Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את חוות דעתכם ומהידע המקצועי שלכם לגבי מס' רכבים ספציפיים שמצאתי והכדאיות לרכוש אותם

1. פיג'ו 206 Xline אוט' 1.4 שנתון: 2004 ק''מ: 58000 . יד ראשונה

2. שברולט אבאו 2007 ק''מ :110000 יד ראשונה 5 דלתות

3. שברולט אבאו 2008 ק''מ :94000 יד שנייה 4 דלתות

4. פיאט פונטו גרנדה 2007 ק''מ : 113000 יד רביעית

אשמח אם תוכלו להעזור עם בעד ונגד בכל אחת מהמכוניות ביחס לנתונים וממה צריך להיזהר .

תודה והמשך יום נעים .[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

הק"מ של הפיג'ו על גבול המחשיד, לכן חובה לבדוק היסטוריית טיפולים (אם יש כזו, אם אין צריך לחשוד).

השאלה היא מה אתה צריךל מהרכב? כמה ק"מ אתה נוסע בשנה? האם גיר רגיל בא בחשבון?.

בתקציב הזה מצב המכונית לא פחות חשוב מהכישורים שלה.

פורסם

הפיג'ו לפי הבעלים טופלה רק במוסך מורשה עם היסטוריה מלאה

בעקרון אני אצטרך רכב שהשימוש העיקרי יהיה לנסיעה לעבודה באזור ה 50 ק''מ לכיוון משולב בעליות של חיפה (הירידות פחות בעייה):)

ונסיעות יותר ארוכות מדי פעם

פורסם

כדאי לבדוק את היסטוריית הטיפולים של הפג'ו.

יש אנשים שחושבים שאם הרכב לא נוסע הרבה אז הוא לא צריך טיפול ומטפלים לפי הק"מ (פעם בשנתיים-שלוש במקרה הזה) ולא כל שנה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חוץ מהפז'ו, האבאו זה זבל מוטורי, לגרנדה פונטו נתונים לא משהו בכלל, רכב בן 8 כמעט יד 4, אמנם זה לא גבוה, אבל אתה תהיה יד 5, זה לא מעט וזה יקשה על מכירה עתידית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לבדוק את הפג'ו מכיוון שהק"מ נראה לא הגיוני בעליל. במידה והרכב אכן עם ק"מ אמיתי, ויש טיפולים והרכב במצב טוב...לחטוף.

שברולט אבאו לא להתקרב, מניסיון...עזוב אותך שטויות. תעשה חיפוש קטן בפורום ותראה בדיוק למה.

גרנדה פונטו רכב חסכוני, נוח, אמין ובטיחותי. כדאי מאוד גם אם הוא יד רביעית. כמובן לעשות בדיקה ולבדוק היסטוריית טיפולים.

אישית מבין כולן במידה והם במצב טוב עם טיפולים, הייתי קונה את הפונטו. יש לי ניסיון עם פונטו והרכב עשה לי רק טוב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מה אתם יכולים להגיד לי על

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]פולקסווגן פולו[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]תת דגם:[/TD]

[TD]Comfortline אוט' 1.4 - 75 כ"ס

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

86,000 ק''מ

פורסם

ק"מ נמוך הוא לא ערובה לאמינות. היתה לי לפני כמה שנים פולו שקניתי מאיזה זקן אחד, שנסע בקושי 5000-6000 ק"מ בשנה, הוא היה יד ראשונה, מהקמצנים האלה שכואב להם להיפרד מהרכב (הוא תדלק ב 100 שקל ורצה שאני יוסיף לו על זה במחיר, נישבע לך!).

קניתי את הרכב ב 31K. הרכב יד ראשונה, 11 שנים על הכביש ונסע 60000 ק"מ. הוצאתי עליו בערך 10K רק על תיקונים תוך שנה וחצי!!! ולמה? כי הרכב לא זז, חלקים מחלידים, דברים מתקלקלים, ומה שהכי קובע זו צורת התחזוקה אם הבנאדם באמת מטפל כמו שצריך או לא.

קח זאת לתשומת ליבך.

• תוכן חדש...