Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על לשפר במתינות את הרכב,

שיהיה לי קצת יותר מומנט, קצת יותר כוח, קצת יותר ספורטיביות..

הרכב שנת 2002.

השאלה היא האם יש פוטנציאל לרכב הזה בכלל והאם שווה להכנס לזה?

אני לא מדבר על לשפר ב50 אלף שקל עכשיו, אלא לשפר דבר פה דבר שם, צעד אחרי צעד, וגם לא לעבור את איזור ה10K כי זה לא שווה כ"כ כשהרכב עלה לי 8.5 חחח

המנוע הוא 1600 עם 16 שסתומים, 110 כ"ס

ועוד שאלה קטנה.. נושא השיפורים הוא חלום ילדות שלי, רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד את זה, להכיר את זה מקרוב, בתקווה לעבוד בזה יום אחד/לפתוח חנות סטייל פיטסטופ וכו'..

אין לי ידע במכונאות ואין לי כלום, תגידו לי פשוט מאיפה להתחיל

תודה רבה

פורסם

תתחיל מלקרוא והרבה, יש דיי הרבה חומר על הרכב ועל המנוע הספציפי (nfu).

לפני שאתה רץ ''לשפר'' ולהתקין פילטרים פתוחים ואגזוזים קודם תבדוק איך אתה משקם את הרכב, לפעמים זה השיפור הכי טוב!

הרכב שנת 2002 אני יכול להבטיח לך שישנם מכלולים ולא מעט מהם (כגון גומיות בפרונט) שלא תזיק להם החלפה ורענון.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תתחיל מלקרוא והרבה, יש דיי הרבה חומר על הרכב ועל המנוע הספציפי (nfu).

לפני שאתה רץ ''לשפר'' ולהתקין פילטרים פתוחים ואגזוזים קודם תבדוק איך אתה משקם את הרכב, לפעמים זה השיפור הכי טוב!

הרכב שנת 2002 אני יכול להבטיח לך שישנם מכלולים ולא מעט מהם (כגון גומיות בפרונט) שלא תזיק להם החלפה ורענון.

תודה רבה על התגובה, עשיתי לה כבר ישור קו, הרכב במצב תקין חוץ מהממיר באגזוז שצריך להחליף ועושה לי ריח חזק של דלק =\

השאלה אם יש פוטנציאל, אני לא מצפה להגיע ל200 כ"ס, אני רק מדבר על יותר מומנט, קצת יותר ספורטיביות, בהילוכים גבוהים הוא מטפס בקמ"ש יפה (הכל יחסית ליונדאי גטס שנהגתי בה כמעט 3 שנים, אני בטוח שגם באיזור הקמ"שים הגבוהים יכול להיות הרבה יותר טוב)

בכל מקרה אקח לתשומת ליבי, נראה אם יש עוד דברים להחליף ולחדש בשביל שהרכב יהיה במצב ספץ.

פורסם

אני עם אותו מנוע כמו שלך ברכב כבד יותר ובהחלט יש לו ביצועים יפים!

לא חסר הכל עניין של ממה להתחיל והיכן לסיים!

סעפת + צנרת פליטה משודרגים, פורטינג (החלקת מעברים)לראש מנוע, עריכת הניהול של המנוע "צ'יפ", קאמשפטים חמים ועוד ועוד.

במקומך הייתי הולך למקום שמתעסק בזה או אדם ומבקש הצעת מחיר בסכום שיש לך, לראות מה נכנס בתקציב בכלל.

יש בלוח מכירה של הפורום אחת למכירה מעט משופרת, אולי תדבר עם הבעלים ותראה מה ניתן לעשות ומה העלויות.

יש בחור בשם ירון שלפני הרבה שנים זכור לי בנה אחת עם מצערות והיו שמועות שנסעה ממש יפה, כמה שזכור לי הוא גם מסתובב פה ושם בפורום, שווה לשוחח איתו על האפשרויות והמחירים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שיפורים :

סעפת פליטה + omex 600 + קאפשאפטים + קפיצי\מרימי שסתומים משודרגים\סולידיים.

160 כ"ס.

אמינות :

בוכנות + טלטלים + קיט bearings של ACL

9300 סל"ד :twisted:

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא חושב שכל הרשימה המכובדת שנתנו מעל נכנסת ב-10k שקלים ואני לא בטוח שפותח השרשור מעוניין להפוך את הרכב לוויברטור על גלגלים כי זה פחות או יותר מה שיקבל מקאמשפטים חמים.

לא בושה להודות שבתקציב הנתון לא יהיה פשוט לתת שיפור שישיג את מטרות פותח השרשור מעבר לאספקטים פסיכולוגיים תוך שמירה על האמינות וללא פגיעה בנוחות היומיומית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תודה רבה על התגובה, עשיתי לה כבר ישור קו, הרכב במצב תקין חוץ מהממיר באגזוז שצריך להחליף ועושה לי ריח חזק של דלק =\

אני מהמר שריח הדלק נובע ממשאבת דלק תקולה, תרים את המושב האחורי ותבדוק.

