Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

עדכון: הוחלף מצבר במוסך יבואן טויוטה רלקס באשדוד, בהתחלה חשבתי על מוסך קטן אבל קיבלתי רגלים קרות מהחשש הנובע מהתעסקות עם הפריוס ה"מורכבת" במוסך קטן, התוצאה: מחיר של 978 ש"ח למצבר שנפ 40 אמפר עם 20 חודשי אחריות. לדעתכם נהגתי בחכמה ? האם זהו מחיר הוגן ? תרגישו חופשי לרדת עלי ולתת לי מידע כמה היה עולה לי אצל חשמלאי מן השורה.

החלק המעניין היה שהמצבר המקולקל היה המצבר המקורי ברכב, כלומר החזיק כמעט 8 שנים, ואוו, ממש שיא גינס. המכונאי שהתקין היה בהלם, זה מצבר מסוג 'gs battery', שמגיע עם הרכב והבנתי שהם לא משווקים בארץ, חבל!!!

זה המקום להדרכה למי שנתקע בלי טעינה עם פריוס: המצבר 12V נמצא בתא המטען, אבל לא צריך להגיע אליו כדי לטעון את הרכב עם כבלים. ניתן לטעון אותו על ידי חיבור הכבלים ללוחית ברזל יעודית שמקבלת את הפלוס ושנמצאת מתחת למכסה המנוע מצד ימין, ואת המינוס, ניתן כמובן לחבר לכל נקודה בגוף הרכב. (ממש עגמת נפש עד שגיליתי את זה, מקווה לחסוך את זה ממכם). למעשה, בשיטה הזאת, טעינת המצבר הופכת להיות לחוויה נחמדה מאוד, אזור נקי וסטרילי וממש נוחה לחיבור התופסן של הכבלים.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)
לדעתכם נהגתי בחכמה ? האם זהו מחיר הוגן ? תרגישו חופשי לרדת עלי ולתת לי מידע כמה היה עולה לי אצל חשמלאי מן השורה.

הדרך היעילה לענות מזוכיסט היא לא לגרום לו סבל כשהוא מבקש זאת.

וכל המידע שגילית (בדרך הקשה) לגבי טעינת מצבר לא כתוב בספרות הרכב?

https://www.youtube.com/watch?v=nxXL_g4ONrU

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם (נערך)

דרך היעילה לענות מזוכיסט היא

לא

לגרום לו סבל כשהוא מבקש זאת.

וכל המידע שגילית (בדרך הקשה) לגבי טעינת מצבר לא כתוב בספרות הרכב?

https://www.youtube.com/watch?v=nxXL_g4ONrU

אהבתי את התגובה, מזוכיסט או לא, הייתי שמח לשמוע האם ניתן למצוא את המצבר במחיר זול משמעותית, אם לא בשבילי אז בשביל הבאים בתור.

שלא תבין לא נכון, יכול מאוד להיות שהמחיר שקיבלתי הוא הוגן, אבל אני בדיעה שתמיד עדיף לדעת האמת גם אם יש מצב שהיא מבאסת.

ספר הרכב קבור איפה שהוא בבית, המטרה היא שהבא בתור שיתקע עם פריוס בלי טעינה, יקיש בגוגל 'טעינת מצבר לפריוס', יגיע לפוסט הזה ויחייך :-D

אגב, כשאני גיגלתי, היגעתי לבחור הזוי בפורום תפוז שיתאר כיצד הוא השתחל לתא המטען באקרובטיות,(כי תא המטען לא נפתח בפריוס כשאין חשמל), ובעזרת שני סטים של כבלים שהעביר דרך הדלתות הצליח להניע את הרכב, שמתי לי למטרה שאף אחד לא ייקח ממנו דוגמא ולמעשה בגלל זה פרסמתי כאן את ההדרכה.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

978 ש"ח למצבר 40 אמפר? קניתי לא מזמן, מצבר תוצרת גרמניה 70 אמפר או 65 ב 750 שקל עם אחריות ל שנתיים.

המחיר שקיבלת לא ברור לי. שיתקנו אותי אם אני טועה, ולא מדובר במצבר פריקה עמוקה על בסיס ג'ל.

http://www.4cars.co.il/MoreInfo.asp?IdPro=163 לדוגמה, מצבר רגיל עם אחריות 20 חודש.

