Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסירים בעל כורחם - היתכן ?

Guest אברם מהמכולת
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest אברם מהמכולת
פורסם

קיבלתי באימייל, היתכן ? מה עושים במצב כזה ?

----------

היום, רציתי לתומי נסוע לבית הורי לראות את הדרבי,

כשיצאתי מהחניון של חצרות יפו, התגלה לעיני מחזה מרטיט :

משאית ענק, עטורת דגלי מכבי ת"א (לפחות הנהג אוהד של הקבוצה הנכונה) חוסמת לחלוטין את היציאה מהחניון !

הנהג, שכנראה מיהר מאוד לראות את הדרבי (צודק, לא ?), פשוט החליט לחסום את הכניסה לחניון הבניין.

(אחרי הכל, מה זה כמה עשרות אנשים חסרי אונים, לעומת ד-ר-ב-י ?!?).

עמדנו כעשרה אנשים אשר מעוניינים לצאת מהחניון (איש איש לעיסוקיו, חוצפנים שכמונו),

ולקינוח תוספת של עוד 5 אנשים המעוניינים להכנס לחניון (חוצפנים, שילכו ברגל, הלוא כן ?!), והיד עוד נטוייה.

אף אחד כמובן לא יכול לזוז, אין יוצא ואין נכנס, אין בא ואין הולך, אין....(טוב, הבנתם).

בתחילה חשבנו לפצוח בזעקות שבר בתקווה שהנהג החוצפן ישמע ויעתר לתחינותינו להמשיך במסלול חיינו,

אך חישוב מהיר העלה כי עשרות אלפי אוהדים הצווחים לשמיים בבלומפילד (מרחק נגיעה מהחניון) - הינם רועשים מאיתנו, במקצת.

פלאפונים נשלפו, ותוך דקות ספורות התייצבו 3 ניידות + אופנוע משטרתי (זריזים יש לומר, יפו, נו מה לעשות, כוננות מתמדת...)

שמחנו בראותינו מספר לא מבוטל של שוטרים לצידנו, אך במהרה הובהר לנו שלא מהמדים הכחולים תצמח התועלת, ולא מהם תבוא הישועה.

משטרת ישראל המהוללת (?) אמנם (והרבה לידינו), אך כל שביכולתם של הגברדייה המכובדת לעשות הוא להעניק בחום ואהבה דו"ח לנהג החוצפן.

לאתר אותו לא הצליחו (משאית ע"ש חברה בע"מ), לגרור - בשום פנים ואופן - לא מתפקידם (ומכבודם ?), אבל התגאו בכך שהוא יקבל דו"ח !

(העיניים המזוגגות שלנו, שננעצו בתדהמה מלווה באכזבה (צפוייה ?) בשוטרים (כן, ציפינו מהם לקצת, טיפה יותר)

לא הבהירו להם שדו"ח לא יחלץ בניין שלם ממצור ! אסירים בעל כורחם, אמרנו ?,אבל לך תסביר זאת לחבורת שוטרים מתוסכלים).

גם שיחות למוקד העירוני (שלנו, של השוטרים ושל מריה הקדושה) העלו חרס בידינו - הם לא גוררים, נקודה.

למה ? כמה ? מי ומה ? אלוהים (אם היה קיים), יודע, אבל הבחורה שמהצד השני של הקו היתה נחרצת, גם כלפי השוטרים :

לא, שלום וביי (ותודה על הדגים, שתחנקי).

קשה להאמין שבמדינה מתוקנת (?) יגיע ייצור חסר בינה, יטיל מצור על בניין שלם, וכל משטרת ת"א + המוקד העירוני לא יצליחו להושיע את האזרחים.

(בהערת אגב אציין, שלחלוטין לא אתפלא אם לערייה אין בכלל גרר המסוגל לגרור משאית, אבל ניתן להם להנות מהספק, בינתיים...)

האבסורד בהתגלמותו.

לילה טוב.

אהה, רוצים לדעת איך נגמר הסיפור ?

שוטרים חסרי תועלת (אבל פוזה מרשימה עם האקדח, תודו)

ערייה חסרת תוחלת (אין זמן לטפל באזרחים, צריך לחלק ג'ובים)

ורק קומץ של אזרחים שחלקם נדהם המהמערכת הכושלת, וחלקם נדהם אף יותר,

הפשילו שרוולים - ובכוחות משותפים הצליחו בעמל רב להזיז כמות ברזל לא מבוטלת ולסלול את דרכם לחופשי.