פורסם
אני עם אותו מנוע כמו שלך ברכב כבד יותר ובהחלט יש לו ביצועים יפים!

לא חסר הכל עניין של ממה להתחיל והיכן לסיים!

סעפת + צנרת פליטה משודרגים, פורטינג (החלקת מעברים)לראש מנוע, עריכת הניהול של המנוע "צ'יפ", קאמשפטים חמים ועוד ועוד.

במקומך הייתי הולך למקום שמתעסק בזה או אדם ומבקש הצעת מחיר בסכום שיש לך, לראות מה נכנס בתקציב בכלל.

יש בלוח מכירה של הפורום אחת למכירה מעט משופרת, אולי תדבר עם הבעלים ותראה מה ניתן לעשות ומה העלויות.

יש בחור בשם ירון שלפני הרבה שנים זכור לי בנה אחת עם מצערות והיו שמועות שנסעה ממש יפה, כמה שזכור לי הוא גם מסתובב פה ושם בפורום, שווה לשוחח איתו על האפשרויות והמחירים.

שיפורים :

סעפת פליטה + omex 600 + קאפשאפטים + קפיצי\מרימי שסתומים משודרגים\סולידיים.

160 כ"ס.

אמינות :

בוכנות + טלטלים + קיט bearings של ACL

9300 סל"ד :twisted:

לא חושב שכל הרשימה המכובדת שנתנו מעל נכנסת ב-10k שקלים ואני לא בטוח שפותח השרשור מעוניין להפוך את הרכב לוויברטור על גלגלים כי זה פחות או יותר מה שיקבל מקאמשפטים חמים.

לא בושה להודות שבתקציב הנתון לא יהיה פשוט לתת שיפור שישיג את מטרות פותח השרשור מעבר לאספקטים פסיכולוגיים תוך שמירה על האמינות וללא פגיעה בנוחות היומיומית.

אני מהמר שריח הדלק נובע ממשאבת דלק תקולה, תרים את המושב האחורי ותבדוק.

תודה רבה לכולם,

אני יותר התכוונתי לשאול אם זה שהאוטו סוף שנת 2001 לא יהווה בעיה בשיפורים מתונים מבחינת אמינות..

ולגבי הריח של הדלק - משאבת דלק מזרקים וכו' חדשים, היה צינור קטן קרוע שסידרו לי וזה העלים הרבה מהריח, אבל המכונאי אמר שהממיר הקטליטי שלי פגום ושזה גם אחראי על ריח דלק חזק

פורסם

קודם שיהיה לך כסף לשפר ותחליט על ה''שיפור'' שתלך עליו ואז תחשוב על הבלאי. יש שיפורים שלא קשורים בצורה ישירה לבלאי המנוע כמו צנרת פליטה וכו'.

בנתיים אתה פותח שרשור בכל פורום על לשפר מבחוץ, לשפר מבפנים, לשפר בכל מקום. קשה לי להאמין שאתה רוטשילד בשביל כל השיפורים האלה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם אתה עומד לפני החלפת ממיר זו יכולה להיות הזדמנות להיפטר מהסעפת המקורית ולהחליף לסעפת פליטה משודרגת שתעלה את ההספק.

הסעפות שאני מכיר לא כוללות ממיר, אבל אפשר להתאים ממיר בהמשך מערכת הפליטה.

system_x - המצערות לא הורכבו בסוף (היו חלקים, אבל לא מצאתי פתרון טוב לניהול).

פורסם
קודם שיהיה לך כסף לשפר ותחליט על ה''שיפור'' שתלך עליו ואז תחשוב על הבלאי. יש שיפורים שלא קשורים בצורה ישירה לבלאי המנוע כמו צנרת פליטה וכו'.

בנתיים אתה פותח שרשור בכל פורום על לשפר מבחוץ, לשפר מבפנים, לשפר בכל מקום. קשה לי להאמין שאתה רוטשילד בשביל כל השיפורים האלה.

שיפרתי בחוץ כל מה שרציתי כמעט, העניין של פורום זה לשאול ולצבור ידע, אם אתה מתעצבן עלי או משהו כזה זו זכותך, אבל גם זכותי לשאול..

אם אתה עומד לפני החלפת ממיר זו יכולה להיות הזדמנות להיפטר מהסעפת המקורית ולהחליף לסעפת פליטה משודרגת שתעלה את ההספק.

הסעפות שאני מכיר לא כוללות ממיר, אבל אפשר להתאים ממיר בהמשך מערכת הפליטה.

system_x - המצערות לא הורכבו בסוף (היו חלקים, אבל לא מצאתי פתרון טוב לניהול).

תודה על התגובה, כמה עולה דבר כזה?

פורסם

אין לי מושג, עבר הרבה זמן מאז שהייתה לי XS - אבל בהחלט נכנס לך בתקציב (ואני מנחש שישאר הרבה עודף).

• תוכן חדש...