Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הC1 וה107 הן אותה מכונית, והCITIGO היא גרסאת ה60 כ"ס. כולן עם קילומטרז' סביר עולות כ50 אלף ש"ח פלוס מינוס 2000 ש"ח.

האם מישהי מהן מתבלטת במיוחד על פני האחרות מבחינת:

- צריכת דלק

- מרחב

- אבזור (בגרסאות הבסיסיות)

- מישהי מהן (בשנתונים יותר מוקדמים גם) ידוע כרגישה לבעיות מהותיות?

אגב, כמה יש לחשוש לקנות רכב כזה מעט זול יותר עם 70K קילומטר מהשכרה?

אני מחפש רכב שישרת אותי ואת אישתי כמה שנים טובות קדימה, כאשר חשוב מאד שיהיה חסכוני בדלק וקטן לטובת חניה.

אשמח להערות דעות והארות.

רכישה בשבוע - שבועיים הקרובים.

פורסם

כול הרכבים הללו נותנים צריכת דלק מצוינת,מבחינת מרחב הסיטיגו עם תא מטען גדול יותר ואחור יחסית דומה.

בינתיים אין בעיות שידועות.

איבזור אתה יכול לראות פה:

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=9868&compare-version[]=9187&compare-version[]=9865

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נהגתם על הרכבים האלו? הגירים הרובוטיים האלו לא מתנהגים כמו גיר אוטומטי סטנדרטי, האם זה מתאים לכם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

70K בשנה? כשאני קניתי 90K בשנתיים וחצי זה היה נשמע מאוד גבוה, יכול להיות שהייתי שוקל משהו אחר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לגבי הגיר, אישתי לא תנהג בידני, ורכבים אוטמטיים, לפחות ממה שאני רואה ומכיר מהסובבים אותי, צורכים יותר דלק מהותית.

גם הI10, הPICANTO והALTO, שהן האוטומטיות בסגמנט, צורכות יותר ולא באופן זניח.

פורסם

דווקא בעיר הגיר הרובוטי פחות נעים לנסיעה לעומת הפלנטרי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה עולה לקחת רכבים כאלו לבדיקה לפני קניה?

בתור בנאדם שמעולם לא קנה רכב, מה עושים ברגע שכן מחליטים לסגור? איך מבצעים העברת בעלות?

פורסם

בדיקה בערך 400 שקל,ומכון שאתה בוחר!

לפני הבדיקה תסכמו מה קורה במידה ויש תקלות,אם הכול עבר בסדר אתם הולכים לדואר,אתה בודק שאין שיעבוד שם,נותן לו את הכסף ומעבירים בעלות.

פורסם
כמה עולה לקחת רכבים כאלו לבדיקה לפני קניה?

בתור בנאדם שמעולם לא קנה רכב, מה עושים ברגע שכן מחליטים לסגור? איך מבצעים העברת בעלות?

היום בדיקה לרכב זה כבר יותר לכיוון ה-450 עד 500 ש"ח, לפי מיטב זכרוני.

אתה קונה רכב מהשכרה או מבן אדם פרטי?

אם זה מבן אדם פרטי, אתה קודם כל פותח את האתר של רשם המשכונות ובודק שאין לרכב משכון. אפשר לעשות את זה רק דרך מחשב, לא דרך אייפון. לחילופין אפשר לשלם אגרת עצלנים ולבקש מהפקידה בדואר שתבדוק לך את זה, עניין של בערך 100 ש"ח נוספים. אחר כך אתה הולך עם המוכר לדואר, משלם 200 ש"ח פחות או יותר והופס - הרכב עובר על שמך. בין לבין גם צריך לשלם למוכר, תחליטו ביניכם איך (צ'ק בנקאי, מזומן, העברה בנקאית וכו').

אם אתה קונה מחברת השכרה, איש המכירות כבר יסביר לך את הפרוצדורה המדויקת. אבל בגדול - אתה משלם להם והם עושים העברת בעלות. יש חברות שעושות את העברות הבעלות במקומך, יש חברות ששולחות איש תפעול איתך לדואר כדי להעביר בעלות. כל חברה והפרודורה המדויקת שלה, אבל בשביל זה יש איש מכירות מעונב באולם המכירות.

ולגבי הרכבים - אתה מתלבט בין טריפה לנבילה. כן, כולם חסכוניים בדלק. כן, כולם קטנים וקלים לחניה. וכן, בחיים לא הייתי קונה אף אחד מהם, בטח שלא מהשכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי מהשכרה / ליסינג או פרטי, אני עדיין לא סגור.

אבל למה לא היית קונה אף אחד מהם?

מה כן היית קונה אם היית מחפש משהו חסכוני וקל לחניה, שכן מיועד ל95% נסיעות עירוניות בלבד? (אני גר באיזור עם מצוקת חניה ואין לי חניה פרטית).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התיבה של הסיטיגו שונה לרעה בהתנהגות שלה מזו שב107 ובC1. תבדוק אם זה לא מפריע לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...