Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מקרה תיאורטי. מתקשר אליך לקוח ואומר שהמחשב לא נדלק. אתה מגיע אליו שמח וטוב לב עם ספק כח ומגלה שזו לא הבעיה. אתה לוקח אליך את המחשב הביתה ומנסה לגלות מה התקלה. איך אתה מזהה מה התקלה ? נניח שהתקלה היא בלוח אם. בהנחה שיש לך לוח אם במלאי שמתאים ללוח האם שקיים אצלו אז אתה מתקשר אליו ואומר לו שהלוח אם לא תקין ושהעלות של החלק היא 250 ש"ח (לוח הכי בסיסי) והעבודה עוד 250-300 (וזה במקרה שאתה סטז'ר מתלמד שעובד בחינם) וכבר הגענו ל-550 ש"ח כשמחשב חדש עולה בדיוק כפול וגם יהיה יותר חזק ומהיר מהמחשב בן ה-3 של הלקוח שבדיוק הרגע יצא מאחריות.

ומה אם הלקוח מגלה אחרי שאיבחנת לו את התקלה שהמחשב באחריות ? כמה אתה לוקח על דבר כזה ?

תקלה כזו היא תקלה קלה לאבחון בעיקר אם אתה בעל ניסיון.

ומה אם זה לא לוח אם ? כמה חלקים אתה צריך להחזיק במלאי בשביל לכסות את רוב המקרים ?

אתה צריך חדר בבית למטרה הזו ואתה צריך רכב בשביל לסחוב מחשבים הלוך ושוב.

מה עם תקלה כמו זכרון RAM לא תקין שמדי פעם נותן לך חלונות כחולים או מרסט את המחשב ? איך אתה מתמחר את זמן העבודה שלך ? גם ב-30 שקל לשעה אתה עלול להגיע להרבה שעות עבודה ברמה כזו שהמחשב לא יהיה שווה את עלות התיקון.

נניח שנפל עליך גיימר עם שני כרטיסי מסך במחשב והדרייבר המעודכן של NVIDIA לא בדיוק נותן את הביצועים שהוא אמור לקבל. איך אתה ניגש לתקלה כזו ? כמה שעות תצטרך לחפור בפורומים (אולי באנגלית) בשביל למצוא פתרון לתקלה בהנחה וקיים ? ומה אם זה קורה במשחק אחד ולא קורה באחר ?

ישנן כל כך הרבה סיטואציות שאתה עלול ליפול עליהן ושדורשות כל כך הרבה ניסיון וידע מקדים בשביל לדעת איך לצאת מהן שכמות השעות שתצטרך להשקיע פשוט לא שווה את הכסף שתקבל. הלקוחות חופרים והתשלום החד פעמי שקיבלת עבור פרמוט מחשב הופך לייעוץ טלפוני מתמשך עד לפרומט הבא ולך אין ברירה אלא להיות סבלני מכיוון שאתה רוצה לקוחות חוזרים.

אם אחרי כל זה לא נרתעת או שסתם אתה רוצה להרחיב את הידע בתחום אני ממליץ על פורומים 20 ו- 71 בתפוז (תמיכה טכנית, רשתות ופס רחב), תלמד המון מהקריאה שם.

פרסום עושים בפייסבוק, בגוגל, ובעיקר מפה לאוזן.

עריכה: מדוע נוסף לינק להודעה ?

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמיר לגבי התקלות אל תדאג, יש לי מחשבים חלופיים וחלקים חלופיים , על החלפת לוח אם אקח 150-200 על עבודה.

לרוב התקלות יש פתרון בגוגל ,זה לא מדי מסובך לפתור.

ייתכן מאוד שבתור טכנאי צעיר אני אפול על תקלה שלא אצליח לפתור, אם כן אפנה לטכנאי אחר ואפסיד כסף, זה שכר לימוד על הצד הטוב של המילה.

לגבי רכישת חדש ב 1000 כבר התייחסתי בהודעות הקודמות.

הרבה רשמו פה על הקשיים ואתה צודק, יכול להיות שארד מכל הסיפור ואעבוד מפה לאוזן (למשל לקוח בשבוע), ואולי אפנה באמת להדרכה של מבוגרים כי יש לי ניסיון בזה.

תודה רבה לכולכם על הייעוץ ממקור ראשון, אני הסקתי מסקנות להמשך.

Miata ND2

פורסם (נערך)
אוקיי , יצא לי בעבר להדריך תמורת תשלום גבוה, אפשר לנסות באמת.

