Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק מראה את האבסורד במדינה הזאת...

סלבס??? נו בחייאת, כל זמר מעפן שמוציא שיר במזרחית שלא קשור לכלום מרוויח מספיק כסף כדי לרכוש X5, כשל-200 אלף איש אין מה לאכול במקרר...

הכל עובד הפוך!!:?:x

פורסם

סלבס??? נו בחייאת, כל זמר מעפן שמוציא שיר במזרחית שלא קשור לכלום מרוויח מספיק כסף כדי לרכוש X5, כשל-200 אלף איש אין מה לאכול במקרר...

למה אתה חושב בצורה כזאת ?

כול אחד גם אם הוא עבוד בזבל שיהיה לו לבריאות כול הכבוד לו שהוא יודע לעשות את הכסף

ולא לגנוב אותו

בכול מקרה שחר גנבת לי את המילים מהפה...

מירי בהודנה ?

SLK ?

חלום

חלום

שניהם ביחד ?

די אני כבר לא עומד בזה...

פורסם
יאללה לבוהדנה יש SLK איזה שילוב של מכונית +אישה חלומית

ידידי היקר...קח את בוהדנה ותן לי את המרצדס.

חוץ משני בלונים שניראים כמו פנסים של סיטרואן דה שבו אין לה שום דבר.:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
ידידי היקר...קח את בוהדנה ותן לי את המרצדס.

חוץ משני בלונים שניראים כמו פנסים של סיטרואן דה שבו אין לה שום דבר.:wink:

עד כמה שזכור לי פנסים של 2cv קטנים כאלו מידה b80 חחח

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני מריח צרות עין....

פורסם
אני מריח צרות עין....

לא, ממש לא לירן.

שיהיה לכולם לבריאות...

אל תיכנסו לפרטים ואל תחפשו צרות עיין אצלי- זוהי דעתי!!!!

אני חושב שיש כאלה שפשוט לא מגיע להם והם הופכים לסלבס בעזרת מרמה וגימיקים!

פורסם

אני עם בימר. יש כמות אדירה של הרכבים מוכשרים להדהים בארץ שאף אחד לא טורח אפילו להשתין לכיוונם. למה? כי הם לא נראים מתאימים להתפרסם, כי הם לא מכירים אישית אף אחד מהמנהלים של הד ארצי או הליקון, וכי זה לא מה שהולך כרגע.

ומה שהולך כרגע זו זוועה מוסיקלית (להוציא כמה שירי ראפ דיי טובים). בעיקר כי לישראלים אין ולו טיפת סטנדרטים בכל הנוגע למקצוענות ורמה מוסיקלית, ויצא לי להווכך לזה כשניגנתי גיטרה בהקלטות של איזה זמר מזרחית.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לישראלים אין ולו טיפת סטנדרטים בכל הנוגע למקצוענות ורמה מוסיקלית, ויצא לי להווכך לזה כשניגנתי גיטרה בהקלטות של איזה זמר מזרחית.

עשה לי טובה. אל תשליך מרמת ההפקות בזמר המזרחי על כל תעשיית המוזיקה.

בכל זאת מדובר בתחום שרק בשנים האחרונות משתקם מעשרים שנה של אורגן קאסיו 2.5 אוקטבות כליווי מרכזי...

פורסם

אישפוז, כשאני אומר את זה, אני מדבר על רוב האומנים היותר מפורסמים כיום, להוציא כמה שדווקא כן יודעים מה הם עושים (ואת זה שומעים).

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אישפוז, כשאני אומר את זה, אני מדבר על רוב האומנים היותר מפורסמים כיום, להוציא כמה שדווקא כן יודעים מה הם עושים (ואת זה שומעים).

אני מבקש לא להכליל

יש לנו בארץ כמה פנינות מוזיקליות שלא מחווירות מול תוצרת חוץ בכלל (כגון רוקפור, איזבו, שי נובלמן ועוד...)

• תוכן חדש...