מסקנות :

1. אם אין אני לי - מי לי ?

2. בסינגפור זה לא היה קורה

3. בישראל זה עוד יקרה, תהיו סמוכים ובטוחים.

עכשיו באמת לילה טוב.

-------------

פורסם

כן, אתה כנראה צודק וזו לא הפעם האחרונה שזה יקרה. לצער כולנו.

רוצה רעיון זדוני?

פעם הבאה תתקשר למשטרה ותאמר שראית בחור חשוד שחנה במהירות וברח, אתה גם שומע רעש מוזר ואו מזהה נצנוץ חשוד מתוך האוטובוס ורצוי שהעניין ייבדק במהירות. זה כבר ייתן לעניין נפח שונה לגמרי.

מקווה שלא תשמע בעצתי.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

לא חדש לי, כבתור אחד שהולך דיי הרבה למשחקים של מכבי אבל עכשיו כבר פחות כי מוצאים איפה לחנות :)

ובאמת הצלחתם להזיז משאית?! מה היה קורה אם היא היתה ממשיכה להגרר לבד?

מי היה עוצר אותה? :screwy:

פורסם

אכפת לך לספר איך לעזאזל הזזתם אותה? זה החלק המעניין בסיפור!

תודה :wink:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נשמע כמו אוהד הפועל מתוסכל :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא חדש לי, כבתור אחד שהולך דיי הרבה למשחקים של מכבי אבל עכשיו כבר פחות כי מוצאים איפה לחנות :)

ובאמת הצלחתם להזיז משאית?! מה היה קורה אם היא היתה ממשיכה להגרר לבד?

מי היה עוצר אותה? :screwy:

אם כול הכבוד לכם

אני הבנאדם האחרון שחשוב להזיק לרכב אחר כי אני יודע מה ההרגשה

**** ההודעה נערכה. הודעות המעודדות אלימות יימחקו ויביאו לנעילת השרשור ****

מתן

פורסם

באמת גועל נפש.

גם אני ביקרתי באירוע שנקרא "דרבי".

הגעתי עם הרכב ועם תו החניה, שמאפשר לי להכנס למתחם של החניון בבלופילד.

החנתי אותו במקום הקבוע שלי מול שער 11, כנראה שכמה אוהדי הפועל שעברו במקום, שמו לב שצבע האוטו שלי (צהוב) תואם במקרה לצבע היריבה העירונית והחליטו לנפץ את השמשה הקידמית.

מה שעוד נמצא בתוך האוטו , צעיף אדום מחזק לי את הדעה שאוהדי הפועל אחראים למעשים האלה.

גועל נפש.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

למה שלא תפרסם את שם החברה לה שייכת המשאית?

זכות הציבור לדעת.

ואת הטלפון גם. ופקס אם אפשר.

אני חושב שלהזיז את המשאית זה פתרון נאה.

אבל אני לא חושב שאם מישהו היה חוסם אותי זה היה נגמר בלהזיז לו את המשאית.

*** ההודעה נערכה, התלהמות לא בבית ספרנו בבקשה ***

רון.

-לפעמים החוצפה של אנשים פשוט מגיעה לשיאים חדשים-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

Guest אברם מהמכולת
פורסם

איזה תו צריך כדי להכנס למתחם בלומפילד ?

פורסם

באמת אנשים חוצפנים,אבל אין מה לעשות כי למשטרה כנאה אין אמצעים לגרור משאיות.

גם לי קרה מקרה שמשאית חסמה כביש בעל נתיב אחד כי השני היה בשיפוצים וכולה הנהג משאית עצר כדי לקנות לאפה עם שווארמה וחסם את הנתיב היחיד לנסיעה ו40 אנשים צריכים לחכות לו שיקנה שווארמה,באיזשהו שלב הפסיקו הציפצופים כי כולם הבינו שהנהג ירד מהמשאית והיא ריקה וכלם חיכו עד שהוא שהלאפה שלו תהיה מוכנה. מה תגידו על זה? איפה גבול החוצפה הישראלית? שיאים חדשים כל פעם מחדש

פורסם

במקומך, מגייס כמה ג'יפים סופה או איסוזו, גוררים את המשאית לנתיב של כביש, ואז נראה אם השוטרים ילכו וישאירו דוחות...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אז היו נותנים לו מקסימום זימון למשפט כי לגרור לא היו גוררים משאית כי אין למשטרה אמצעים לכן

* עריכת ההנהלה - תכניס ניקוד פה ושם, זה לא עולה כסף *

• תוכן חדש...