איך לעשות פרסום שיגיע לשוק של המבוגרים אם ככה?

אני חושב שלקהל הזה מגיעים בשיטות הישנות, פליירים בתיבת דואר, פרסום בעיתונות מקומית, פרסום במתנ"סים באזור שיש בהם פעילות לאנשים בגיל הזה, קאנטרי וחבר מביא חבר.

שים גם תמונה שלך מחייך ותשתדל לנסח בלשון ידידודית. אנשים לא אוהבים להכניס זרים הביתה והמיוחד אנשים מבוגרים.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

סליחה שאני מתעלק..

זרקו פה על "טכנאי סלולר",מישהו יודע מה המשכורות בחברות הגדולות כשכיר?(סלקום ,אורנג, פלאפון ,סלדרון,קבוצת חי)

עוד שאלה שמטרידה אותי לאן עולם הסלולר הולך בעוד 2-4 שנים? מבחינת טכנולוגית,פיצ'רים וכו'..(סורק טביעות אצבע ודופק לב לא כ"כ שמישים כמו שחשבו)

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם
סליחה שאני מתעלק..

זרקו פה על "טכנאי סלולר",מישהו יודע מה המשכורות בחברות הגדולות כשכיר?(סלקום ,אורנג, פלאפון ,סלדרון,קבוצת חי)

סביב ה5 ומשהו אש"ח, אולי יותר, אולי פחות, אולי תוכל להתקדם לתפקיד אחר בחברה משם

עוד שאלה שמטרידה אותי לאן עולם הסלולר הולך בעוד 2-4 שנים? מבחינת טכנולוגית,פיצ'רים וכו'..(סורק טביעות אצבע ודופק לב לא כ"כ שמישים כמו שחשבו)

לא ברור. התקדמות הטכנולוגיה די נעצרה בשנת 2013, אפילו סוף 2012, כשיצא גלקסי נוט 2, ואף מכשיר לא חידש כל כך מאז, חוץ מפיצ'ר תוכנתי כזה או אחר, עוד תכונה חסרת תועלת, או מספר יותר גבוה במפרט. אפל הפסיקו לחדש מאז האייפד הראשון, ומכירות של סמסונג נמצאים בירידה מאז השקת גלקסי S5.

גם בשאר התחומים, שעונים חכמים, גוגל גלאס, טלוויזיות 3D ו4K לא ממש תפסו, וליצרנים אין כל כך מושג מה לעשות הלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טכנאי סלולר זה התחלה נחמדה.

משם יש כמה דרכים להתקדם.

בן דוד שלי התקדם לניהול מעבדה, חצי מצוות ה-QA שעובד איתי מקורו בטכנאי סלולר (חלקם מסלקום/אורנג' וחלקם מיבואנים כמו רונלייט וכו').

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא חושב שזה יתפוס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי לאחרונה את הסירטון הזה שמציג את העתיד של סמסונג.

מסך -ארנק.שנפתח לטאבלט!מדהים!

(תיראו מדקה 2:50)
פורסם

הסרטון הוא מ2013, ועדיין לא רואים את הדברים האלה בשוק, אולי רק בצורת סרטונים.

עדיין, דבר חסר תכלית, בדיוק כמו מערכת מולטימדיה באוטו - זה נחמד והכל, אבל אחרי יומיים נמאס לך ממנו.

פורסם
טכנאי סלולר זה התחלה נחמדה.

משם יש כמה דרכים להתקדם.

בן דוד שלי התקדם לניהול מעבדה, חצי מצוות ה-QA שעובד איתי מקורו בטכנאי סלולר (חלקם מסלקום/אורנג' וחלקם מיבואנים כמו רונלייט וכו').

מה הקשר בין בודק תוכנה לטכנאי סלולר?! שמיים וארץ..

פורסם

QA זה לא בהכרח בודק תוכנה.

זה בקרת איכות באופן כללי

פורסם
מה הקשר בין בודק תוכנה לטכנאי סלולר?! שמיים וארץ..

יש משרות שבהן אם היית טכנאי סלולר לפני ה"נחיתה" לתפקיד היא קלילה, והמעסיק חוסך איזה חודשיים או שלושה של הכשרה בשבילך.

מה שכמובן גורם לו להעדיף טכנאי סלולר בעברו על פני 20 מועמדים אחרים.

אגב נכון שהממזר צודק, אבל במקרה הזה ה-QA הם באמת בודקי תוכנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...