ג'ובני

פורסם
מחיר עושק לכל הדעות

מי העושק ? טיוטה עושקים ? או שאולי שנפ עושקים? כי בינתיים מסתבר שעל אותו מצבר ספקים קטנים מבקשים מחיר של בין 800 ל 900 ש"ח. זה לא הרבה יותר זול. שים לב, זה מצבר במידות מיוחדות, קטנות מאוד שכנראה (לא בטוח) שרק שנפ משווקים כאן.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ספרינג לא מכיר את הרכב ואולי באמת המידות מיוחדות אני מהנייד אז לא אבדוק אותך, אבל המחיר נשמע מאוד גבוה ולו הייתי במקומך ורק שנפ מייבאים כזה מצבר הייתי שוקל הזמנה מחו"ל כי יש לי ניסיון מר עם מצברים שלהם.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תודה ג'ובני, דיברתי איתו, המצבר הזה לא מתאים לאוטו שלי, לא ברור למה, על המצבר המתאים הוא דורש 800 ש"ח.

טוב, קיבלתי תמונה, מסתבר שהפניה למוסך יבואן הסתכמה במחיר קצת יקר, אבל לא נורא. שילמתי 978 במקום 800.

ד"ש לחברי הכנופיה, אסף ורועי.

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)
עדכון: הוחלף מצבר במוסך יבואן טויוטה רלקס באשדוד, בהתחלה חשבתי על מוסך קטן אבל קיבלתי רגלים קרות מהחשש הנובע מהתעסקות עם הפריוס ה"מורכבת" במוסך קטן, התוצאה: מחיר של 978 ש"ח למצבר שנפ 40 אמפר עם 20 חודשי אחריות. לדעתכם נהגתי בחכמה ? האם זהו מחיר הוגן ? תרגישו חופשי לרדת עלי ולתת לי מידע כמה היה עולה לי אצל חשמלאי מן השורה.

החלק המעניין היה שהמצבר המקולקל היה המצבר המקורי ברכב, כלומר החזיק כמעט 8 שנים, ואוו, ממש שיא גינס. המכונאי שהתקין היה בהלם, זה מצבר מסוג 'gs battery', שמגיע עם הרכב והבנתי שהם לא משווקים בארץ, חבל!!!

זה המקום להדרכה למי שנתקע בלי טעינה עם פריוס: המצבר 12V נמצא בתא המטען, אבל לא צריך להגיע אליו כדי לטעון את הרכב עם כבלים. ניתן לטעון אותו על ידי חיבור הכבלים ללוחית ברזל יעודית שמקבלת את הפלוס ושנמצאת מתחת למכסה המנוע מצד ימין, ואת המינוס, ניתן כמובן לחבר לכל נקודה בגוף הרכב. (ממש עגמת נפש עד שגיליתי את זה, מקווה לחסוך את זה ממכם). למעשה, בשיטה הזאת, טעינת המצבר הופכת להיות לחוויה נחמדה מאוד, אזור נקי וסטרילי וממש נוחה לחיבור התופסן של הכבלים.

1. המחיר יקר למצבר באיכות יירודה תוצרת שנפ.

2. ברכבך מומלץ להתקין מצבר שווה ערך למצבר המקורי ולא סתם מצבר. המצבר המקורי ברכבך הוא מסוג AGM לכן המצבר החזיק 8 שנים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
מדובר על המצבר הרגיל של הפריוס, אפשר להחליף אצל כל חשמלאי רכב

אם לא יודעים לא כותבים שטויות.

זה לא מצבר 'רגיל'.

איזה כייף לי :)

פורסם
ספרינג לא מכיר את הרכב ואולי באמת המידות מיוחדות אני מהנייד אז לא אבדוק אותך, אבל המחיר נשמע מאוד גבוה ולו הייתי במקומך ורק שנפ מייבאים כזה מצבר הייתי שוקל הזמנה מחו"ל כי יש לי ניסיון מר עם מצברים שלהם.

לא ידעתי ששווה ליבא מצבר מחו"ל, על פניו משקל המצבר אמור לייקר את מחיר המשלוח עד כדי שלא יהיה כדאי, בכל אופן לא היה רלוונטי לגביי, כי הייתי בלי טעינה וצריך פיתרון מיידי..

אם כבר לייבא אז כדאי לבדוק את חברת 'gs battery' זה המצבר שהיה לי וכפי שציינתי, החזיק באופן מופלא כמעט 8 שנים.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...