תן לי סיבה אחת מוצדקת למה לשלם כל כך הרבה על סופר מיני עם אבזור מינימלי , אז קיבלתה רכב מיני חזק עם סמל של אוודי מלבד זה שום דבר ואין שום סיבה לשלם יותר מ100 אלף על הרכב .

ולשלם על אבזור תוספות כאלה לא תורמות בשום דבר , אז מצד אחד היא תיהיה יותר יוקרתית מצד שני אפשר לעלות סדרה .

עריכה אחרונה על ידי oran corolla
פורסם (נערך)
תודה. שמע, גם אם האינטריור לא ברמה של האוטו שלך, הוא בפרוש מעל כל רכב אחר בקטגוריה, בין אם עממי או יוקרתי wannabe.

הייתי מתחלף עם תא הנוסעים שלך, אבל לא במחיר וויתור על הטכנולוגיה והאבזור, שהם חלק מתחושת הפרימיום.

מתוך סקרנות, איזה אבזור פרימיום יש ברכב שלך מלבד חיישן גובה לאורות, פנסי לד ותאורת אווירה? כי שאר האבזור שלך זמין גם במכוניות עממיות ולכן לא משדר פרימיום באופן משכנע. אילו פונקציות יש לך ב-MMI?

קודם כל הרכב שלי שנת 2011, טכנולוגיה שהיום נראית בסיסית ברכבים פשוטים יותר הייתה אז נחשבת מתקדמת מאד לרכב כזה קטן.

בMMI יש לי אפשרות לשלוט על תאורת הרקע , להחליט אם אני רוצה בפתיחת הדלתות שכל החלונות יפתחו או רק הסאנרוף , כיוון מהירות מקסימלית לפני התראה , אקולייזר ועוד דברים שברחו לי מהראש. שוב, אני מסכים איתך , מבחינת טכנולוגיה אין ספק שהיום רכבים עממיים מאד מאד מגיעים עם אבזור דומה אבל הרכב 3 וחצי שנים על הכביש. אני מוצא את תחושת הפרימיום ברכב שלי בעיקר באיכות החומרים, בעיצוב הפנים המוקפד ובעיצוב החיצוני האגרסיבי - דברים שלא יהיו ברכבים עממיים גם עוד 5 שנים. יש לי את החיוך הקטן הזה כל בוקר כשאני יורד לאוטו , אני מגניב מבט לאחור בכל פעם שאני יוצא ממנו וזה מספיק לי .

אורן קורולה- אתה צודק אם אתה מדבר על הגרסה הבסיסית. הגרסה המאובזרת שונה בתכלית . בכל מקרה אני לא רוצה להרוס את השרשור היפה הזה כדי להגן על הA1, כל אחד והשקפת עולמו.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

מובן. כל הבחירות שלנו בחיים הן אוסף של פשרות ואילוצים. תחת זאת, אני חושב שהמיני היא אוסף פשרות ואילוצים עדיף על האאודי, גם אם איכות החומרים מעט יותר טובה. פרימיום, כמו שעופר השכיל לומר בראשית השרשור, צריך לבוא לידי ביטוי לא רק באיכות חומרים אלא גם בסגנון ייחודי, טכנולוגיה מתקדמת, אבזור חדשני והנאה מנהיגה.

אנחנו רק יכולים להסתכל קדימה אל עתיד ורוד מאי פעם עבור רכבי יוקרה קטנים; אני מאמין שהאיכות המזוקקת תשבור עוד ועוד שיאים כך שכניסה למיני או A1 בדורות הבאים תרגיש לגמרי כמו כניסה לסדרה 5 או A6 רק בקטן, על כל החשמל, הריפודים והפיצ'רים שאפשר לחשוב עליהם. אם היו שואלים אותי, הייתי מוכן לוותר על המושב האחורי לגמרי בשביל כורסאות כמו בסדרה 5 ותא מטען גדול יותר.. ;)

• תוכן חדש...