Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שמצתים יכולים להתפוצץ - אם כבר אז להתלקח. מה שכן לגמרי יכול להתפוצץ, וכבר היו מקרים כאלה בעבר, זה פחיות של משקאות תוססים ואריזות לחץ של תרסיסים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסו לשים מדחום בשמש ותבדקו אחרי כעשר דקות - רבע שעה על איזה טמפרטורה מראה המד חום, ואז תבינו למה כל פעם שמוסרים תחזית מדברים על טמפרטורה בצל.

ברכב בנוסף יש גם את אפקט החממה.

פורסם

80 מעלות נשמע לי קצת מוגזם, אבל אולי 50 או 60 מעלות ביום ממש ממש חם זה הגיוני.

בבדיקה שעשינו לפני כמה שנים הגענו ביום חם של סוף אוגוסט ל-46 מעלות בשיא:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/823/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9B%D7%94%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%9D-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%94%D7%99%D7%A8?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצתים מתפוצצים, אני יודע ממקור ראשון.

=========

"רכב שעומד בשמש מתחמם מהר מאוד גם אם הטמפרטורה החיצונית לא גבוהה, על אחת כמה וכמה בקיץ הישראלי הלוהט. במכונית שחלונותיה פתוחים, כאשר הטמפרטורה החיצונית ההתחלתית 26 מעלות, עולה הטמפרטורה הפנימית ב-11 מעלות בתוך עשר דקות ומגיעה מהר מאוד לרמה קטלנית. תוך פחות משעה תגיע הטמפרטורה ל-49 מעלות ויותר. כאשר הטמפרטורה החיצונית 37-35 מעלות מגיעה הטמפרטורה בתוך הרכב ל-50 עד 67 מעלות בתוך עשרים דקות."

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/490/718.html

The first one to get angry loses

פורסם
שמעתי גם לאחרונה שמצתים(של סיגריות) מתפוצצים ברכב מהחום,גם להזהר מזה!

כבר התפוצצו לי יותר מ10 ברכב.

לא מדובר בפיצוץ הוליוודי מלווה בלהבות, סה"כ החתיכות פלסטיק מתפזרות ברכב. אין פה ממה להיזהר חוץ מהאפשרות להיתקע ללא מצת.

פורסם

עד כמה לדעתכם, כיסוי רכב יכול לעזור בנושא הזה (הורדת טמפ' פנימית של הרכב)?

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
אתמול בסוף מהדורת הדשות אמר דני רופ שהטמפרטורת בתוך הרכב ביום שרבי היא בן 80-90 מעלות.

ומה שמופיע לנו על הצג הדיגטלי הוא לא נכון "כי הוא מודד גם את האספלט".

אני בספק שזה מגיע ל-80-90 אבל לא צריך מד טמפרטורה כדי לדעת שהרכב מתחמם מאוד.

לגבי הצג הדיגיטלי הוא מראה טמפ' ambient כלומר טמפ' של הסביבה החיצונית. בד"כ החיישן ממוקם מאחורי הפגוש הקדמי ולא בתוך הרכב.

hmm_ats_2004.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הטמפרטורה בסאונה יבשה היא באיזור ה-100 מעלות. ההרגשה שלי בכניסה לרכב ביום חם היא שיותר חם מסאונה.

(אחרי שאמרתי את זה, יכול להיות שאני טועה והחום נובע מהלחות הגבוהה יותר ברכב)

פורסם
אתמול בסוף מהדורת הדשות אמר דני רופ שהטמפרטורת בתוך הרכב ביום שרבי היא בן 80-90 מעלות.

ומה שמופיע לנו על הצג הדיגטלי הוא לא נכון "כי הוא מודד גם את האספלט".

מי יכול לשפוך לנו אור על העיניין הזה? וכיצד נפחית את החום ברכב?

ברכבים מודרנים הטמפ' החיצונית אשר נמדדת על ידי חיישן הטמפ' עוברת עיבוד על-ידי מחשב הרכב ועל סמך מידע נוסף כגון: מהירות הנסיעה וטמפ' המנוע וגם מידע אימפרי שהייצרן אסף מחשב הרכב מעבד את כול המידע ולכן הוא מאפשר להציג טמפ' יחסית מאוד מדוייקת של הטמפ' החיצונית בסביבת הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
כבר התפוצצו לי יותר מ10 ברכב.

לא מדובר בפיצוץ הוליוודי מלווה בלהבות, סה"כ החתיכות פלסטיק מתפזרות ברכב. אין פה ממה להיזהר חוץ מהאפשרות להיתקע ללא מצת.

כשהייתי מעשן, כל פעם הייתי מריח גז ברכב, ולא הבנתי ממה זה (אין לי מערכת גפ"מ ברכב).

ואז הייתי מוצא מצית ריק, שהיה מלא לפני כמה ימים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ברכבים מודרנים הטמפ' החיצונית אשר נמדדת על ידי חיישן הטמפ' עוברת עיבוד על-ידי מחשב הרכב ועל סמך מידע נוסף כגון: מהירות הנסיעה וטמפ' המנוע וגם מידע אימפרי שהייצרן אסף מחשב הרכב מעבד את כול המידע ולכן הוא מאפשר להציג טמפ' יחסית מאוד מדוייקת של הטמפ' החיצונית בסביבת הרכב.

זה נכון, בניסאן למשל החיישן של הטמפ שמנצא בחזית הרכב ומושפע מאוד מטמפ' תא המנוע בזמ חנייה לאחר נסיעה למשל עובר "סינון" נתונים ותיקון ערכים שמתחשבים במדידות זמן נסיעה וכולי ועדיין הטמפ המוצגת כל הזמן מזייפת ובכלל לא מציאותית לעומת רנו למשל ששם החישן פשוט מראה טמפרטורה אמיתית לגמרי.

פורסם

יש לאזעקת ביפר חיישן טמפרטורה פנימי,בימים נורמלים של קיץ הוא מצביע על כ60 מעלות,בימים חמים 80 ומעלה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שמעתי גם לאחרונה שמצתים(של סיגריות) מתפוצצים ברכב מהחום,גם להזהר מזה!

קרה פעם שמצית התפוצצה לי ברכב. הייתי באמצע שנת צהריים ושמעתי את האזעקה של הרכב, הסתכלתי מהחלון ולא ראיתי אף אחד. בערב שפתחתי את האוטו ראיתי את המצית בחלקים.

• תוכן חדש...