Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כרגע עם 190 ק"ם בלבד, וככה הוא היה גם מיום קבלתו.

כמובן ששאלתי את הבוחן שמסר לי את הרכב, האם זה דבר נורמלי, ותשובתו הייתה{צפויה} "ככה זה בכל הרכבים הללו".

ה"תופעה" מלווה ברעש חלש מאוד מהמשאבה ההידראולית או החשמלית, אינני יודע מהי.

האומנם חברים? מישהו שם לב לזה? זה באמת ככה? זה נורמלי בכל הרכבים הללו?

תודה, יוסי.

פורסם
אני מבין שהדבר קורה בסל"ד סרק במהירות 0 ?

ממש לא. זה קורה גם בלחיצה על הגז, גם עם 2000 סל"ד, בננסיעה בתוך החניון הסגור אני מסתכל על הקיר וזה מורגש.

בסיבוב הגה לאט מאוד, זה לא קורה. תנועות הגה חדות ימינה שמאלה, ללא קשר לסל"ד, זה מורגש.

הייתכו שבעלי האיביזה שבינינו חווים או אותה תופעה? ואם כן, יש מישהו ששם לב לזה ולא מתייחס?

פורסם

זו תופעה מוכרת בכל הרכבים עם הגה חשמלי, ברגע שאתה מסובב את ההגה במהירות נמוכה יש הרבה כוח של תגבור חשמלי שמעמיס על מערכת החשמל, ככל שתצבור מהירות (30+) התופעה תעלם.

עריכה: רק כדי שתהיה בטוח שזה לא רק באיביזה זה קורה אצלי ב I30 החדשה, וגם במאזדה 3 שקדמה לה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

גם לי זה נשמע תקין ולהערכתי לא מדובר בתקלה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברכב קיימת מערכת אלקטרו-הידראולית, עם מיכל שמן הגה, שנמצא מתחת למצבר ליד הפנס הקדמי. זאת אומרת שיש מנוע חשמלי שמסובב משאבה הידראולית, בלהבדיל מרכבים אחרים עם הגה שהוא רק חשמלי בלבד.

אני פונה בעיקר לבעלי איביזות משנתונים מאוחרים 2013-2014, האם גם הם נתקלו בזה. אני מדגיש שוב: זה קורה בכל סל"ד ובכל מהירות, עם תגובות הגה חדות.

מקווה שיש בינינו בעלי איביזות שציינתי.

פורסם

אני סומך רק על מה שעיניי רואות. וגם על תגובות שיהיו כאן, בקשר לנושא שנפתח, מבעלי רכבים כאלה.

ממש לא בא לי להיתקע באמצע הדרך עם משאבת הגה שרופה.זה נכון שהרכב חדש לגמרי אבל היו דברים מעולם.

אם יהיה צורך אעלה סרטון שממחיש את התופעה. כבר נתקלתי בעבר עם רכבים שעשו דברים דומים. אך במקרה שלי זה טיפה קיצוני.

הדלקתי את כל צרכני החשמל האפשריים ברכב וזה עדיין לא מתקרב לירידת המתח שגורם סיבוב מהיר של ההגה.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שאמרת מערכת ההיגוי באיביזה היא אלקטרו הדראולית כאשר המשאבה החשמלית צורכת בסיבוב מהיר

של ההגה כ 30 אמפר ולכן האורות מתעמעמים מעט בגלל עומס .

זה נורמאלי וגם רעש הזמזום של המשאבה שאתה שומע בזמן פעולתה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המשאבה לא תישרף, כנראה יש לה נתיך שימנע את זה.

לדעתי האישית, אם שירות היבואן אומר שזה תקין אתה יכול להיות רגוע. אם זה ממש מלחיץ אותך תבקש מהם אישור בכתב שזה תקין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה זה טלפטיה?

נשבע לך שהתכוונתי להיתקשר אליכם מחר בבוקר בעניין.

בדקתי שוב את הנושא: {אתקן את עצמי} הירידת מתח בפנסים שוות ערך להדלקת המפשיר אדים האחורי.

אז אסתפק לעת עתה בתשובה שלכם. בגלל שזה בא דווקא מכם, ולא מפי היבואן, וגם בגלל שלדעתי אתם מתמחים ברכבים הללו, לא פחות{אם לא יותר}ממוסכי היבואן.

תודה רבה. יוסי.

פורסם

בפולו 2011 אותו דבר . אני רואה את זה כשאני בחניון , מסובב את ההגה ישנה ירידה קלה בעוצמת הפנסים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
המשאבה לא תישרף, כנראה יש לה נתיך שימנע את זה.

לדעתי האישית, אם שירות היבואן אומר שזה תקין אתה יכול להיות רגוע. אם זה ממש מלחיץ אותך תבקש מהם אישור בכתב שזה תקין.

אתה בטוח שקיים נתיך למנוע החשמלי של משאבת השמן ?

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. בגלל זה כתבתי כנראה. אני יודע שלמשאבת הדלק יש נתיך אז הנחתי שגם לשמן יש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...