Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנסר 2005 היא אצלי 3 חודשים האוטו נוסע מצויין נסעתי איתו גם למרחקים אבל בנסיעה וגם בעמידה כשהרכב מונע נדלקות ביחד 2 נורות האמברקס ונורית של המצבר והטורים עולים טיפה והאור בפנסים ובסקלה נהייה יותר חזק. ולאחר כמה שניות נכבות ושוב נדלקות ועוד הפעם נכבות וככה כל הזמן...

פורסם
יש לי לנסר 2005 היא אצלי 3 חודשים האוטו נוסע מצויין נסעתי איתו גם למרחקים אבל בנסיעה וגם בעמידה כשהרכב מונע נדלקות ביחד 2 נורות האמברקס ונורית של המצבר והטורים עולים טיפה והאור בפנסים ובסקלה נהייה יותר חזק. ולאחר כמה שניות נכבות ושוב נדלקות ועוד הפעם נכבות וככה כל הזמן...

מנסיון שלי עם בעיה דומה ממש ברכב זהה לחלוטין ,זהו היה האלטרנטור ששיגע את המערכת חשמל.. יותר נכון הווסת של האלטרנטור דפוק

גש לחשמלאי ,או שאתה בעצמך תבדוק עם רב מודד ,תוך כדי שהרכב מונע ותראה אם כמות הטעינה משחקת ומשתנה

פורסם (נערך)

אכן אלטרנטור, גש למוסך בזהירות, אפילו על גרר.

הרכב יכול לעצור באמצע נסיעה במצב הזה וההגה יפסיק לעבוד.

עריכה: מחיר אלטרנטור חדש בסביבות 800 כולל התקנה.

שיפוץ אלטרנטור קיים + הטענת מצבר יעלה לך 500.

מניסיון שלי על פולו 2003.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

זה ככה כבר הרבה זמן והאוטו נוסע מצויין לא נגמר המצבר והאוטו נוסע מצויין יכול להיות שזה משהוא אחר ולא אלטרנטור?

פורסם

הייתי אצל חשמלאי הוא בדק והכול הייה בסדר יש טעינה מצויינת ועמד בבדיקת מאמץ אבל זה עדיין לא פתר לי את הבעייה של הנורות

• תוכן חדש...